Dodaj do ulubionych

Bliska Praga - Kijowska

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.14, 11:20
Ktoś interesował się tą inwestycją? Jakieś opinie o deweloperze?
Lokalizacja niby niezła - chyba dość łatwo można dostać się do centrum. Ale sąsiedztwo Brzeskiej jakoś średnio mi odpowiada ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: aa Re: Bliska Praga - Kijowska IP: *.xdsl.centertel.pl 30.04.14, 14:00
      ja się interesuje, już jakis czas, ale wlasnei mam jakies obawy i wciąż nie mogę się ostatecznie zdecydować, niby wszystko ok, ale jednak coś mnie powstrzymuje, sam nie wiem. niby to jest pierwszy projekt dewelopera, także cieżko o jakies opinie.

a co myslisz o bliskosci dworca, pociagów i tramwajów ? moje mieszkanie byłoby od tej strony właśnie.
      • Gość: em Re: Bliska Praga - Kijowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.14, 11:57
        Odwiedziłem właśnie okolicę. Nigdy nie mieszkałem tak blisko torów, więc nie wiem na ile jest to uciążliwe. Ruch na Kijowskiej jest jednak spory. Co do samego dworca, to tego bym się nie obawiał - jest na tyle daleko, że chyba nie będzie słychać zapowiedzi pociągów.
        • Gość: bb Re: Bliska Praga - Kijowska IP: 5.174.32.* 02.05.14, 17:43
          myślisz, że odgłoś "ding dong" + Pani/Pan przez megafon może być uciążliwe? :)
          Pytanie jak to będzie wyglądało w nocy, może w nocy dojdzie do inwestycji i ten odłoś gdy wszystko wokół ucichnie? Ale to chyba mało możliwe. Może deweloper pozwoli na nocne odwiedziny i sprawdzenie tego.
          • Gość: em Re: Bliska Praga - Kijowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.14, 19:00
            Ja myślę o 3 pokojach, więc zawsze w jakimś będę mógł się ukryć przed hałasem.
            Wiesz coś o harmonogramie wpłat i cenie miejsca w garażu?
    • Gość: Hate Re: Bliska Praga - Kijowska IP: 217.153.118.* 09.05.14, 09:51
      Jest jedna wada . Kolej, tramwaje i samochody - łoskot. Zwiększy się to jeszcze po przebudowie Kijowskiej. Poza tym nie trzeba demonizować praskiego otoczenia.
      • d_zadrozna Re: Bliska Praga - Kijowska 02.11.14, 22:34
        również BYŁAM zainteresowana tą inwestycją dopóki nie zobaczyłam jakie są plany budowy Trasy Świętokrzyskiej. Trasa będzie przebiegała tuż pod oknami co dokładnie nawet widać już na google maps. Spokojna ulica Markowska stanie się ulicą dojazdową z ul. Targowej do Dw wschodniego:

www.google.pl/maps/place/Antoniego+Mackiewicza,+Warszawa/@52.2508733,21.044648,17z/data=!4m2!3m1!1s0x471ecc48e109e5a7:0x42425ccc369dd703

i szczegóły:

www.google.pl/maps/place/Antoniego+Mackiewicza,+Warszawa/@52.2508733,21.044648,17z/data=!4m2!3m1!1s0x471ecc48e109e5a7:0x42425ccc369dd703
      • pkowalski.84 Re: Bliska Praga - Kijowska 08.11.15, 12:21
        Witam. Chętnie pomogę podczas odbioru mieszkania od dewelopera. Mam wykształcenie oraz wieloletnie doświadczenie z zakresu budownictwa (Kierownik Budowy, Inspektor nadzoru). Przeprowadzę kontrole stanu faktycznego z opisem zawartym w dokumentacji projektowej oraz z Polskimi Normami budowlanymi. Sprawdzę czy wykończenie lokalu oraz całego obiektu zapewnia bezpieczne warunki mieszkaniowe oraz nie będzie generowało kosztów związanych z ewentualną naprawą usterek. Sprawdzam: wymiary pomieszczeń, krzywiznę ścian i jakość tynków, drzwi, okna, parapety, posadzki, balkony, tarasy, grzejniki, rozmieszczenie instalacji elektrycznej, instalacji wodnej i kanalizacyjnej.

Zainteresowane osoby zapraszam pod numer telefonu: Piotr 889 228 440

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka