Dodaj do ulubionych

deweloper tetnowski kraków

IP: *.static.hvvc.us 20.01.14, 15:33
hej! musiałam założyć nowy wątek na temat tego dewelopera.. chciałabym uzyskać świeże informacje od mieszkańców na temat stanu mieszkań, kontaktu z deweloperem i ewentualną redukcją usterek? Pytam, bo mam jedno mieszkanie na oku i chce mieć pewność, że zakup własnego M u tetnowskiego będzie dobrym wyborem. Pzdr!
Obserwuj wątek
    • Gość: WWA Re: deweloper tetnowski kraków IP: *.static.gorillaservers.com 20.01.14, 15:44
      A które mieszkanie sobie upatrzyłaś?
      • Gość: WWA Re: deweloper tetnowski kraków IP: *.static.gorillaservers.com 20.01.14, 15:52
        Aha...cięzko mi tu coś doradzić, bo ja mieszkam na osiedlu Magnolie. Biorąc pod uwage to co można przeczytać na forach - to stwierdzam, że u nas jest spokojnie. Nie ma żadnych problemów, żeby się dogadać z deweloperem. Nie ma też jakiś poważnych usterek, a jeśli się zdarzą to po zgłoszeniu sprawa zostaje szybko załatwiona.
    • Gość: Kaja Re: deweloper tetnowski kraków IP: *.static.hvvc.us 20.01.14, 15:49
      dokładnie to --> www.tetnowski.pl/oferta,16/lea-residence,128.html#/bud/c-b/pietro/pietro-i/pu/lokal/c23-b14 ...wykończenie mi się bardzo podoba, okolica też ciekawa.
      • Gość: HaKuna Re: deweloper tetnowski kraków IP: *.dynamic.chello.pl 20.01.14, 15:57
        Kaja ja mieszkam przy ul. Lea od kilku miesięcy. Powiem tak: mieszka się dobrze, okolica jest cicha i spokojna. Nie mam też zastrzeżeń co do wykonania mieszkań i klatek schodowych... ekspert, który wykańczał moje mieszkanie powiedział, że budynek jest solidnie wykonany.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka