Dodaj do ulubionych

PROBUD SA MODLINSKA 199A

IP: *.bzmw.gov.pl / 62.89.110.* 26.07.04, 11:10
Forumowicze zainteresowana jestem powstajacym blokiem przy ulicy Modlinkiej,
czy Ktos z Wa podpisal moze umowe na zakup mieszkania, a moze ma dla mnie
jakies ciekawe wskazowki? Dziekuje i pozdrawiam, a moze odezwie sie Ktos kto
juz mieszka w tym wybudowanym bloku?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Znowu ja PROBUD SA MODLINSKA 199A IP: *.bzmw.gov.pl / 62.89.110.* 27.07.04, 09:52
      Prosze odezwijcie sie, czy naprawde tu nie ma nikogo, kto by cos wiedzial na
      ten temat???
      • Gość: mario Re: PROBUD SA MODLINSKA 199A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 12:03
        nie znam warunku zakupu/budynku, ale moja firma instalowala tam internet w
        budynku, i poznalem prezesa osobiscie. jest to bardzo sympatyczny gosc (Tabor
        mu na nazwisko), zrobil on na nas duze wrazenie, poniewaz dbal o mieszkancow,
        to on zalatwial i sciagal firmy dla mieszkancow, klocil sie o ceny. bardzo tez
        dba o stan budynku, jak zostawilismy na noc kabel zwisajacy, nastepnego dnia
        byl juz w korytku zrobionym przez nich .. bylismy tez przy rozmowie z
        mieszkancem (taki z tych upierdliwych) i bardzo w pozadku sie zachowal prezes
        sam sie zastanawialem 2800 to nie duzo, widok z pn strony na duzo drzew ..
        tylko gdyby nie taki kawal do wawy ...szczegolnie rano i popoludniu ciezki
        dojazd
        • Gość: as Re: PROBUD SA MODLINSKA 199A IP: *.crowley.pl 29.07.04, 21:59
          ja mieszkam w 199a, widzę jak szybko buduje sie ten drugi blok, myslę,że OK.
          U nas bynajmniej wszystko było zgodnie z planem i w terminach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka