prokliktyka 06.08.14, 01:24 nowa inwestycja, czy zawsze jest latem gorąco a zimą zimno polnocny-zachod no i co z tym przeciekającym dachem..? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0anitta Re: ostatnie piętro 18.08.14, 13:27 hehe no zależy jak ci developer ukończył budowę i czy postarał się przy zakupie materiałów ;) nasze mieszkanko na Miedzyborskiej 11 to był strzał w 10 :) 4 piętro i zdecydowanie super widoczek :) nic nie kapie, grzyba nie ma ;) zimą nie ma mowy o wychładzaniu bo z tego co słyszałam to użyli u nas jakiejś ponadstandardowej metody ocieplania budynku. chwalili się tym tez w jakichś reklamach z tego co pamiętam;) ja lubię spać w chłodzie więc musiałam nawet trochę uchylać okna hihi Co do lata to tez nie narzekamy:) ciepło jest ostatnio ale ciągle mamy otwarte okna no a 4 piętro to już przewiew jest wiec jest bardzo ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
mkedaj Re: ostatnie piętro 18.08.14, 20:17 Urocza laurka, a jakie piękne lokowanie produktu. Nikt by się nie domyślił, że chcesz wcisnąć ofertę dewelopera.... żenada. A tak w temacie - w wielu nowych blokach ostatnie piętro to w lecie istny piekarnik. Jeśli masz klimę - super. Tylko zadbaj, by klima była pre-instalowana tzn. przygotowane wszystko w projekcie, bo jeśli mieszkanie jest bez klimy to potem robienie nielegalnej klimy może cię kosztować sporo nerwów, zgód lub raczej ich braku, stawiania nielegalnie wentylatora na balkonie itp. Odpowiedz Link Zgłoś