Gość: Doktore IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.07.04, 18:42 Szukam ciekawej lokalizacji i developera na ursynowie.Jesli macie cos ciekawego bardzo prosze o namiar. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AGA Re: szukam developera na ursynowie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.07.04, 20:52 Co oznacza twoim zdaniem ciekawa lokalizacja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: szukam developera na ursynowie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.04, 00:21 na ursynowie nie ma ciekawych miejsc:) ale jezeli juz chcesz kupowac to polecam sm ursynow. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: szukam developera na ursynowie IP: *.r41.scrchl.infoave.net 04.07.04, 03:23 polecam Wersal Podlaski, sugeruje nie pchac sie w sm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gTg Re: szukam developera na ursynowie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.07.04, 09:42 Wersal Podlaski nie jest zły, obecnie uruchamiają inwestycję na rogu Płaskowickiej i KEN (tzw. KEN bis). Jest tylko jeden problem z nimi: praca będzie szła szybko i sprawnie do momentu, kiedy większość osób nie odbierze mieszkań. Potem nagle okaże się, że na akt notarialny czeka się 5 miesięcy, na postawienie płotu wokół domu - pół roku, na domofony - 8 miesięcy, itd. Generalnie - dostajesz mieszkanie, jest super (bo jakość wykończenia mieszkań jest całkiem przyzwoita), zaczynasz w nim mieszkać i wtedy musisz uzbroić się w DUUUUŻO cierpliwości. Taki właśnie jest Wersal. Pzdr Klient Wersalu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domino Re: szukam developera na ursynowie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.07.04, 10:42 Zdecydowanie polecam SIM Ursynów. Są terminowi, a czasami nawet "przedterminowi". Wszystko idzie wg umowy, czasami przy odbiorze coś się zdarzy ale jest to dosyć szybko korygowane. Są bardzo eleastyczni (raty + i aranżacje). I na pewno mają "ciekawe" lokalizacje. Zadowolony odbiorca (koniec tego roku) mieszkania w Zielony Nugat 2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: szukam developera na ursynowie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.04, 10:49 WERSAL PODLASKI TERMINOWY!!!! A to ciekawe. Proponuje spojrzec na termin realizacji osiedla przy Bartyckiej. Terminy są przeciągane już od kilkunastu... miesięcy. Ja z cala pewnoscia nie wybralabym tego dev. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEMO Re: szukam developera na ursynowie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.07.04, 11:56 Ja też polecam "SIM Ursynów" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktore Re: szukam developera na ursynowie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.07.04, 12:40 Moze macie jakis namiar na nich?adres internetowy lub telefon? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gTg Re: szukam developera na ursynowie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.07.04, 11:58 Przeczytałem jeszcze raz to co napisałem wyżej, potem jeszcze raz (dla pewności)... Dziewczyno, przecież ja nie napisałem, że Wersal jest terminowy! Inna sprawa, że inwestycje "ursynowskie" są realizowane o niebo szybciej niż nieszczęsna Bartycka i Grochowska, ale wydaje mi się, że to wynika ze sposobu finansowania (na Ursynowie mają rachunek w RHYPie...). Ale w dalszym ciągu nie oznacza to, że twierdzę, że są terminowi... Pzdr [gTg] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEMO Re: szukam developera na ursynowie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.07.04, 12:42 www.simur.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIA Re: szukam developera na ursynowie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.07.04, 16:14 Moim zdaniem nie ma teraz dobrych lokalizacji na Ursynowie. Bo dobra lokalizacja, moim zdaniem to : blisko metra, ale nie blisko ulicy + w miarę lużna zabudowa. Obserwuję ten rynek od roku i nie znalazłam nic co by spełniała powyższe wymagania. Dlatego chyba trzeba uznac co dla kogo najważniejsze i wybrać mniejsze zło. Chyba ze ktos ma dużo pieniędzy i może szukać na rynku wtórnym. zaznaczam moje poszukiwania nie przekraczały 4.000 zł/m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktore Re: szukam developera na ursynowie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.07.04, 22:20 No wlasnie do 4000 zł za metr.Ale nie ma nic takiego o czym ty piszesz!!Tlok jest ogromny a rynek wtorny oszalal na ursynowie!! A co wiecie o Osiedlu Jarzebiny(w poblizu onkologii)??Czy to prawda ze maja jakies problemy z wlasnoscia gruntow?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIA Re: szukam developera na ursynowie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.07.04, 16:38 I co doctore, znalazłeś coś ciekawego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: szukam developera na ursynowie IP: *.ichip.pw.edu.pl 06.07.04, 17:51 'Jarzębiny' są poniżej 4 tys. za metr. Problemów z własnością gruntów nie ma. Sugestie na ten temat wzięły się z tego, że Pekao Development kupilo zadłuzoną ziemię od SM 'Dziesiątka'. Teraz już jest wszystko w porządku z grunktami. No i robota idzie jak należy. Zapraszam do odwiedzenia osiedlowego forum: www.ursynow-jarzebiny.prv.pl Pozdrawiam, Maciek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: szukam developera na ursynowie IP: 213.25.97.* 08.07.04, 10:23 Poniżej 4 tys za m2? Człowieku, skąd ty się zerwałeś? To pierwsza goła cena za metr powierzchni mieszkania. Nie uwzględnia kosztów m.in. tzw. terenów wspólnych. Już dzisiaj mówi się o cenie łąćznej w granicach 4.100,- a i to pewnie nie koniec. Przyjrzyj się równiez zmianom umowy, jakie Pekao Dev. przedstawia klientom. Jeżeli reklamujesz tego developera, bo dla niego pracujesz, rób to rzetelnie. Odpowiedz Link Zgłoś
soltys11 Re: szukam developera na ursynowie 12.07.04, 09:35 Gość portalu: Łukasz napisał(a): > Poniżej 4 tys za m2? Człowieku, skąd ty się zerwałeś? To pierwsza goła cena za > metr powierzchni mieszkania. Nie uwzględnia kosztów m.in. tzw. terenów > wspólnych. Już dzisiaj mówi się o cenie łąćznej w granicach 4.100,- a i to > pewnie nie koniec. Przyjrzyj się równiez zmianom umowy, jakie Pekao Dev. > przedstawia klientom. Jeżeli reklamujesz tego developera, bo dla niego > pracujesz, rób to rzetelnie. A co to są tereny wspólne??? I co to znaczy, że cena ich nie uwzględnia??? Ty wiesz o czym piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik Re: szukam developera na ursynowie IP: *.rmf.pl / *.rmf.pl 06.07.04, 17:01 A jakim cudem chcesz mieszkać "blisko metra, ale nie blisko ulicy"? Człowieku, zastanów się co Ty piszesz... METRO IDZIE POD KENEM. Im dalej ulicy, tym dalej metra... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIA Re: szukam developera na ursynowie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.07.04, 18:40 A spójrz na pasaż ursynowski, on właśnie spełnia powyższe wymagania. Niestety jego budowę ukonczono dośc dawno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: szukam developera na ursynowie IP: *.dominet.pl / 62.29.253.* 08.07.04, 15:55 Polecam nową inwestycję Włodarzewskiej SA. - "KEN -HERBSTA II." Sam kupiłem mieszkanie w inwestycji która jest do odbioru w IV kwartale br. róg Herbsta i KEN - " Stokłosy - Metro "( 3300 za metr brutto )Oczywiście już wszystkie mieszkania sprzedane ale wkrótce rozpoczynają nową inwestycję dokładnie po przeciwnej stronie Herbsta. Według mnie lokalizacja jest super! Ceny niestety nie są jeszcze znane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapsa Re: szukam developera na ursynowie IP: *.emmerson.pl / 217.96.47.* 08.07.04, 19:26 Jest jeszcze "Biały Dom" Ronsona. Róg Wąwozowej i Zaruby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domino Re: szukam developera na ursynowie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.07.04, 09:14 Zdecydowanie polecam SIM UR. Ceny poniżej 4000zł/m i rzetelni. Obecnie budują przy Rosoła na wysokości SGGW. Przyszły mieszkaniec Nugat 2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bdg Re: szukam developera na ursynowie IP: *.pf.com.pl / *.pf.com.pl 12.07.04, 10:51 to ja dorzucę jeszcze swoje trzy grosze ;-) bardzo fajną lokalizację na Ursynowie ma inwestycja firmy K.Strus - "Przy Bażantarni". blisko metra, nie za blisko ulicy, kawałek od Galerii Ursynów, itp. itd. www.kstrus.com.pl - firma mało znana w Warszawie, ale dosyć mocno w Siedlcach (tak słyszałem od kilku osób) Odpowiedz Link Zgłoś