Dodaj do ulubionych

CZEMU KUPUJECIE TAK DZIADOSKIE MIESZKANIA ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 13:22
Obserwujac ożywione dskusje na tym forum n/t różnych
lokazliacji - a później konfrontujac to
z wisjami lokalnymi, dochodze do wniosku
że pisuje tu zgraja czubów.

Jak można pisać pozytywnie o zadupnych lokalizacjach
ursynowskich, bemowskich, wyścigowskich
albo plombach sztukującyh
stare slamsowiska, ewentulanie o miejscach przy
huku i smrodzie sąsiednich tras.
I jeszcze się tym podniecać.

Zboki czy co ?

Jedyna lokalizacja która jest w miarę dobra
to Opaczewska - przy parku szcześliwickim.
Reszta to pomyłka !

Obserwuj wątek
    • Gość: Jarek Re: CZEMU KUPUJECIE TAK DZIADOSKIE MIESZKANIA ? IP: *.sbi.com 11.09.04, 14:09
      Bo my juz jestesmy tacy popie.... Dobrze, ze ty nie
    • Gość: vinca Re: CZEMU KUPUJECIE TAK DZIADOSKIE MIESZKANIA ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.04, 14:10
      Ja też myślę że to świetny pomysł byśmy wszyscy kupili mieszkania na
      Opaczewskiej. Hura, ale będzie fajnie, wybudują nam 100 piętrowe wieżowce i
      moze sie wszyscy pomieścimy.

Ps. A gdzie to w ogóle jest???
    • Gość: marek Re: CZEMU KUPUJECIE TAK DZIADOSKIE MIESZKANIA ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.04, 14:24
      Opaczewska tak?, z widokiem na parkingi Blue City i wyziewy z Alej
      Jerozolimskich ??? oj, niezły masz gust chamowaty jełopie
      • Gość: tomek Wyziewy sa wszedzie. A gdzie lepsza lokalizacja ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 18:59
        Akurat parkin Blue City jest podziemny
        (pietra sa niewykozystywane).

Co do Alei Jerozolimskich ... jezeli chce sie
        mieszkac w miescie (i miec wszedzie blisko)
        to smog i wyziewy sa wszedzie.

Pytanie zasadnicze - gdzie jest lepsza lokalizacja ????
        • Gość: Paw Re: Wyziewy sa wszedzie. A gdzie lepsza lokalizac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 12:34
          Tomek - zwymiotowałem na ciebie.
          • Gość: peter Re: Wyziewy sa wszedzie. A gdzie lepsza lokalizac IP: *.chello.pl 12.09.04, 13:16
            tomek - idź już sobie.
        • Gość: władek Re: Wyziewy sa wszedzie. A gdzie lepsza lokalizac IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.04, 13:39
          Dworzec Centralny, wszędzie blisko...
    • crusader73 Re: CZEMU KUPUJECIE TAK DZIADOSKIE MIESZKANIA ? 12.09.04, 17:50
      Gość portalu: tomek napisał(a):
      (...) Reszta to pomyłka !

...największą pomyłką na tym forum to jesteś Ty...
      • Gość: tomek ZDESPEROWNI FLUSTARCI W SWOICH BIDA-BLOKACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 18:29
        Uderz w stół a nożyce się odezwą.

Widac powyżsi dziadoszanie dali się
        nabrać na dziadoskie mieszkania, teraz
        mieszkają jak kundle na zadupiach, w
        slamso-plombach lub w huko-smrodzie
        i tak od tego zgłupieli, że z uporem
        godnym lepszej sprawy bronią swoich
        chorych wyborow.
        • Gość: Doom Re: ZDESPEROWNI FLUSTARCI W SWOICH BIDA-BLOKACH IP: *.chello.pl 12.09.04, 18:52
          Niedrogi kolego. Twój typ też jest dziadoski. Devoloperzy tam budujący niczym
          specjalnym sie nie wyróżniają od innych a lokalizacja taka sobie. Parkingi na
          Blue City wszystkie są używane - pietrowe też - popatrz sobie jak ci mgła z
          oczu zejdzie. Poza tym al. jerozolimskie to potęzna arteria i ma wpływ na
          okolice - hałas i smród - spaliny metale ciężkie etc.
          Dlaczego opaczewska jest dobra lokalizacją? Ze jest przy parku ? Wcale nie
          jest. Poza tym dookoła tez jest pełno starych bloków co w miescie jest
          normalne. Niestety nie wie się tego jeżeli sie przyjedzie z pipidówka.
          Skąd ty jesteś kolego ? Tpsa przyjechała na wieś i założyła internet ?
          Kompleksy jakieś?
          • Gość: marta Re: ZDESPEROWNI FLUSTARCI W SWOICH BIDA-BLOKACH IP: *.chello.pl 12.09.04, 18:59
            Moje przyszłe mieszkanko nazwałeś slamsami!!!
            Jak jesteś taki kozak to zainteresuj się rezydencją Opera może to jaśnie
            hrabiego zadowoli.
            • Gość: tomek PRZYZNAJCIE SIĘ GDZIE ? NIE WSTYDŹCIE SIĘ ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 11:11
              Jakież to oczywiste z psychologicznego punktu
              widzenia.

Prawda w oczy kole i tłum buraków zareagował
              agresją. Agresją podsycaną podświadomością
              zakupu dziadostwa.

Charakterystyczne, ze wszyscy się wstydzą przyznać
              gdzie umoczyli ? Wstyd musi byc ogromny i strach
              przed obnażeniem głupoty.
              Jeden tu pisał cos o piwku i krzakach - ale
              gdzie to jest też nie wspomniał. Czyżby szałas
              w lasku kabackim ?

• Gość: Froid Re: PRZYZNAJCIE SIĘ GDZIE ? NIE WSTYDŹCIE SIĘ ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 14:55
                Jaki to zaszczyt, ze moglismy sie poddac analizie
                takiego fachowca psychologa - Tomka. Dokladnie wie kim
                jestesmy i zna nas na wylot. Jednoczesnie sam odkrywa
                przed nami swoje fobie i kompleksy. Pacjent Tomek w
                swoim krotkim zyciu niewiele zdzialal, ponosi porazke,
                chetnie by wyjechal, zmuszony jest jednak pozostac w tym
                miescie. W pracy nie zarabia zbyt duzo i nie bardzo
                uklada mu sie z szefami. Nie spelnia swoich marzen a
                czas ucieka. Jest odzwierciedleniem swoich tekstow w
                ktorych przedstawia swoj obraz myslac ze opisuje nas.
                Jest chamskim prostaczkiem, ktory nie umie artykulowac wypowiedzi. Te cechy
                sprawia, ze w pracy nigdy nie osiagnie dobrych wynikow, nie bedzie tez nigdy
                dobrze zarabial. Nie kupi sobie ladnego mieszkania i bedzie tu jeszcze bardzo
                dlugo pisal.
                Acha, czlonka ma krotkiego i krzywego w lewa strone.

Opowiedz nam o sobie.
                • Gość: antytomek he,he... DOBRE! Pozdrawiam IP: *.pl.bauer.com / *.unused.zigzag.pl 13.09.04, 16:51
                • Gość: Tomek Re: PRZYZNAJCIE SIĘ GDZIE ? NIE WSTYDŹCIE SIĘ ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 17:07
                  Nie zgadliście prostacy, bo członka mam krzywego na prawą stronę.
                  • Gość: doktor Re: PRZYZNAJCIE SIĘ GDZIE ? NIE WSTYDŹCIE SIĘ ! IP: *.pl.bauer.com / *.unused.zigzag.pl 14.09.04, 11:55
                    A więc jednak - "KRZYWY"!!!!!!!!!
                    Sam się przyznałeś - ale nie tylko "małego" masz skrzywionego - psychikę
                    również.
                    Mimo wszystko pozdrawiam
                  • nellijka krzywy na prawą??? 14.09.04, 13:42
                    Oooooj, to straszne. Kobitki tak nie lubią. A te co rzekomo lubią - starają się
                    być po prostu miłe dla Ciebie... W takim razie spotykasz kulturalne,
                    wyrozumiałe damy. To dziwne, bo kto z kim przestaje - takim się staje!
                    Powinienes już dawno był nasiąknąć od nich dobrymi obyczajami, a Ty dalej
                    uprawiasz, nie dość że seks z naciskiem na prawą tylko stronę (a wlewą zimno i
                    w dodatku się naciąga do prawej, więc boli!) a poza tym dodatkowo uprawiasz
                    mierną prowokację.
                    Ciekawy to jesteś, lecz tylko w tym 'ustępie' o skrzywieniu w prawą, hy hy
                    hy :o)))))))

Pozdrawiam czule, wszystkich 'prostych' twardzieli z Forum :o)))))
                    Nel
                    • Gość: Andy Re: krzywy na prawą??? IP: 83.238.0.* 14.09.04, 14:59
                      nellijka zakochałem się w Tobie ;-)

Pozdrawiam
                      • nellijka Re: krzywy na prawą??? 15.09.04, 14:27
                        A to miło! Fantastycznie słodka wiadomość w tym deszczowym dniu :-)))))
                        Będę się teraz sprężać, aby odwzajemnić ten gorrrrrący wybuch emocji...
                        Miłego dnia Andy,
                        Nela
                        • Gość: Andy Re: krzywy na prawą??? IP: 83.238.0.* 15.09.04, 16:05
                          Naprawdę fajnie "usłyszeć" miłą i dowcipną osobę wśród tego mrowia wyzwisk i
                          obelg.

Również pozdrawiam

Andy
                          • nellijka Re: krzywy na prawą??? 15.09.04, 17:36
                            Dzięki! Dzieki!
                            Lepiej przejdzmy na własne forum mailowe, bo jeszcze nas zwyzywają (sami
                            zazdrośnicy oczywiście) za te nasze milostki tutaj :o)
                            Widzialam Ciebie jakoś niedawno na wątku Ronsona i JWC, że się rozglądałeś.
                            Jeśli jeszcze się rozglądasz, to polecam jeszcze zerknąc na Wersal Podlaski.
                            Chwalę, bo moje oddadzą w terminie :o)))))))))))))))))

nellijka@gazeta.pl
                            bajos i miłego wieczorku :o)
        • Gość: Ratler Re: ZDESPEROWNI FLUSTARCI W SWOICH BIDA-BLOKACH IP: *.trybunal.gov.pl 13.09.04, 08:40
          I na dodatek doczepił się do nich dziadowski tomek i poszczekuje próbując ugryźć
          pańską nogawkę.
          Buda burku mieszkający z rodzicami.
        • crusader73 co za buc... 13.09.04, 09:11
          ...zamiast tuszować swoje kompleksy na tym forum, usiądź lepiej buraku na
          balkonie swojej "najlepszej lokalizacji" i przy piwku zacznij liczyć
          przejeżdżające nieopodal samochodziki...

...a ja tym czasem wezmę kocyk i posączę piwko wśród zieleni otaczającej moje
          przyszłe mieszkanko... i wcale nie na zadupiu...

Ale gdzie mi tam do ciebie kołku... ;)
    • Gość: maciek Re: CZEMU KUPUJECIE TAK DZIADOSKIE MIESZKANIA ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.04, 08:12
      widzę dla ciebie przeyszłość w polityce, kolejny gość który uważa się za
      nieomylnego a jednoczesnie nic nie rozumie
    • Gość: Tuśka Re: CZEMU KUPUJECIE TAK DZIADOSKIE MIESZKANIA ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.04, 14:03
      A ja to się dziwie, że wszyscy tak gwałtownie zareagowali na ten smieszny nic
      nie wnoszący do dyskusji list. Ja powiem tak - umocze swoje pieniadze w
      inwestycje na Bemowie:)) i bardzo się z tego ciesze - bardzo ladny kameralny
      budynek - zero halasu - drzewa rosną - wszedzie bede miala blisko i chyba bym
      musiala na glowe upasc zeby kupic mieszkanie na opaczewskiej czy jak jej tam:))
      a wiec drogi "tomku" - o gustach sie nie dyskutuje .... chciałam napisac po
      łacinie ale pewnie byś pomyslał, że Cie obrazam:))) Życze wszystkim ładnych
      mieszkań. Pozdrawiam,
      • Gość: de' Re: CZEMU KUPUJECIE TAK DZIADOSKIE MIESZKANIA ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.09.04, 16:28
        Dziekuję ci Tuśka.
        Ja tez zamierzam ładnie mieskać i to na...Urynowie.
        • Gość: irena Re: CZEMU KUPUJECIE TAK DZIADOSKIE MIESZKANIA ? IP: *.acn.waw.pl 13.09.04, 19:12
          Podzielam Twoje zdanie.Ja tez zamierzam mieszkac slicznie na Ursynowie.
          A tomek....niech mieszka tam gdzie mieszka.
          • Gość: sabina Re: CZEMU KUPUJECIE TAK DZIADOSKIE MIESZKANIA ? IP: 217.153.174.* 13.09.04, 20:01
            No a ja przez jakiegoś chorego Tomka chyba zrezygnuję z mieszkania na
            Opaczewskiej;)))), bo wolę nie ryzykować. Sąsiadów można sobie w końcu
            wybrać.Fajnie byłoby jakby więcej takich pomyleńców określiło swoje adresy.Może
            wtedy nie trafialibyśmy na furiatów i zacietrzewieńców na swoich osiedlach. No
            i byłoby spokojniej.
            • Gość: Tuśka Re: CZEMU KUPUJECIE TAK DZIADOSKIE MIESZKANIA ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 09:35
              :))) moze trzeba założyć nowy wątek - gdzie mieszkają takie "tomki" ... życie
              stanie sie bezpieczniejsze:) bardzo mi się podoba pomysł Sabiny!!! jestem za:)
    • Gość: amr Re: CZEMU KUPUJECIE TAK DZIADOSKIE MIESZKANIA ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.04, 22:20
      Odpowiedź jest chyba prosta, ostatnio pojawiło się na forum Opaczewskiej trochę
      niekorzystnych opinii, to zaraz znalazł się jakiś Tomek, Mirek, czy jak mu tam
      (występuje pod różnymi imionami, ale wystarczy porównać IP, żeby wiedzieć, o co
      chodzi...). Nawet błędy są podobne
    • Gość: Trish Re: CZEMU KUPUJECIE TAK DZIADOSKIE MIESZKANIA ? IP: *.k.mcnet.pl 14.09.04, 09:14
      He, he a ja sprzedałam swoje dziadowskie dwupoziomowe mieszkanie i kupiłam dom
      pod Warszawą. Teraz nie będę musiała znosić takich kołtunów jak Ty, którzy
      przyjechali do Warszawy za chlebem i jeszcze narzekają.
      • Gość: Marco co za bzdury IP: 212.160.138.* 14.09.04, 09:41
        Moim zdaniem - czyli rodowitego warszawiaka, jest przykre to że przyjeżdza do
        Warszawy stado buraków z różnych częsci kraju za chlebem, za lepszym życiem i
        przy byle okazji narzekają, psioczą, klną na Warszawę, lokalizację mieszkań
        itp. W takim razie pytam te osoby i tu pewnie sie nie pomylę jeśli zwrócę sie
        tez do Tomka, po co przyjeżdzacie do Warszawy skoro wam się tu nie podoba?
        A tym bardziej kupujecie tu mieszkania? Ja wychowałem się na Mokotowie i
        niedługo zamieszkam na Kabatach i jestem z tego bardzo zadowolony. Szczerze
        mówiąc nie zamierzam sie przejmowac jakimiś wypocinami gości, którzy piszą
        bzdury tylko po to aby zwrócić na siebie uwagę i mieć z kim podyskutowac.
        Pozdrawiam zadowolonych mieszkańców warszawy

• Gość: tomek FALA HISTERYCZNEJ AGRESJI WARSZAWKI ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 10:52
          Histeria nie zna granic. Ale jej rozmiar
          potwierdza kompleksy i skrywaną krzywdę.

Wystarczyl maly ekperyment - jeden post, żeby
          towarzystwo sfiksowało.

Normalny człowiek (dorosły)
          w życiu by nie tracił czasu
          i wypisywał tu takie posty jak Wy.
          To tylko potwierdza, że zasługujecie na te
          zadupia.

To tak jak ktoś wykosztuje się, zaciągnie kredyt,
          zapożyczy u rodziny i teraz goni w piętkę
          pocieszjąc się "ale mam mieszkanie".

Ursynów - blokowisko w stylu homo-sovieckim
          bez parków, bez organizacji,
          bez końca zagęszczane na potęgę, z
          projektowaną autostradą w poprzek.

A Obroncow Tobruku na Bemowie - wyglada na
          drogę na wsi (gdzie nawet o porzadnym
          chodniku zapomniano).

Ale Wam mzapewne - emigrantom z prowincji to
          nie wadzi.
          • Gość: milo Re: FALA HISTERYCZNEJ AGRESJI WARSZAWKI ... IP: 213.77.50.* 14.09.04, 10:56

mowiac krotko tomek..

jestes idiota :)

papa
            • Gość: burak Re: FALA HISTERYCZNEJ AGRESJI WARSZAWKI ... IP: 212.160.172.* 14.09.04, 11:02
              no i grupa psełdoburaków nawrzucała drugiej grupie psełdoburaków, cóż my buraki
              przynajmniej mamy swoją godność.
              Życzę wszystkim miłego dnia
          • Gość: 20040914 Re: FALA HISTERYCZNEJ AGRESJI WARSZAWKI ... IP: *.trybunal.gov.pl 14.09.04, 11:22
            Tak jak człowiek pijany ukazuje swoją prawdziwą naturę bo puszczają więzy
            zachowań społecznych, tak samo dyskutant skryty za kurtną anonimowości pokazuje
            swe prawdziwe społeczne oblicze. Doskonały przykład w tym wątku człowieka
            antyspołecznego, gościa destruktywnego o silnej postawie roszczeniowej. I on się
            dziwi, że zadziałało prawo reakcji na akcję. A czego się spodziewasz człowieku?
            Kąt padania równy kątowi odbicia i rodzaj odpowiedzi równy rodzajowi ataku.
            Grupa odpowiadająca używa wspólnego z tobą języka aby przekaz był przez ciebie
            odebrany. Ona mówi twoim językiem chcąc ci przekazać w sposób TOBIE natururalny.
            Ty jesteś przyczyną takiego stylu, to twój styl. Nie nasz. Ty jesteś tylko
            słabym człowieczkiem wzmocnionym przez anonimowość. Ale zrób sobie ksperyment i
            użyj tego stylu w konfrontacji z bezpośrednimi rozmówcami - wtedy cię albo
            zignorują i wykluczą z grupy albo ci rozkwaszą nos i dopiero wtedy wykluczą.
            Masz problem ze sobą i każde twoje wystąpienie tylko to potwierdza.
          • Gość: Tuśka Re: FALA HISTERYCZNEJ AGRESJI WARSZAWKI ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 13:31
            Mądrala? a skąd wiesz, że Obrońców Tobruku - na Bemowie jest jeszcze pare ulic -
            naprawde!! i drogi są asfaltowe - serio:) a jaki mądry dorosły człowiek traci
            czas wyspisujac takie maile jak ty? co? bo ja to się świetnie bawie czytajac
            Twoje posty:)
          • Gość: napływowy Re: FALA HISTERYCZNEJ AGRESJI WARSZAWKI ... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.09.04, 19:51
            Tak jakoś wyszło że ja wieśniak bede mieszkał w twojej okolicy. Tylko że po
            drugiej "bogatszej" stronie parku. Do zobaczenia na niedzielnym spacerku
            zakompleksiony człowieczku..
        • Gość: burak Re: co za bzdury IP: 212.160.172.* 14.09.04, 10:57
          I postaw sobie teraz pytanie, kto jest tym burakiem,
          może odbiegam od tematu, ale nie widzę związku z ludzmi, których nazywasz
          burakami z ta właśnie sprawą, a może tomek jest rodowitym warszawiakiem (acha
          no i co oznacza rodowity, to znaczy urodzony w Warszawie? a rodzice skąd???? z
          Burakowa???) A może to ci rodowici maja jakis kompleks brzydkiego miasta......
          i dziwnego traktowania tych co zostali postawieni przed faktem czy gryżć tynk
          ze ścian, czy normalnie zyc. Pomysl jakie miałeś przyjemne życie, kiedy inni
          walczyli o to co Ty miałeś na podłodze i nie chciało Ci sie po to schylić...
          miłego dnia
          • Gość: Lotek Tomek ciota IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 14.09.04, 11:15
            Tomek,

Ciota jesteś i tyle. Taki program widziałem kiedyś w telewizji o ludziach,
            którzy kupili sobie mieszkania w spokojnej okolicy na Opaczewskeij a potem im
            postawili Blue City i maja chu...wą okolicę teraz i im się nie podoba, bo
            ciągle im samochody jeżdżą uliczką koło domu, ludzi jak mrówków i w ogóle to
            będą do sądu podawać szefów Blue City że niby coś tam nie tak było z
            pozwoleniem na budowę.

Super lokalizacja. Buhahahaha

PS. Żeby nie było: mieszkam na Czechowickiej, Praga Południe, coś między
            Olszynką a Gocławkiem. I zanim się wieśmaku wypowiesz an temat tej lokalizacji
            to przyjedź i obejrzyj.

A tak na marginesie, to ty chyba średnio znasz Warszawę, bo tak się składa że
            nie na całym Ursynowie są socrealistyczne bloki a Bemowo to nie tylko Obrońców
            Tobruku.
          • Gość: Marco Re: co za bzdury IP: 212.160.138.* 14.09.04, 11:55
            Dla twojej informacji buraku, rodzice tez z Warszawy etc. Wiesz co jest
            najgorsze, to ze czesc imigrantów - może i ty tez masz w tym swój udział -
            powoduje, że opinia o warszawiakach a przede wszystkim ich zachowaniu jest
            negatywna. Najlepsze jest to, że dużo ludzi mówi o warszawie jaki syf, jak mi
            sie tu nie podoba ble ble ble a mieszkają tu i co gorsza kupują mieszkania.
            Powiesz ze przyjezdzają tu za pracą, ale pewnie i ty możesz sobie wyobrazić, że
            w warszawie nie znajdzie się praca dla prawie 40 mln ludzi. A poza tym co ty
            wiesz buraku o moim życiu, co miałem a czego nie miałem ... Moze ty miałes
            wiecej niz ja, bo miałeś świnie , kury - czyli miałes co jeśc... Więc odwal się
            gościu, bo potwierdzasz że jesteś podobnym prostakiem co "kolega" tomek.
            Pozdrawiam normalnych ludzi a nie podrzygaczy i innych oszołomów.
            • Gość: burak Re: co za bzdury IP: 212.160.172.* 14.09.04, 12:15
              Gdybyś ruszył 4 litery rodowity warszawiaku, zauważyłbys, że w Polsce są
              równiez inne miasta i tam ludzie nie orają, nie maja kur i świń, i jak widać
              póki co to Tobie wystaje słoma z butów.... a co do zachowania warszawiaków to
              faktycznie potraficie pokazać kim jesteście i na co was stać.... miaszkam tu
              już tyle lat i zastanawiam w czym jestes lepszy od czlowieka z innego miasta
              czy wsi, niczym prostaku, tylko miejscem urodzenia i nikt nie dał Ci patentu na
              życie w warszawce jak nazywasz to miasto. Szkoda, ze to piękne miasto traci i
              nikt nas nie lubi, przez pseudoburakówwarszawiaków z rodowodem bez kszty
              kultury osobistej.
              • Gość: Lotek Re: co za bzdury IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 14.09.04, 12:43
                A wiesz co, burak?

Jak gdzieś jadę poza Warszawę to się nigdzie nie przyznaję ze jestem z
                Warszawy. Nie dlatego, ze się wstydzę - ani mnie to grzeje ani ziębi, nie
                jestem ani gorszy ani lepszy od innych. Tyle tylko, ze jak gdzieś powiesz że
                jesteś z Warszawy to albo z Ciebie więcej kasy wyciągną (np na kwaterze za
                spanie) albo Ci będą chcieli spuścić bęcki. I nie uważam żeby ludzie w
                Warszawie akurat się wywyższali (nie mówię o grupie palantów) tak jak w
                niektórych innych miastach, np. Krakowie, natomiast niestety często ludzie poza
                Warszawą mają kompleks.

A miasto to przestaje być piękne właśnie przez takich mułów jak Tomek, który
                spi...lił jakoś.

PS. Nie mówi się "orają" tylko "orzą"
                • Gość: Marco Re: co za bzdury IP: 212.160.138.* 14.09.04, 12:46
                  Masz rację Lotek.
                  Pozdrawiam i myślę że ta cała dyskusja z takimi kolesiami jak burak nie ma
                  sensu.
                  • Gość: burak Re: co za bzdury IP: 212.160.172.* 14.09.04, 12:58
                    jaka dyskusja, ty i tak wiesz lepiej, przeczytaj co napisał LOTEK, ja sie z nim
                    zgadza, a co do "orania" nie czepiajmy sie szczegółów....
                    • Gość: Karzeł PLEASE - skasujcie ten wątek IP: *.pkp.wroc.pl / 212.127.68.* 14.09.04, 13:06
                      Przecież ta pseudodyskusja niczego nie wnosi. Tylko niepotrzebnie rozgrzewa
                      emocje.

Weźcie się wszyscy i klikajcie do oporu "Kosz na śmieci" w górnym rogu wątku.
                      Bo ja już nie mogę. Naklikałem się od wczoraj mnóstwo i to nic nie pomaga.
                      • Gość: mm A ja mam świnki, krówki i kurki.... IP: *.cst.tpsa.pl 14.09.04, 13:10
                        i wcale nie zazdroszcze klasie robotniczej i panom w garniturach przypietych do
                        krzesla w biurze.
                      • Gość: Marco Re: PLEASE - skasujcie ten wątek IP: 212.160.138.* 14.09.04, 14:52
                        Racja - to jest bez sensu.
                        Skasujmy ten wątek
                        • Gość: tomek TAK SKASUJCIE BO POWARIUJEMY --hahahahha (-; IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 15:33
                          Co ten Tomek wypisuje. A my biedni musiemy na to odpisywać.
                          Nasza grupa zadłuzonych buraków z bida-blokowisk.

My fanatycy tych slumsów !

Ajajaja! Skasujcie czym predzej.
                          • Gość: Tuśka Re: TAK SKASUJCIE BO POWARIUJEMY --hahahahha (-; IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 16:15
                            Nie musimy, nie musimy:) Pokazał byś nam to swoje krolestwo zebysmy do reszty
                            oszaleli z zalu ze przyjdzie nam zyc w naszych bida-blokowiskach co? bo ja to
                            osobiscie nie wierze zebys w ogole kupił cegle jedna a co dopiero mieszkanie i
                            strasznie Cię bawi ze ktoś odpisuje ci na posty bo wczesniej pies z kulawa noga
                            nie zwrocil na Ciebie uwagi:))))) W ogóle to podziekujmy wszyscy tomkowi za
                            uswiadomienie gdzie bedziemy mieszkali:)
                            • Gość: tomek MY ZADUPIANIE APELUJEMY O SKASOWANIE WĄTKU !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 21:39
                              Kolega tomek obraził w nas zadupian, buraków i
                              warszawiaczków-cwaniaczków (że to my niby nie cwane
                              i kase wyrzuciły).

My zadupianie, chcemy stanowczo stwierdzić, że
                              nie przeszkadza nam mieszkanie na blokowiskach okno-w-okno,
                              że brak parków też nam nie wadzi,
                              że psy i psie kupy
                              są jak najbardziej porządane na naszych osiedlach.

Nam zadupianom zależy główwnie na kościele - i te mamy
                              pod dostatkiem. Możemy wieć służyć pod proboszczem.

Tak więc apelujemy o zdjęcie wątku - a jak nie
                              to wyślemy petycje do naszego idola kwacha lub
                              nawet do proboszcza.
                              • Gość: amr Re: MY ZADUPIANIE APELUJEMY O SKASOWANIE WĄTKU !! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.04, 23:42
                                Człowieku przestań!!!

To już nie ma znaczenia, kto uważa się za buraka, czy też, kto gdzie zamieszkał.
                                Kilku osobom puściły nerwy czytając twoje posty i pewnie teraz tego żałują.
                                Sposób, w jaki formułujesz swoje poglądy, ma pewnie swoje odzwierciedlenie w
                                spisie chorób okołoschizofrenicznych, ale gdybyś teraz już zamilkł, to pozwoli
                                Ci to pozostać w przeświadczeniu, że miałeś do czynienia z prymitywami i
                                zakompleksionymi ludźmi, a oni za to będą mieli satysfakcję, że nie muszą
                                czytać kolejnych Twoich wątków i zniżać się do ich poziomu!

Ok, Opaczewska jest najpiękniejszym miejscem w Polsce, tylko proszę, zajmij się
                                już kładzeniem parkietu w swoim super-lokum albo czymś równie pożytecznym, ale
                                szanuj dotychczasowy poziom forum developerskiego!
                                • Gość: Karzeł KILL THIS THREAD IP: *.pkp.wroc.pl / 212.127.68.* 15.09.04, 08:49
                                  Oj coś mi się wydaje, że osoba "tomek" założył się z kimś, że jego wątek
                                  przekroczy 100 postów.
                                  Ludziska dajcie spokój, niech sam się wypaca na tym wątku.

Najlepiej wg. zasady "Niech każdy siedzi w swoim smrodzie"

KONIEC - NIE DOPISUJCIE JUŻ NICZEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • areck Re: co za bzdury 24.09.04, 17:22
          Pozdrawiam kolegę - 100% poparcia. Wychowałem się na Ursynowie, mieszkam tu od
          1979 roku i za jakieś trzy tygodnie najpewniej odbiorę klucze do mieszkania
          wersalu przy KEN na Natolinie. Nie wyobrażam sobie innego miejsca do życia.
          Ursynów jest super, tu mieszkają moi przyjaciele, ludzie z którymi dorastałem.
          Mamy kino, super połączenie z centrum, las pod nosem i fajnych ludzi dookoła.
          Buraków (mówię o charakterze a nie miejscu urodzenia) naprawdę tu nie potrzeba,
          a kompleksy można leczyć... sugeruję lekarza, z braku kasy proponuję bełta pod
          GS-em i naprzód...

Pozdro dla Nelijki - mojej przyszłej sąsiadki :)
          • Gość: tomek URSYNOWSKI BURACZKU .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 19:31
            To smutne, ze mieszkasz w jednym miejscu całe życie.
            To bardzo uwsteczniajace i
            charakterystyczne dla wieśniaków przypisanych
            do ziemi (zresztą ursynów
            to była wieś).

"Mamy kino" .... w którym smród pop-cornu gryzie
            w oczy od drzwi zapomniałeś dodać.

"Mamy las" ... czyli zasyfiony drzewostan, gdzie
            można wdepnąć.

"Mamy połączenie z centrum" ... oj daaaaalekim centrum
            coraz bardziej korkujacym się
            KENE-em (nowe inwestycje kołchozowego blokowiska underway),
            a metro to dobre dla sardynek i plebsu.

Są też koscioły, wsioki, psy i plan autostrady z turbinami
            wydmuchującymi smród .... parku za to nie uświadczysz.

Zresztą - szkoda mi ciebie .... dzięki tobie podobnym ludkom
            o małych wymaganiach i niskim poczuciu estetyki
            rzucajacym się na bida-mieszkania w bida-blokach, powstaje ten
            never-ending kołchoz.
            Gdyby ludzie powiedzieli pas, i nie kupowaliby, coś
            takiego by nie powstawało.
            • areck Re: URSYNOWSKI BURACZKU .... 15.10.04, 15:29
              Tak jak już wcześniej zauważyłem, sugerowałbym wizytę u psychiatry.
              Tak ogromne pokłady nienawiści biorą się z poczucia niższości, ale może uda ci
              się z tego wyjść. Porównania z kołchozem :) - a skąd u szanownego pana tak
              dogłębna znajomość tematu.... czyżby.....
              Pozdrawiam,
              Areck.
              • Gość: Rada Re: URSYNOWSKI BURACZKU .... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.10.04, 18:53
                Oj Tomciu ,Tomciu idż koło siebie do Parku i sraj to drugą stroną...Strony ci
                zawodzą i rób to lepiej trochę ciszej, dłużej, cierpliwości(przecież łatwo
                znajdujesz wolne,czyste,spokojne miejsce) i nie smrodż już tego forum...My nie
                mamy tych problemów...Bye,bye.
    • Gość: n Re: Zgadzam się z z TOMKIEM (częsciowo) IP: *.cst.tpsa.pl 16.09.04, 09:45
      Mnie również śmieszą opinie o w szczególności Ursynowie - że to taka prestiżowa
      dzielnica hahahah, co do innych blokowisk to mozna powiedzieć ze jest w miarę
      ok. Na Bemowie czy Tarchominie ludzie nie zadzierają nosa. Ale nie oszukujmy
      się Ochota przy Parku też nie jest taka super, jest tam kilka ładnych kawałków,
      szczególne przy parku od strony pętli ale reszta ? -Włodarzewska ???
      • Gość: MC Re: OPACZEWSKA IP: *.u.mcnet.pl 16.09.04, 10:25
        chiałem zauważyć, że Gorka Szcześliwicka powstała na byłym WYSYPISKU ŚMIECI -
        rzeczywiści zajebista miescówka Tomek, gratuluję wyboru
    • Gość: Kama Re: CZEMU KUPUJECIE TAK DZIADOSKIE MIESZKANIA ? IP: 195.85.249.* 17.09.04, 12:47
      Tomek, zgadzam się z Tobą wszystkie lokalizacje są dziadowskie a tym bardziej dziadowskie że drogie i masz rację nie ma się naprawdę czym zachwycać ale, no właśnie jest ale, ja umoczyłam w Opaczewskiej wkład członkowski i coś tam jeszcze czego mi już nie oddadzą a jednak nie kupiłam tam mieszkania - te parkingi Blue City są obrzydliwe a Jerozlimskie strasznie śmierdzą. Myślę że po prostu ani jedna ani druga strona nie ma się co zacietrzewiać - nie ma dobrych lokalizacji w Wwie i tyle.
      • Gość: tomek TO GDZIE KUPIŁAŚ KAMO ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 21:14
        Smog krązy nad Warszawą wszedzie.
        Ale jeżeli ochota - park szczesliwiscki - to co ?

Być moze coś na obrzeżach, w strzeżonym odiedlu
        willowym. Ale to ani na wynajem, ani dojechac.
    • Gość: Król- Staś Re: CZEMU KUPUJECIE TAK DZIADOSKIE MIESZKANIA ? IP: *.man.polbox.pl 24.09.04, 21:20
      Tomku, jedyną dobrą lokalizacją w warszawie jest... pałac na wodzie w
      Lazienkach.same plusy :1.blisko centrum 2.daleko od sąsiadów[500 m] 3.dużo
      zieleni [piękny park, godny estety,cisza,spokój ]4. brak tłumów[ ostatecznie
      można zakazać wstępu do parku] 5. wspaniały widok z okien6.forma
      architektoniczna niepowtarzalna.godna prawdziwego estety[jakim jesteś
      niewątpliwie] ponieważ dokucza mi podagra , odstąpię Tobie
      to wspaniałe M-20 ,a sam usunę się do Zamku.
    • areck Re: CZEMU KUPUJECIE TAK DZIADOSKIE MIESZKANIA ? 15.10.04, 15:47
      DziadoWskie, a nie dziadoskie. Ze szkołą też na bakier ??? ;)

Głaszcz chama to cię kopnie. Kopnij chama to cię pogłaszcze. (Przysłowie)
    • Gość: 8 Re: CZEMU KUPUJECIE TAK DZIADOSKIE MIESZKANIA ? IP: *.chello.pl 16.10.04, 19:06
      Ty DUPKU twoja opaczewska to plomba przy BlueCity i rondzie gdzie poleca
      wkrotce autobusy he he he
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka