Dodaj do ulubionych

Zakup nieruchomości z oferty "Renta na Swoim"

16.01.13, 14:41
Przepraszam, jestem rozwazam zakup nieruchomości w ramach programu "Renta na Swoim" takiej oto nieruchomości:

www.thetower-onestgeorgewharf.co.uk/index.cfm?articleID=147
Studiuje teraz w UK oraz pracuje w Saintsburrym. Kleje rocznie 24k GPB. Czy ktoś ze forumowych znawców mógłby przejrzec oferte na stronie i realnie ocenic na jaki apartemęt mam szanse liczyć?

PS. Zapytanie kieruje szczególnie do "speców" ze markowych firm dieweloperskich w szczegolnosci takich jak Diom divelopment oraz JW Konstruktion oraz inny teraz dzialajacych bardzo preznie. Licze na odpowiedz. Dziekuje.
Obserwuj wątek
    • mufffa Re: Zakup nieruchomości z oferty "Renta na Swoim" 16.01.13, 21:40
      ho ho ho! wrócił sam pan Kałomierz do gry

to kiedy pierwsze pomiary kreski? i komu?
      • kensio Re: Zakup nieruchomości z oferty "Renta na Swoim" 17.01.13, 11:46
        No nie moge oczu oderwac i uwierzyc.
        User muffa prawdziwy brand na gołodupców. Kiltki na Białołęce po dziesięńć klocków z metra to dopiero poczatek hossanny w nieruchomościach. Pociąg juz odjechał i kto nie kupil w 2008 ten przegrał życie. Bedzie mieszkał pod mostem w kartonach a tacy zaradni inwestorzy jak muffa bedą obnajmowac frajerom schowki na szczotki po 10 koła z metra na miesiąc.

Amen.
        • Gość: kkk Re: Zakup nieruchomości z oferty "Renta na Swoim" IP: *.free.aero2.net.pl 17.01.13, 12:00
          Kensio?Ten slynny Kensio czy to jakas podszywka?No nie wierze,ze to sam doktor Kensio powrocil. Jeszcze wroci steady i satorianus vel rumun i forum odzyska dawny blask.
          • mufffa na to wygląda 17.01.13, 16:34
            o ile nie nastąpiło wrogie przejęcie loginu to pan Kałomierz nie wytrzymał konkurecji na zmywaku w uk i wrócił do skrzypiącej mamusi
            • kensio Re: na to wygląda 17.01.13, 17:36
              Niestety musiałem wyemigrować za chlebem do uk. To juz bedzie piaty rok. Udalo sie odlozyc niezla sumke w walucie obcej. Planuje zakupic apartamęt na ul Grzybowskiej w samym centrum stolicy.
              Mam odłozone 2k GPB czy moze kolega muffa mogłby coś doradzic jako zaradny i obtrzaskany inwestor na rynku Warszawskim?

PS. Ewentualnie planuje zmasowana akcje na forum, celem zbankrutowania kilku rozpasionych devów, skutkiem czego bedzie przejecie i arcycennych aktywów na aukcjach komorniczych lub innych lub bez aukcji.
              • mufffa mufffa zawsze wyciągnie pomocną dłoń! 18.01.13, 17:11
                nawet Pan Kałomierz może skorzystać!

najpierw proponuję solidnie przeczochrać wybranego divelopera po KRSie, żeby zaowocowało pasem startowym słusznej szerokości, potem już tylko sprowadzenie do prawie bankurctwa i zakup z doktorskim przytupem.
                • Gość: negocjator Re: mufffa zawsze wyciągnie pomocną dłoń! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.13, 20:21
                  Zabrakło mi tu wątku o prychaniu w słuchawkę - czy coś przeoczyłem?
    • Gość: Lejbman Brother Re: Zakup nieruchomości z oferty "Renta na Swoim" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.13, 03:54
      Legenda ruchawki 2006 na nieruchach - Kensio - powraca! Alleluja!
      No chyba, że jakiś zdesperowany, zakredytowany japiszon sprzedał swoje najcenniejsze asset w postaci loginu i hasła...
      Tak czy inaczej będzie się działo!
    • Gość: UW Re: Zakup nieruchomości z oferty "Renta na Swoim" IP: *.230.4.98.gl.digi.pl 03.03.13, 15:45
      Witam ,jeśli chcesz wesprzeć Roztowskiego i jego ekipę ,to wesprzyj program PO,
      ALE JEŚLI TA FIRMA ZBANKRUTUJE TO JESTEŚ BEZDOMNY ,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka