Dodaj do ulubionych

Teenagent za darmo na GOG.com

IP: 89.174.58.* 01.04.09, 11:06
Kiedyś grałem w wersję angielską. Humoru lekko mniej, bo nie wszystko da się przetłumaczyć (zwłaszcza gry słów) - ale zawsze można dodać nowe, co też zrobiono.
Obserwuj wątek
    • aut0mat Teenagent za darmo na GOG.com 01.04.09, 11:08
      O, szkoda ze nie po polsku. Zagralbym z przyjemnoscia i jeszcze raz moze udaloby mi sie podbic serce Anny (?). smile

Ale angielska wersje tez mozna sprobowac. Pozdr.
    • pankomentarz Re: Teenagent za darmo na GOG.com 01.04.09, 11:10
      TEENAGENT TO WŁAŚNIE JA!
    • Gość: ;( Re: Teenagent za darmo na GOG.com IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.09, 11:13
      "Minimum system requirements: Windows XP or Windows Vista, 1 GHz Processor (1.4 GHz recommended), 256MB RAM (512 recommended), 3D graphics card compatible with DirectX 7 (compatible with DirectX 9 recommended), Mouse, Keyboard."
      ale jak to?
    • Gość: eL Re: Teenagent za darmo na GOG.com IP: 212.76.37.* 01.04.09, 11:14
      "Gra uznawana za najlepszą polską przygodówkę"

ekhem .. przez kogo? :]
      Jack Orlando bije Teenagenta na głowe.
    • hezron Re: Teenagent za darmo na GOG.com 01.04.09, 11:24
      @ eL Po pierwsze Jack Orlando nei jest w pełni polską grą, a po drugie Teenagent jest lepszysmile

Poza tym teenagent po angielsku był juz Sławku na stronkach ze starymi grami dostępny za darmo od ponad roku a nie od dziś;>
    • slawomir.serafin Re: Teenagent za darmo na GOG.com 01.04.09, 11:31
      @hezron - stronki ze starymi grami nie są do końca legalne smile poza tym tutaj masz instaler i grasz na wszystkim, bez dosboxa czy scummvee i tym podobnych
    • Gość: eL Re: Teenagent za darmo na GOG.com IP: 212.76.37.* 01.04.09, 11:35
      >@hezron
      ?
      jak nie jest. Jack'a robiło w pełni TopWare, a że muzykę skomponował genialny Faltermeyer, to tylko plus. ogromny.
      na tej samej zasadzie można powiedzieć, że Wiedźmin nie jest polską grą w pełni bo gdzieśtam ktośtam robił jakiś projekt jednego potwora w chinach :]

"a po drugie Teenagent jest lepszysmile"

to już kwestia gustu wink mnie tylko interesuje kto teenagenta uznał za najlepszą przygodówkę.
    • infralicious Re: Teenagent za darmo na GOG.com 01.04.09, 11:56
      Tajemnicę Statuetki dawać !!
    • hezron Re: Teenagent za darmo na GOG.com 01.04.09, 12:10
      @ eL

Topware to w połowie firma niemiecka! Nie chodzi o kompozytora tylko o zespól koderów, projektantów itd... poczytaj sobie ich nazwiskawink

@slawomir.serafin no niech bedziesmile
    • Gość: lol Re: Teenagent za darmo na GOG.com IP: *.kol.tke.pl 01.04.09, 12:13
      A co mnie obchodzą "nowości" na GOG, ta strona nie jest dla Polaków!!
    • Gość: m1sza Re: Teenagent za darmo na GOG.com IP: 212.87.11.* 01.04.09, 12:20
      Teenagenta przeszedłem ze 3 razy. Pan Ciągwa rządzi tongue_out.
      Szkoda, że takich gier już nie robią.
    • Gość: Nunchaq Re: Teenagent za darmo na GOG.com IP: 193.142.115.* 01.04.09, 13:10
      Pamiętam reklamy tej gry w SS. Była też wersja na CD a głosu głównemu bohaterowi użyczał sam Gulash. Mój Guru z dzieciństwa, to On nauczył mnie "puszczać" hadoukenu i wklepywać combosy. Pamiętacie może artykuł, w którym Gulash pokazał metodę by być jak Shao Khan? Pamiętam jak mnie głowa bolała, bo tym jak z bańki zdjąłem tą bryłę lodysmile
    • Gość: tigre Re: Teenagent za darmo na GOG.com IP: 10.201.2.* 01.04.09, 13:20
      Taki mały OT (a może i nie:]) - wie ktoś może gdzie można się zaopatrzyć legalnie w pierwsze dwie części Monkey Island?
    • Gość: lde Re: Teenagent za darmo na GOG.com IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.09, 14:05
      @tigre - raczej nigdzie. A już na pewno nie dostaniesz nówki sztuki bo tej gry już daaaawno nie ma w sklepach. Pozostają serwisy aukcyjne, ale zbyt wielkiego szczęścia bym nie wróżył.
    • Gość: meep Re: Teenagent za darmo na GOG.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 15:01
      www.ppa.pl/teenagent.cd.w.ppa,6296;aktualnosci.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka