Dodaj do ulubionych

Promocje na segmenty

06.10.14, 15:35
Rozglądamy się za segmentem w wawie. Kto wie coś o promocjach?
Obserwuj wątek
    • kajakisss Re: Promocje na segmenty 07.10.14, 16:15
      My też szukamy, przeczytaliśmy gdzieś w prasie, że w Wawrze są do sprzedania 2 ostatnie segmenty 177mkw za 693 tys u Barc Warszawa. Oglądaliśmy w weekend i ja jestem zachwycona. Jeśli dostaniemy ten kredyt to kupimy go. No śliczne! Z ogródkiem i niedaleko lasu, ale jednocześnie 5 min do Mostu Siekierkowskiego
      • la-rry Re: Promocje na segmenty 15.10.14, 16:25
        Ile do centrum się jedzie stamtąd?
        • papandeusz Re: Promocje na segmenty 17.10.14, 10:17
          ja pracuje w centrum i dojeżdżam samochodem w 15minut, osiedle jest praktycznie przy wylocie na Wał Miedzeszyński
      • julek-ogorek Re: Promocje na segmenty 30.04.15, 13:53
        My urzędujemy na osiedlu arasa przy poprawnej jak na czas jaki tu mieszkamy to wszystko wychodzi nam na plus. Najważniejsze było dla nas w sumie to, ze dom był oddany pod klucz, także na naszej głowie została już sama kosmetyka. No i przede wszystkim mamy całkiem sporą działkę także to też mega plus bo dzieciaki mogą się wyszaleć i nie musimy się denerwować że coś się może stać.
    • kakadu70 Re: Promocje na segmenty 17.10.14, 11:17
      Zobaczcie sobie ostatni dom na osiedlu Leśna Magdalenka, po prostu marzenie...a teraz deweloper bardzo obniżył cenę, gdyby nie zabrakło nam ciut do kredytu to chyba sami byśmy wzięli
      • barybaby Re: Promocje na segmenty 24.10.14, 19:53
        bmi.com.pl/mieszkania-bialoleka.html#segmenty
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka