Dodaj do ulubionych

Sgi Kasprzaka ??

21.01.15, 21:53
Witam. Mam pytanie czy ktoś się do tego przymierzał? Inwestycja specyficzna z uwagi na lokalizację ( bliskość budynków ). Czy ktoś orientował się jakie mogą być koszty użytkowania wieczystego?
PS. Nie jestem pracownikiem SGI.
Obserwuj wątek
    • pkowalski.84 Re: Sgi Kasprzaka ?? 30.01.16, 13:27
      Witam. Chętnie pomogę podczas odbioru mieszkania od dewelopera. Mam wykształcenie oraz wieloletnie doświadczenie z zakresu budownictwa (Kierownik Budowy, Inspektor nadzoru). Przeprowadzę kontrole stanu faktycznego z opisem zawartym w dokumentacji projektowej oraz z Polskimi Normami budowlanymi. Sprawdzę czy wykończenie lokalu oraz całego obiektu zapewnia bezpieczne warunki mieszkaniowe oraz nie będzie generowało kosztów związanych z ewentualną naprawą usterek. Sprawdzam: wymiary pomieszczeń, krzywiznę ścian i jakość tynków, drzwi, okna, parapety, posadzki, balkony, tarasy, grzejniki, rozmieszczenie instalacji elektrycznej, instalacji wodnej i kanalizacyjnej.

Zainteresowane osoby zapraszam pod numer telefonu: Piotr 889 228 440
    • patrycja410 Re: Sgi Kasprzaka ?? 02.03.17, 19:22
      Witamy,
      Zajmujemy się projektowaniem, produkcją i montażem MEBLI NA WYMIAR. Gdyby ktoś z Wam potrzebował pomocy przy meblach, to chętnie pomożemy. W naszej ofercie znajdziecie m.in. meble kuchenne, łazienkowe, szafy na wymiar, garderoby, zabudowy salonu, stoły i wiele wiele innych. Zapraszamy do współpracy! Więcej informacji znajdziecie na naszej stronie - www.wymiarowi.pl oraz funpage - www.facebook.com/wymiarowi

Pozdrawiamy,
      Zespół WYMIAROWI
      biuro@wymiarowi.pl
      tel. 885 415 272

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka