03.09.13, 22:10
Witam,

szukam informacji na temat Towarzystwa Budowlanego Probud, czy ktoś z Państwa kupował może mieszkania budowane prze Probud? czy są Państwo zadowoleni?
A może ktoś już kupił mieszkanie w inwestycji na Markowskiej Arte Praga?

Będę wdzięczna za wszelkie informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: ag_nie Re: TB Probud IP: *.dynamic.chello.pl 01.10.13, 23:05
      Ja właśnie przymierzam się do kupna tam mieszkania i też czegoś na temat tego dewelopera ale strasznie ciężko coś znaleźć. Byłam tylko na 2 poprzednich inwestycjach i pytałam mieszkańców - są zadowoleni. Pytałam jedną osobę na jednej a drugą osobę na drugiej. Z tym że jedni otrzymali klucze i wszystko przed czasem w umowie (tak jak obiecywali ustnie), a drudzy tak jak było w dokumentach. Mój e-mail to: ag_nie@tlen.pl
      • lidia1919 Re: TB Probud 21.05.15, 17:39
        Kochany Panie! Pan prezes Zenon Tabor wykonał na ul Modlińskiej 199a budynek niezgodnie z planem architekta. Błędy w instalacji hydraulicznej poskutkowały wybijaniem kanalizacji na drugim pietrze i smrodem w łazienkach. Wady zostały stwierdzone przez rzeczoznawcę, po kilkakrotnych zalaniach mojego mieszkania ściekami poprzez wybicie w kuchni i łazience. Pan prezes nie wywiązał się uczciwie ze swojego zobowiązania. Będzie musiał odpowiadać przed sadem.
    • Gość: maniek Re: TB Probud IP: *.jmdi.pl 05.01.14, 11:52
      mieszkam w majowe słońce na ul. Mehoffera, budował probud! Gorszej i na tańszych materiałach budowy nie widziałem , masakra jak dla mnie a już w kilku miejscach mieszkałem, nie widziałem gorszego deweloper w warszawie! odradzam
      • Gość: ag_nie Re: TB Probud IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.14, 10:13
        Ale jest taniej. A jak kogoś na niewiele stać to co ma zrobić.... Może coś podpowiesz?
        • lidia1919 Re: TB Probud 21.05.15, 17:57
          Czy chciałby pan ścieki w mieszkaniu? Jeśli tak, to niech pan przeczyta co sie dzieje na Modlińskiej 199a. Pan prezes Zenon Tabor wykonał na ul Modlińskiej 199a budynek niezgodnie z planem architekta. Błędy w instalacji hydraulicznej poskutkowały wybijaniem kanalizacji na drugim pietrze i smrodem w łazienkach. Wady zostały stwierdzone przez rzeczoznawcę, po kilkakrotnych zalaniach mojego mieszkania ściekami poprzez wybicie w kuchni i łazience. Pan prezes nie wywiązał się uczciwie ze swojego zobowiązania. Będzie musiał odpowiadać przed sadem.
    • Gość: Tom Re: TB Probud IP: 194.242.62.* 12.02.14, 10:11
      Ja mieszkam na Wólczyńskiej. Z deweloperem wszystko ok do momentu podpisania umowy. Potem okazuje sie że deweloper już nic nie musi. Właśnie skończył sie u nas okres rękojmi i po przejściach z 'Towarzystwem' odradzam. Może i jest taniej ale ma sie wrażenie że rozmawia sie z ludźmi żyjącymi w latach 60 ubiegłego wieku (Alternatywy 4) :). Mogę udzielić więcej informacji pod mailem tomo2000(aat)o2(kropka)pl
      • Gość: !A! Re: TB Probud IP: *.ip.netia.com.pl 15.04.14, 11:43
        Ja również mieszkam na Wólczyńskiej. Probud obiecywał, że w mieszkaniach będzie mega komfortowo, cicho i w ogóle ach.
        Szkoda tylko, że nie powiedzieli że będę musiała uczestniczyć w życiu swojego sąsiada z góry.
        Gdybym wcześniej choć w pół procencie wiedziała, że akustyka tych mieszkań jest do dupy to wygłuszyłabym sufit. Teraz marzę o tym, aby się stamtąd wyprowadzić i spokojnie przespać choć jedną noc.
        • lidia1919 Re: TB Probud 21.05.15, 17:44
          Większego partacza nie ma. To oszuści.Pan prezes Zenon Tabor wykonał na ul Modlińskiej 199a budynek niezgodnie z planem architekta. Błędy w instalacji hydraulicznej poskutkowały wybijaniem kanalizacji na drugim pietrze i smrodem w łazienkach. Wady zostały stwierdzone przez rzeczoznawcę, po kilkakrotnych zalaniach mojego mieszkania ściekami poprzez wybicie w kuchni i łazience. Pan prezes nie wywiązał się uczciwie ze swojego zobowiązania. Będzie musiał odpowiadać przed sądem za te partactwa. A ciekawa jestem jak nazywa sie administratorka Waszej wspólnoty?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka