Gość: Art IP: *.net.external.hp.com 04.04.02, 14:50 Witam, Podrzucam temat - co powiecie na stronę internetową osiedla? Any volunteer? Art Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ejot Re: SKOROSZE III - osiedlowa strona WWW IP: *.it.pl 04.04.02, 15:22 Jestem jak najbardziej za. Tylko kto sie tym zajmie? Pozdrawiam ejot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wowa Re: SKOROSZE III - osiedlowa strona WWW IP: *.acn.pl / 10.132.128.* 04.04.02, 19:04 To super pomysl, ale czy jest ktos chetny do tej tworczosci? Ja nie bardzo bym wiedzial jak sie do tego zabrac W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grosper Re: SKOROSZE III - osiedlowa strona WWW IP: 217.153.35.* 04.04.02, 21:25 Drodzy internaci. Ja bedę mieszkał na osiedlu grzymalitów na białołęce. My tzn przyszli mieszkańcy mamy juz własna stronę www.grzymalici.waw.pl Aby strona działała najpierw trzeba zarejestrować domenę np:www.skorosze.waw.pl cena takiej rejestracji to 50 PLN, www.skorosze.com.pl to 150 PLN i www.skorosze.pl to 200 PLN. Decyzja nalezy do was. Jesli chodzi o budowe strony to ktoś sie znajdzie pewnie z mieszkańców, a jeżeli będa problemy to napiszcie p.gronowski@tvn.pl, to postaram się wam pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: SKOROSZE III - osiedlowa strona WWW IP: *.pharmacia.com 05.04.02, 14:57 pomysł nabiera realnych kształtów... ja również jestem za - na projektowaniu stron internetowych się nie znam, ale rozejrze sie wśród znajomych tymczasem pozdrawiam kalina Odpowiedz Link Zgłoś