Dodaj do ulubionych

Myśliborska 1 od dewelopera Konstanty Strus

14.09.16, 12:25
Witam, interesuje się mieszkaniami na Białołęce w nowej inwestycji Myśliborska 1 od dewelopera Strus. Wczytałem się w prospekt i okazuje się że mają założonego rachunku powierniczego, a sama działka jest obciążona hipoteką. Co wy o tym sądzicie ? Czy inne inwestycje zrealizowane Strusa były również prowadzone bez rachunku powierniczego ?
Obserwuj wątek
    • maaagdaleeena Re: Myśliborska 1 od dewelopera Konstanty Strus 26.10.16, 22:04
      Ja też interesuję się tą inwestycją - czegoś się dowiedziałeś? Z tego co widzę hipoteka została już wykreślona z tej działki.
      • je2bnik Re: Myśliborska 1 od dewelopera Konstanty Strus 07.11.16, 11:40
        Ale jest ujawniona kolejna hipoteka do wpisu. Ludziska, czytacie księgi a nie widzicie. Ja również planuję kupno mieszkania w tej inwestycji.
        • maaagdaleeena Re: Myśliborska 1 od dewelopera Konstanty Strus 07.11.16, 23:15
          to zapraszam do grupy na fb - łatwiej będzie wymieniać informacje :)
          www.facebook.com/groups/1724720121184574/?fref=ts
          • reniaban88 Re: Myśliborska 1 od dewelopera Konstanty Strus 09.10.17, 19:48
            O super :) Ja właśnie wpłaciłam 10 % mieszkania i mam nadzieje ze pod koniec października juz odbiorę klucze. Patrzac na mieszkania w okolicy to Strus jak dla mnie ma najlepszy rozstaw mieszkania. np. Atal ma podobne ceny a rzostaw mieszkania i balkony sa tragiczne.. tak samo jak Dom Development na Tarchominie moze i ma ceny lepsze ale mieszkania np.57-59 metrów niby 3 pokoje a w ogole nie ustawne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka