Dodaj do ulubionych

Odbiór mieszkania - poszukuję eksperta

IP: *.dynamic.chello.pl 22.02.13, 02:08
Witam.

Czy ktoś może mi polecić sprawdzonego inżyniera / eksperta od odbiorów technicznych mieszkań ? Lokalizacja: Warszawa / Mokotów.

Dzięki i pozdrawiam,
Tomek
Obserwuj wątek
    • mufffa Re: Odbiór mieszkania - poszukuję eksperta 22.02.13, 06:11
      Eksperta? jestem! do usług!
      proszę szczególnie zwracać na psie kupy i okoliczny lumpenproletariat sikający po klatkach i piwnicach. Najbardziej kolega będzie narzekał nie na krzywe ściany, ale właśnie na te przypadłości mokotowskiej dzielnicy, która jak wykazałem jakiś czas temu dotykają ją nader mocno, ze względu na prowincjuszowski robotniczy narybek owocujący tam obecnie w trzecim pokoleniu.
      • Gość: Damian Re: Odbiór mieszkania - poszukuję eksperta IP: *.ip.netia.com.pl 22.02.13, 10:08
        Po co piszesz takie idiotyczne teksty? Weź się człowieku za jakąś robotę, a nie wypisujesz tu swoje spostrzeżenia które nikogo nie interesują. Człowiek pyta o fachowca zajmującego się odbiorem mieszkań ( sprawy techniczne), a nie o eksperta od psich kup........ (oglądając osiedle chyba sam widzi czy jest czystko czy nie i nie potrzebuje tu żadnego eksperta). Ekspercie od gówna!!! ....... Taboret pieprzony!!!
        • Gość: . Re: Odbiór mieszkania - poszukuję eksperta IP: *.dynamic.chello.pl 22.02.13, 10:35
          "Taboret pieprzony!!!"

aleś mu pojechał. szok.
        • Gość: Bonus Re: Odbiór mieszkania - poszukuję eksperta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.13, 14:25
          Nie wiem w ogóle po co zwracasz uwagę na tego trolla.

Ona się karmi takimi odpowiedziami.
          • paniwaz Re: Odbiór mieszkania - poszukuję eksperta 22.02.13, 23:42
            Polecam Pan Tadeusza - byłego inspektora nadzoru od jakiegoś dewelopera. Trzy podejścia miałam do odbioru, dopiero za czwartym udało się. Odbierał wiele mieszkań w Warszawie a moje dwa lata temu - nie wiem, czy numer aktualny
            tel 793 40 33 45.
            Pani Wąż
        • mufffa Apeluję! 24.02.13, 21:05
          Apeluję o zaniechanie oszczerstw i języka nienawiści i powrót do merytorycznej dyskusji!
    • Gość: Katarzyna Re: Odbiór mieszkania - poszukuję eksperta IP: 78.8.136.* 08.08.13, 14:03
      Niestety, posiadam tylko kontakt do p. Ewy, ale to we Wrocławiu.. (883 347 478)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka