Gość: mv IP: 89.174.58.* 01.04.09, 11:06 Kiedyś grałem w wersję angielską. Humoru lekko mniej, bo nie wszystko da się przetłumaczyć (zwłaszcza gry słów) - ale zawsze można dodać nowe, co też zrobiono. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aut0mat Teenagent za darmo na GOG.com 01.04.09, 11:08 O, szkoda ze nie po polsku. Zagralbym z przyjemnoscia i jeszcze raz moze udaloby mi sie podbic serce Anny (?). Ale angielska wersje tez mozna sprobowac. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
pankomentarz Re: Teenagent za darmo na GOG.com 01.04.09, 11:10 TEENAGENT TO WŁAŚNIE JA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;( Re: Teenagent za darmo na GOG.com IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.09, 11:13 "Minimum system requirements: Windows XP or Windows Vista, 1 GHz Processor (1.4 GHz recommended), 256MB RAM (512 recommended), 3D graphics card compatible with DirectX 7 (compatible with DirectX 9 recommended), Mouse, Keyboard." ale jak to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eL Re: Teenagent za darmo na GOG.com IP: 212.76.37.* 01.04.09, 11:14 "Gra uznawana za najlepszą polską przygodówkę" ekhem .. przez kogo? :] Jack Orlando bije Teenagenta na głowe. Odpowiedz Link Zgłoś
hezron Re: Teenagent za darmo na GOG.com 01.04.09, 11:24 @ eL Po pierwsze Jack Orlando nei jest w pełni polską grą, a po drugie Teenagent jest lepszy Poza tym teenagent po angielsku był juz Sławku na stronkach ze starymi grami dostępny za darmo od ponad roku a nie od dziś;> Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Teenagent za darmo na GOG.com 01.04.09, 11:31 @hezron - stronki ze starymi grami nie są do końca legalne poza tym tutaj masz instaler i grasz na wszystkim, bez dosboxa czy scummvee i tym podobnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eL Re: Teenagent za darmo na GOG.com IP: 212.76.37.* 01.04.09, 11:35 >@hezron ? jak nie jest. Jack'a robiło w pełni TopWare, a że muzykę skomponował genialny Faltermeyer, to tylko plus. ogromny. na tej samej zasadzie można powiedzieć, że Wiedźmin nie jest polską grą w pełni bo gdzieśtam ktośtam robił jakiś projekt jednego potwora w chinach :] "a po drugie Teenagent jest lepszy" to już kwestia gustu mnie tylko interesuje kto teenagenta uznał za najlepszą przygodówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
infralicious Re: Teenagent za darmo na GOG.com 01.04.09, 11:56 Tajemnicę Statuetki dawać !! Odpowiedz Link Zgłoś
hezron Re: Teenagent za darmo na GOG.com 01.04.09, 12:10 @ eL Topware to w połowie firma niemiecka! Nie chodzi o kompozytora tylko o zespól koderów, projektantów itd... poczytaj sobie ich nazwiska @slawomir.serafin no niech bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Teenagent za darmo na GOG.com IP: *.kol.tke.pl 01.04.09, 12:13 A co mnie obchodzą "nowości" na GOG, ta strona nie jest dla Polaków!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m1sza Re: Teenagent za darmo na GOG.com IP: 212.87.11.* 01.04.09, 12:20 Teenagenta przeszedłem ze 3 razy. Pan Ciągwa rządzi . Szkoda, że takich gier już nie robią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nunchaq Re: Teenagent za darmo na GOG.com IP: 193.142.115.* 01.04.09, 13:10 Pamiętam reklamy tej gry w SS. Była też wersja na CD a głosu głównemu bohaterowi użyczał sam Gulash. Mój Guru z dzieciństwa, to On nauczył mnie "puszczać" hadoukenu i wklepywać combosy. Pamiętacie może artykuł, w którym Gulash pokazał metodę by być jak Shao Khan? Pamiętam jak mnie głowa bolała, bo tym jak z bańki zdjąłem tą bryłę lody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tigre Re: Teenagent za darmo na GOG.com IP: 10.201.2.* 01.04.09, 13:20 Taki mały OT (a może i nie:]) - wie ktoś może gdzie można się zaopatrzyć legalnie w pierwsze dwie części Monkey Island? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lde Re: Teenagent za darmo na GOG.com IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.09, 14:05 @tigre - raczej nigdzie. A już na pewno nie dostaniesz nówki sztuki bo tej gry już daaaawno nie ma w sklepach. Pozostają serwisy aukcyjne, ale zbyt wielkiego szczęścia bym nie wróżył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meep Re: Teenagent za darmo na GOG.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 15:01 www.ppa.pl/teenagent.cd.w.ppa,6296;aktualnosci.html Odpowiedz Link Zgłoś