Dodaj do ulubionych

ostatnie piętro

06.08.14, 01:24
nowa inwestycja,

czy zawsze jest latem gorąco a zimą zimno
polnocny-zachod

no i co z tym przeciekającym dachem..?
Obserwuj wątek
    • 0anitta Re: ostatnie piętro 18.08.14, 13:27
      hehe no zależy jak ci developer ukończył budowę i czy postarał się przy zakupie materiałów ;) nasze mieszkanko na Miedzyborskiej 11 to był strzał w 10 :) 4 piętro i zdecydowanie super widoczek :) nic nie kapie, grzyba nie ma ;) zimą nie ma mowy o wychładzaniu bo z tego co słyszałam to użyli u nas jakiejś ponadstandardowej metody ocieplania budynku. chwalili się tym tez w jakichś reklamach z tego co pamiętam;) ja lubię spać w chłodzie więc musiałam nawet trochę uchylać okna hihi Co do lata to tez nie narzekamy:) ciepło jest ostatnio ale ciągle mamy otwarte okna no a 4 piętro to już przewiew jest wiec jest bardzo ok :)
      • mkedaj Re: ostatnie piętro 18.08.14, 20:17
        Urocza laurka, a jakie piękne lokowanie produktu. Nikt by się nie domyślił, że chcesz wcisnąć ofertę dewelopera.... żenada.
        A tak w temacie - w wielu nowych blokach ostatnie piętro to w lecie istny piekarnik. Jeśli masz klimę - super. Tylko zadbaj, by klima była pre-instalowana tzn. przygotowane wszystko w projekcie, bo jeśli mieszkanie jest bez klimy to potem robienie nielegalnej klimy może cię kosztować sporo nerwów, zgód lub raczej ich braku, stawiania nielegalnie wentylatora na balkonie itp.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka