Dodaj do ulubionych

Wawel-Service, Kraków

IP: *.mech.pk.edu.pl 26.03.02, 10:05
Zamierzam kupic mieszkanie od firmie Wawel-Service w Krakowie na Klinach.
Szukam osób, które miały kontakt z ta firmą, albo kupiły już mieszkania.
Interesuje mnie czy są rzetelni i czy w trakcie realizacji nie ma problemów,
czy dotrzymuja terminów.
No i jak się mieszka w ich mieszkaniach.
Z góry dziekuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Aneta Re: Wawel-Service, Kraków IP: localhost 26.03.02, 13:47
      Gość portalu: Mika napisał(a):

> Zamierzam kupic mieszkanie od firmie Wawel-Service w Krakowie na Klinach.
      > Szukam osób, które miały kontakt z ta firmą, albo kupiły już mieszkania.
      > Interesuje mnie czy są rzetelni i czy w trakcie realizacji nie ma problemów,
      > czy dotrzymuja terminów.
      > No i jak się mieszka w ich mieszkaniach.
      > Z góry dziekuje.

Cześć miło mi Cie poznać!
      Ja właśnie wykupiłam mieszkanie na Klinach (ul. Borkowska, prawda ?) podobno mają
      oni zacząć roboty po Świętach a więc gdzieś tak w połowie kwietnia. Z tego co się
      orientuję to mają skończyć w I kwartale 2003 r. Niestety nie wiem jak się mieszka
      w ich mieszkaniach ale mam nadzieję że dobrze. Jaśli chcesz zobaczyć jak budują i
      wykańczają to oddali już do użytku mieszaknia na Kurdwanowie (ul. Wysłouchów). Ja
      widziałam te mieszkania i niemam większych zastrzeżeń : bloki wyglądają całkiem
      ładnie a i w środku wykończenie bez zarzutów.
      Jak się zdecydujesz to fajnie ! Może będziemy sąsiadkami ?!
      Pozdrawiam :))
      • Gość: Mika Re: Wawel-Service, Kraków IP: *.mech.pk.edu.pl 27.03.02, 14:55
        Dzieki za odpowiedź.
        Byłam na Kurdwanowie i tez dobre wrazenie zrobily na mnie te mieszkania, tylko
        zastanawiam sie czy jak zaczną po Świętach to skończą do końca roku, bo taki
        deklaruja termin.
        Kto wie, moze bedziemy sasiadkami
        Pozdrawiam
    • Gość: abc Re: Wawel-Service, Kraków IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.02, 20:12
      Czy ktos wie jeszcze cos o wawel-service??? Ja juz sie zdecydowalem...
    • Gość: Mika Re: Wawel-Service, Kraków IP: *.mech.pk.edu.pl 03.04.02, 12:11
      Niech sie ktos odezwie!!!!
      Nikt tam nie mieszka?
    • Gość: Aneta Re: Wawel-Service, Kraków IP: localhost 09.04.02, 10:04
      Ludzie !!!
      Czy naprawdę w całym Krakowie nikt nie miał do czynienia z firmą Wawel-Service,
      z ul.Batorego?
      Błagam dajcie znać !!! Cokolwiek.
      Już zaczynam się martwić, że to jakiś szfindel i że wtopiłam dużo pieniędzy.
      • Gość: Mika Re: Wawel-Service, Kraków IP: *.mech.pk.edu.pl 10.04.02, 10:31
        Aneta myślę, że nie będzie tak, źle.
        Ja byłam na Kurdwanowie i tam zaczepiłam jednego z mieszkańców i powiedział, że
        jest zadowolony z mieszkania i że firma wywiązała się z umowy w terminie, więc
        mam nadzieję, że z nami też tak będzie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka