ohjx 06.10.14, 15:35 Rozglądamy się za segmentem w wawie. Kto wie coś o promocjach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kajakisss Re: Promocje na segmenty 07.10.14, 16:15 My też szukamy, przeczytaliśmy gdzieś w prasie, że w Wawrze są do sprzedania 2 ostatnie segmenty 177mkw za 693 tys u Barc Warszawa. Oglądaliśmy w weekend i ja jestem zachwycona. Jeśli dostaniemy ten kredyt to kupimy go. No śliczne! Z ogródkiem i niedaleko lasu, ale jednocześnie 5 min do Mostu Siekierkowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
la-rry Re: Promocje na segmenty 15.10.14, 16:25 Ile do centrum się jedzie stamtąd? Odpowiedz Link Zgłoś
papandeusz Re: Promocje na segmenty 17.10.14, 10:17 ja pracuje w centrum i dojeżdżam samochodem w 15minut, osiedle jest praktycznie przy wylocie na Wał Miedzeszyński Odpowiedz Link Zgłoś
julek-ogorek Re: Promocje na segmenty 30.04.15, 13:53 My urzędujemy na osiedlu arasa przy poprawnej jak na czas jaki tu mieszkamy to wszystko wychodzi nam na plus. Najważniejsze było dla nas w sumie to, ze dom był oddany pod klucz, także na naszej głowie została już sama kosmetyka. No i przede wszystkim mamy całkiem sporą działkę także to też mega plus bo dzieciaki mogą się wyszaleć i nie musimy się denerwować że coś się może stać. Odpowiedz Link Zgłoś
kakadu70 Re: Promocje na segmenty 17.10.14, 11:17 Zobaczcie sobie ostatni dom na osiedlu Leśna Magdalenka, po prostu marzenie...a teraz deweloper bardzo obniżył cenę, gdyby nie zabrakło nam ciut do kredytu to chyba sami byśmy wzięli Odpowiedz Link Zgłoś
barybaby Re: Promocje na segmenty 24.10.14, 19:53 bmi.com.pl/mieszkania-bialoleka.html#segmenty Odpowiedz Link Zgłoś