Dodaj do ulubionych

Szukam Uczciwych Developerów !!!

IP: 80.51.234.* 30.08.04, 14:38
Wiem ,że w dzisiejszych czasach zaproponowany przeze mnie temat brzmi
banalnie i naiwnie..., ale mam zamiar kupić mieszkanie 50-60 m2 w Warszawie
lub okolicy, na nowym osiedlu, najlepiej takie, które będzie oddane w ciągu 6
miesięcy. Rozczarowałam się już firmą Agroman. Piękna wizja przegrała z
rzeczywistością! Dlatego proszę forumowiczów o pomoc i namiary na przyjazne i
uczciwe firmy developerskie. DZIĘKUJĘ :) !!!
Obserwuj wątek
    • klaudekk1 Re: Szukam Uczciwych Developerów !!! 30.08.04, 14:48
      Proponuje Ronson Development - Słoneczny Skwer - drogo, ale pewnie...budowa
      zakonczy sie lada chwila...www.ronson.pl
    • Gość: www Re: Szukam Uczciwych Developerów !!! IP: *.acn.waw.pl 30.08.04, 15:54
      RSM"Praga"
    • Gość: m Re: Szukam Uczciwych Developerów !!! IP: 194.235.127.* 30.08.04, 16:43
      a jaka lokalizacja i jakie orientacyje koszty to będzie latwiej coś wskazać
      • sc77 Re: Szukam Uczciwych Developerów !!! 31.08.04, 12:00
        Ja tez jestem zainteresowany.
        Lokalizacja to Mokotów, Ursynów, Ochota, Wola, Bemowo.
        Interesują mnie jedynie mniejsze mieszkania 2 pokojowe a tym samym cena do
        200tyś.
    • Gość: Marta Re: Szukam Uczciwych Developerów !!! IP: 217.11.151.* 31.08.04, 07:56
      Fabryka Domów z Wyszkowa www.osiedlelaurowa.pl :))
    • Gość: Kacper Re: Szukam Uczciwych Developerów !!! IP: *.crowley.pl 31.08.04, 09:07
      ja zaufałem Antczakowi - osiedle Białe Łąki - na ul. Głębockiej www.antczak.pl
      odpowiada mi okolica, ładnie buduje, tanio, działa na rynku już od dawna i dużo
      wybudował
      • Gość: dudu Re: Szukam Uczciwych Developerów !!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.08.04, 09:39
        www.simur.com.pl
        działa na ursynowie, polecam
        • Gość: kasia Re: Szukam Uczciwych Developerów !!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.08.04, 09:43
          www.Sedno.com.pl
          , buduja domy i mieszkania - z tego co wiem szykuja na wrzesien nowe inwestycje
          mieszkaniowe, buduja solidnie, wykanczaja ladnie i niedrogo , w sumie:)
    • Gość: Kokos Ja kupiłem właśnie w Agromanie, Co jest złego w Ag IP: 217.153.88.* 31.08.04, 11:27
      Co jest złego z Agromanem? Chciałbym wiedzieć, z góry dziekuję za pomoc!
      • Gość: Realista Zaqp IP: *.chello.pl 31.08.04, 11:40
        Wszytkimproponuję zakupić w J.W. Destruction-Construction.
        NAJLEPSZA INWESTYCJA W SWOJE NERWY
      • Gość: KAcper Re: Ja kupiłem właśnie w Agromanie, Co jest złego IP: *.crowley.pl 31.08.04, 16:57
        chyba nic złego, osiedle Brzeziny jest całkiem fajne - podobno spóźniali się,
        widziałem wczoraj, że na Lewandowie już coś się dzieje, ale czy się wyrobią??
        Ja byłem już prawie zdecydowany jednak kupiłem u Antczaka na "Białych Łąkach".
        pozdr
        KAcper
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka