Dodaj do ulubionych

AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!!

IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.04.02, 10:23
Szanowni Agromaniacy,
W zwiazku z opoznienianmi na budowie oraz listami wyjasniajacymi z Agromana,
ktore nic nie wyjasniaja proponuje zorganizowanie spotkania z przedtawicielami
Agromana w sobote - 11 maja.
Bardzo prosze, napiszcie czy mozecie, wtedy wysle, w imieniu wszystkich, pismo
do Agromana z prosba o takie spotkanie.

pozdrawiam,
Matylda
Obserwuj wątek
    • przemeque Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! 29.04.02, 10:54
      Spotkanie dotyczy chyba tylko mieszkańców jednego budynku, bo np nasz (Orion 5)
      to raczej będzie wcześniej niż przewidywał pierwotny termin więc nie mam się co
      martwić i proponuję nie siać panicznej atmosfery bo jednak na budowie się dużo
      dzieje, a tempo prac przy kolejnych etapach wskazuje na to, że nasz etap jednak
      zostanie zakończony, tyle że niektóre budynki z małym poślizgiem. Przypominam,
      że we wrześniu to tam jeszcze było piękne pole uprawne!

Pozdrawiam i życzę więcej cierpliwości
      • Gość: matie Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.04.02, 11:30
        przemeque napisał(a):

> Spotkanie dotyczy chyba tylko mieszkańców jednego budynku, bo np nasz (Orion 5)
        >
        > to raczej będzie wcześniej niż przewidywał pierwotny termin więc nie mam się co
        >
        > martwić i proponuję nie siać panicznej atmosfery bo jednak na budowie się dużo
        > dzieje, a tempo prac przy kolejnych etapach wskazuje na to, że nasz etap jednak
        >
        > zostanie zakończony, tyle że niektóre budynki z małym poślizgiem.

Przypominam,
        > że we wrześniu to tam jeszcze było piękne pole uprawne!
        >
        > Pozdrawiam i życzę więcej cierpliwości

Gdyby moj budynek wygladal jak orion 5 to moze bym nie siala "panicznej
        atmosfery". ale nie wyglada. Dla mnie maly poslizg to jest miesiac a nie ponad
        trzy- bo tak to teraz wyglada. A tempo prac przy kolejnych etapach nijak nie
        przeklada sie na tempo prac przy czesci etapu I.
        Ja nie sieje "panicznej atosfery" tylko hcialbym po prostu wiedziec kiedy
        zostanie oddany moj budynek. Czy to tak duzo zwazywszy na to ze nikt mi
        mieszkania nie daje w prezencie?
        Matylda (z wyczerpana cierpliwoscia)

• Gość: matie Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.04.02, 11:34
      W poprzednim liscie "wybielilam" opoznienie budynku Pegaz4. opoznienie, zgodnie
      z grafikiem wynosi obecnie ok.5 miesiecy .
      M.
      • Gość: piotr Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: 212.244.106.* 29.04.02, 11:54
        Co do spotkania to pomysł nie jest taki zły, pod warunkiem, iż będzie
        odpowiednia ilość osób chętnych na takie spotkanie.
        Jednakże obecnie Agroman przygotowuje projekty aneksów do umów dotyczących
        opóźnienia, a przewidywany aktualnie termin zakończenia budowy dla niektórych
        budynków to 4 czerwiec, dlatego też można przesunąć termin takiego ewentualnego
        spotkania na drugą połowę maja, kiedy to będzie wiadome, czy Agroman dotrzyma
        nowego terminu.
        Ponadto mam pytanie do Agromaniaków - co myślicie o kwestii ewentualnych
        odsetek za opóźnienia?

Pozdrawiam
        Piotr
        • Gość: matie Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.04.02, 12:07
          Gość portalu: piotr napisał(a):

> Co do spotkania to pomysł nie jest taki zły, pod warunkiem, iż będzie
          > odpowiednia ilość osób chętnych na takie spotkanie.
          > Jednakże obecnie Agroman przygotowuje projekty aneksów do umów dotyczących
          > opóźnienia,

o... to jest bardzo mila wiadomosc :)

przewidywany aktualnie termin zakończenia budowy dla niektórych
          > budynków to 4 czerwiec, dlatego też można przesunąć termin takiego ewentualnego
          >
          > spotkania na drugą połowę maja, kiedy to będzie wiadome, czy Agroman dotrzyma
          > nowego terminu.

moze byc :)

> Ponadto mam pytanie do Agromaniaków - co myślicie o kwestii ewentualnych
          > odsetek za opóźnienia?

I to jest temat do poruszenia na spotkaniu :)Z doswiadczen znajomych wiem ze
          bardzo trudno jest wywalczyc takie odsetki :( Nawet jezeli sie naleza.
          Matylda
          >
          > Pozdrawiam
          > Piotr

• Gość: Robbie Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: *.acn.waw.pl 29.04.02, 13:09
          To jest bardzo dobry pomysł! W szczególności jeśli chodzi o pośpieszne próby
          wyrobienia się z terminami! Jestem w stanie załatwić nawet prognozy pogody od
          stycznia!!! Robberto
          • Gość: matie Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.04.02, 13:39
            Gość portalu: Robbie napisał(a):

> To jest bardzo dobry pomysł! W szczególności jeśli chodzi o pośpieszne próby
            > wyrobienia się z terminami! Jestem w stanie załatwić nawet prognozy pogody od
            > stycznia!!! Robberto

Dziekuje za poparcie :) Czekamy na dalsze glosy :) Zgodnie z sugestia Piotra
            poczekajmy co przyniosa aneksy :)
            M.
          • Gość: piotr Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: 212.244.106.* 29.04.02, 13:45
            Gość portalu: Robbie napisał(a):

> To jest bardzo dobry pomysł! W szczególności jeśli chodzi o pośpieszne próby
            > wyrobienia się z terminami! Jestem w stanie załatwić nawet prognozy pogody od
            > stycznia!!! Robberto

Prognozy pogody niewiele zmienią w naszej sytuacji, ponieważ dla jakichkolwiek
            konsekwencji liczy się tylko to, czy opóźnienia spowodowane warunkami
            atmosferycznymi były potwierdzone wpisem do dziennika budowy. Choć konfontacja w
            przypadku różnic pomiędzy dziennikiem budowy a prognozami nie zaszkodzi.

Pozdrawiam
            Piotr
            • Gość: matie Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.04.02, 14:04
              Mi sie wydaje, ze przestojow z powodu pogody moglo byc w sumie miesiac - nie
              wiecej. Ale moze sie myle? W kazdym razie opoznienia sa zdecydowanie wieksze.
              To spotkanie, mam nadzieje, oczysciloby atmosfere wokol budowy. Ten ostatni
              list moim zdaniem nie byl zbyt popisowy ze strony Agromana.
              To ze zima bedzie zimno i bedzie padal snieg to chyba nie powinno nikogo dziwic
              i w harmonogramie trzeba wziac na to poprawke. To, ze grunt jest podmokly to w
              sumie niczyja wina, ale nie wieze ze przed rozpoczeciem budowy tego nie
              sprawdzano!!
              A z kolei to ze z Petro brzydko mowiac "wozili sie" zbyt dlugo to juz
              zdecydowanie zawiodla taktyka business'owa developera. A'propos ciagle na
              stronie www sa wymienieni jako wykonawca i to na pierwszym miejscu :)

M.
              • Gość: nick Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: *.brpd.gov.pl / 192.168.25.* 30.04.02, 07:53
                Mam pytanie do Agromaniaków, czy rozpoczeły się juz jakies pracy pozabudynkami,
                czy w dalszym ciagu jest tam wielki bałagan. Czas najwyższy, aby zaczęto to
                sprzątać i przygotowywać miejsce na chodniki, skwer. Do czerwca i lipca juz
                blisko
                POzdrawiam
                • Gość: Joas Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: *.man.polbox.pl 30.04.02, 12:34
                  Ostatnio bedac na budowie dostalam info, ze wszystko bedzie skonczone w PAŹDZIERNIKU. juz
                  chyba nie będziesz zadawał więcej pytań....
                  • Gość: Piotr Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: 212.244.106.* 30.04.02, 12:49
                    Gość portalu: Joas napisał(a):

> Ostatnio bedac na budowie dostalam info, ze wszystko bedzie skonczone w PAŹDZIE
                    > RNIKU. juz
                    > chyba nie będziesz zadawał więcej pytań....

Przepraszam, kto Ci zdradził tę informacją i których budynków ona dotyczy.

Pozdrawiam,
                    Piotr
                    • Gość: JOAS Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: *.man.polbox.pl 02.05.02, 15:22
                      Grzegorz Lesniak, chociaz nie wiem czy to oficjalna wiadomosc. nie dotyczy ona budynkow, tylko
                      terenu poza budynkami pierwszego etapu, czyli placu zabaw i ogrodkow. pzdr
                      • Gość: grosper Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: 62.89.76.* 02.05.02, 18:07
                        Nie wo=iem, czy jesteście tak naiwni, że bierzecie na serio to co ktoś
                        powiedział. Kodą d nie macie na to papieru, to jesteście w przysłowiowym lesie.
                        Trzeba liczyc się z opóżnieniami, a nawet upadkiem developera. Obserwując rynek
                        mieszkaniowy w Warszawie staje sie reguła, że firma buduje tanio, szybko wylewa
                        pierwsze fundamenty, co najwyżej kończy jeden lub 2 bloki i na tym kariera
                        developera sie kończy. Upewnijcie się co sie dzieje na budowie, wszystko
                        musicie mieć na piśmie. Nie dajcie się zwodzić.
                        • Gość: piotr Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: 212.244.106.* 06.05.02, 09:37
                          Kolego nie siej defetyzmu.

Pozdrawiam
                          Piotr
                          • Gość: Probe Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: 213.17.165.* 06.05.02, 15:22
                            Proponuję, żeby Ci z szanownych sąsiadów, którzy sa zadowoleni z postępów prac
                            budowlanych i nie rozumieją naszego wzburzenua i niepokoju, po prostu w tym
                            wątku nie zabierali głosu i nie planowali udziału we wspomnianym spotkaniu. Ja
                            ze swej strony bardzo chętnie wysłucham odpowiedzi na pytanie: Co działo sie z
                            moimi pieniędzmi przez ostatnie 4 - 5 miesięcy.
                            Pozdrawiam i zapowiadam swój udział w sobotę.
                            • Gość: piotr Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: 212.244.106.* 06.05.02, 15:36
                              Gość portalu: Probe napisał(a):

> Proponuję, żeby Ci z szanownych sąsiadów, którzy sa zadowoleni z postępów prac
                              > budowlanych i nie rozumieją naszego wzburzenua i niepokoju, po prostu w tym
                              > wątku nie zabierali głosu i nie planowali udziału we wspomnianym spotkaniu. Ja
                              > ze swej strony bardzo chętnie wysłucham odpowiedzi na pytanie: Co działo sie z
                              > moimi pieniędzmi przez ostatnie 4 - 5 miesięcy.
                              > Pozdrawiam i zapowiadam swój udział w sobotę.

Idea forum polega na możliwości zabierania głosu przez wszystkich chętnych.
                              Co do spotkania, to o ile dojdzie ono do skutku to również zgłaszam swój udział w
                              takim spotkaniu, jednakże proponuję zaczekać mimo wszystko jeszcze tydzień lub
                              dwa, a przede wszystkim zebrać dużą liczbę chętnych, ponieważ jesynie wtedy takie
                              spotkanie będzie miało swój sens. Poza tym Agroman miał przesłać w najbliższym
                              czasie projekty zmian do umowy.

Pozdrawiam,
                              Piotr

• Gość: marcin Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: *.centertel.pl 06.05.02, 17:16
                                Witam wszystkich,

jestem jednym z przyszłych posiadaczy mieszkania u Agromana.
                                Pegaz 2. Jestem zdania, że mimo wszystko nie leży w naszym interesie
                                odwlekanie spotkania z Agromanem. Nie szkodzi, że w przygotowaniu są aneksy
                                umów. Mogą "być w przygotowaniu" jeszcze długo. Osobiście czekam już od ponad
                                miesiąca na obiecane postępy w budowie a tymczasem takowych nadal brak.
                                Łącznie opóźnienie szacuję na dwumiesięczne. Przy permanentnym braku oznak
                                działania(byłem dzisiaj!) uważam, iż trzeba jak najszybciej spotkać się w
                                możliwie licznej grupie i naciskać ile wlezie. Firmie nic złego się nie stanie.
                                Muszą wiedzieć, że ludziom się spieszy i sytuacja staje się gorąca.
                                Należą się nam wyjaśnienia. To zrozumiałe, że kolegom/koleżankom u których są
                                małe opóźnienia lub nie ma ich wcale nie spieszy się zbytnio. Jednak nawet im
                                powinno zależeć na tym aby developer czuł, że ma wymagających klientów i musi
                                być w porządku. Proponuję zdecydowanie spotkanie w sobotę i zgłaszam akces.

Pozdrawiam,

Marcin
                                email: Marcin.Piorek@centertel.pl

• Gość: Robbie Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: *.acn.waw.pl 06.05.02, 21:44
                                  Mimo, że z zapewnień Agromana wynika, że stanę się posiadaczem mieszkania
                                  podobno w czerwcu to również popieram spotkanie! Może ono wyjaśni terminy
                                  zasiedlenia co jest ważne z punktu widzenia podatkowego!
                                  • Gość: piotr Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: 212.244.106.* 07.05.02, 09:35
                                    Witam wszystkich.
                                    Pomysł spotkania jest oczywiście dobry, natomiast po pierwsze ktoś musi umówić
                                    się z prezesem, po drugie w takim spotkaniu musi wziąć udział duża ilość
                                    uczestników.
                                    Ponadto, czy ktoś z Agromaniaków zwracał się na drodze oficjalnej (za
                                    pośrednictwem listu czy jakiegoś pisma) do Agromana z żądaniem wyjaśnienia
                                    przyczyn opóźnienia i określenia terminu oddania budynków?

Pozdrawiam
                                    Piotr
                                    • Gość: matie Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.05.02, 11:03

> > Ponadto, czy ktoś z Agromaniaków zwracał się na drodze oficjalnej (za
                                      > pośrednictwem listu czy jakiegoś pisma) do Agromana z żądaniem wyjaśnienia
                                      > przyczyn opóźnienia i określenia terminu oddania budynków?
                                      Tak -ja. Pisalam pismo w ktorm min. prosilamo podanie nowego terminu odbioru
                                      mieszkania. wyslalam faksem 29 kwietnia. Dodzis nie mam odpowiedzi.
                                      Matylda
                                      >
                                      > Pozdrawiam
                                      > Piotr

• Gość: piotr Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: 212.244.106.* 07.05.02, 11:18
                                        Ja zamierzam wysłać pismo na początku następnego tygodnia i mam nadzieję zrobić
                                        to osobiscie z potwierdzeniem dostarczenia i odbioru przez pracowników Agromana.
                                        Co do spotkania to zgodnie z tym co proponowałem wcześniej powinno się ono
                                        odbyć, ale za jakieś dwa tygodnie, co pozwoliłoby na odpowiednio wcześniejsze
                                        zorganizowanie takiego spotkania i zebranie odpowiedniej liczby chętnych.
                                        Pozdrawiam
                                        Piotr
                                        • Gość: marcin Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: *.centertel.pl 07.05.02, 14:59
                                          Termin sobota 25.05 to chyba dobry dzień. Następny tydzień po tym terminie to
                                          długi weekend i sporo osób może wyjechać. Zatem kolejne spotkanie mogłoby się
                                          odbyć dopiero za miesiąc. Moim zdaniem to zdecydowanie zbyt późno. Nie ma więc
                                          wielkiego wyboru.

Proponuję sobotę 25.05.
                                          Poroponuję też aby osoby zainteresowane tematem zostawiały na forum swój adres
                                          email. To pomoże się zorganizować i utrzymać kontakt.
                                          Pamiętajcie, że forum to tylko kawałek software'u na jakimś serwerze a
                                          istnieje coś takiego jak awarie. Jeżeli takowa się zdarzy to nasza komunikacja
                                          zostanie co najmniej zachwiana.
                                          Pozdrawiam,

Marcin
                                          Email: Marcin.Piorek@centertel.pl
                                          • Gość: piotr Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: 212.244.106.* 07.05.02, 15:27
                                            Zgadzam się, że 25.05 to dobry termin, do tego czasu będzie można zorientować
                                            się, czy jakiekolwiek roboty maja miejsce na budowie.
                                            Mój adres mailowy to kssk@poczta.gazeta.pl
                                            W razie czego proszę o kontakt.

Pozdrawiam
                                            Piotr
                                            • Gość: cozzi Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: 195.136.47.* 07.05.02, 15:36
                                              Ja proponuję 18.05 bo 25 mnie nie będzie w Wa-wie. Bardzo mi zalezy na tym
                                              spotkaniu gdyż jestem przyszłym mieszkańcem opóźnionego Oriona 2.
                                              Pozdrawiam
                                            • Gość: winnik Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: *.arip.com.pl 07.05.02, 16:05
                                              Ja też jestem za 25 maja. Mój budynek (PEGAZ 4) jest na samym końcu w budowie.
                                              Nie ma nawet konstrukcji dachu. Trzeba to w końcu osttecznie wyjaśnić. Ostatnio
                                              powiedziano mi, że termin oddania to 4 sierpnia. Ale znowu jest to powiedziane
                                              na "gębę"
    • przemeque Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! 08.05.02, 08:37
      Rzeczywiście spotkanie może być dobrym pomysłem, ale proponuję późniejszy
      termin, tj. przynajmniej 25.05. Wydaje mi się, że sporo się może do tego dnia
      wyjaśnić, w świetle tego co poniżej.

Może trochę zmienię nastrój w tym wątku, ale byłem wczoraj w okolicy i
      podjechałem na budowę i muszę przyznać, że po tym co tu wyczytałem byłem mile
      zaskoczony. Oczywiście na Orionie 5 oraz Pegazach 3 i 5 prace posuwają się
      bardzo szybko (podobnie jak na budynkach z kolejnych etapów), ale co
      najważniejsze widać było wyraźny ruch na pozostałych budynkach z I etapu.
      Wyglądało na to, jakby na każdym budynku pracowała ekipa "od czegoś".

Postępów na budowie naszego Oriona 5 nie będę opisywał, żeby nie denerwować
      sąsiadów z pozostałych budynków :)))

Pozdrawiam i życzę cierpliwości
      • Gość: marcin Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: *.centertel.pl 08.05.02, 09:34
        Termin 25.05 został już wcześniej zaproponowany w tym wątku.
        Widzę, że mamy kolejnego chętnego kolegę.
        To bardzo dobrze. Mamy już kilka osób deklarujących udział w sobotę 25.05.
        Czy kolega dysponuje adresem email?
        Pozdrawiam,

Marcin
        email: Marcin.Piorek@centertel.pl

przemeque napisał(a):

> Rzeczywiście spotkanie może być dobrym pomysłem, ale proponuję późniejszy
        > termin, tj. przynajmniej 25.05. Wydaje mi się, że sporo się może do tego dnia
        > wyjaśnić, w świetle tego co poniżej.
        >
        > Może trochę zmienię nastrój w tym wątku, ale byłem wczoraj w okolicy i
        > podjechałem na budowę i muszę przyznać, że po tym co tu wyczytałem byłem mile
        > zaskoczony. Oczywiście na Orionie 5 oraz Pegazach 3 i 5 prace posuwają się
        > bardzo szybko (podobnie jak na budynkach z kolejnych etapów), ale co
        > najważniejsze widać było wyraźny ruch na pozostałych budynkach z I etapu.
        > Wyglądało na to, jakby na każdym budynku pracowała ekipa "od czegoś".
        >
        > Postępów na budowie naszego Oriona 5 nie będę opisywał, żeby nie denerwować
        > sąsiadów z pozostałych budynków :)))
        >
        > Pozdrawiam i życzę cierpliwości

• Gość: cozzi Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: 195.136.47.* 08.05.02, 09:44
          Qrka wodna, mogę w każdy inny weekend ale nie 25 maja.
          Pozdrawiam
          • przemeque Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! 08.05.02, 09:53
            To może byśmy jednak spotkanie na spokojnie próbowali zorganizować zaraz po
            Bożym Ciele, czyli kolo 7 czerwca, bo wydaje mi się, że wtedy zmieni się obraz
            naszego osiedla i rzeczywiście będzie można rozmawiać o konkretach. To
            przekonanie opieram na wczorajszej wizycie na budowie, podczas której wszystko
            wyglądało jak za dawnych czasów (tzn. trzy-cztery miesiące temu, gdy domy pięły
            się o góry :)))
            • Gość: piotr Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: 212.244.106.* 08.05.02, 10:14
              przemeque napisał(a):

> To może byśmy jednak spotkanie na spokojnie próbowali zorganizować zaraz po
              > Bożym Ciele, czyli kolo 7 czerwca, bo wydaje mi się, że wtedy zmieni się obraz
              >
              > naszego osiedla i rzeczywiście będzie można rozmawiać o konkretach. To
              > przekonanie opieram na wczorajszej wizycie na budowie, podczas której wszystko
              > wyglądało jak za dawnych czasów (tzn. trzy-cztery miesiące temu, gdy domy pięły
              >
              > się o góry :)))

A o której Kolega był na budowie?
              Ja przejeżdzałem obok około godziny 17 i nic nie wskazywało na duży ruch na
              budowie.
              Pozdrawiam
              Piotr

• Gość: matie Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 08.05.02, 10:33
                Ja oczywiscie tez jestem za spotkaniem ;) Mysle ze 25 jest ok, ale jezeli komus
                nie pasuje to bylabym raczej za przyspieszeniem (18 maja).
                konopkok@poczta.onet.pl

pozdrawiam
                Matylda

ps. Podobno na pegazie 4 powstaje drewniana kostrukcja dachu!!!
    • Gość: winnik Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: *.arip.com.pl 08.05.02, 10:48
      To my Matie w końcu doczekaliśmy sie budowy dachu. Jestem pod wrażeniem.
      Bedę przejeżdzał w sobote to ocenie.
      • Gość: matie Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 08.05.02, 11:23
        Gość portalu: winnik napisał(a):

> To my Matie w końcu doczekaliśmy sie budowy dachu. Jestem pod wrażeniem.
        > Bedę przejeżdzał w sobote to ocenie.

Ja jede dzis wieczorkiem. Musze to zobaczyc na wlasne oczy ;)
        Poza tym we wtorek bedzie znany termin oddania budynku ;)
        M.
        • Gość: matie Re: AGROMAN - z innej beczki IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 08.05.02, 11:26
          Czy komus udalo sie odtworzyc filmiki zamieszczone na stronie Agromana. Ja mam
          z tym problemy i nie wiem czy to wina mojego komputerka?
          M.
          • przemeque Re: AGROMAN - z innej beczki 08.05.02, 12:05
            Mi też nie odtwarzają się te filmiki.
        • Gość: cozzi Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: 195.136.47.* 08.05.02, 11:38
          Gość portalu: matie napisał(a):

> Gość portalu: winnik napisał(a):
          >
          > > To my Matie w końcu doczekaliśmy sie budowy dachu. Jestem pod wrażeniem.
          > > Bedę przejeżdzał w sobote to ocenie.
          >
          > Ja jede dzis wieczorkiem. Musze to zobaczyc na wlasne oczy ;)
          > Poza tym we wtorek bedzie znany termin oddania budynku ;)
          > M.

Mam wielką prośbę - jak będziesz wieczorkiem na budowie zobacz co się dzieje z
          Orionem 2
          Dzięki

• Gość: matie Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 08.05.02, 11:40
            >
            > Mam wielką prośbę - jak będziesz wieczorkiem na budowie zobacz co się dzieje z
            > Orionem 2
            > Dzięki
            ok;)
            >

• Gość: Probe Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: 213.17.165.* 08.05.02, 11:51
              Do Matie.
              Byłem na budowie dzisiaj rano. Wyglądało to niezbyt imponująco. Na sklepieniu
              II piętra stała jakaś budowla - najprawdopodobniej kotłownia. Oprócz tego
              leżały tam trzy belki - namiastka konstrukcji dachu. Spróbuj porównać czy do
              popołudnia zrobiono jakieś postępy. Będziemy wiedzieć czy wogóle coś się dzieje
              na tym budynku.
              Pozdrawiam
        • przemeque Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! 08.05.02, 11:43
          No, spokojnie nie wiem czy jest już konstrukcja dachu, ale na stronie
          internetowej Agromana zmienili już dane wykonawcy, wieć Petro zniknęło na
          dobre :))). Nie wiem czy będą pracować wieczorem, jak tam pojedziesz, ale
          słyszałem że w soboty tak.
          A jeszcze co do spotkania, to naprawdę proponuję chwilkę poczekać i
          zorganizować je na naszym "placu apelowym" na środku osiedla, jak je troszkę
          podkończą, czyli na początku czerwca. Teraz pewnie niewiele się dowiemy oprócz
          tego, że prace zostały wznowione.
          • Gość: marcin Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: *.centertel.pl 08.05.02, 16:19
            Z tym czekaniem się nie zgadzam. Moim zdaniem czekać należy do czasu
            przygotowania aneksów, nie dłużej. "Plac apelowy" będzie gotowy w październiku!!!
            Czy kolega przemeque naprawdę chce tak długo poczekać?
            Ja nie mam ochoty.

Nie sądzę abyśmy znaleźli termin, który będzie pasował wszystkim.
            Nieobecnych możemy doinformować poprzez forum, no problem.

Byłem dzisiaj o 14. Prace się zaczęły. Może nie wszędzie ale widać, że jest już
            firma robiąca np. konstrukcje dachowe. Coś zaczęło się dziać.
            Uzyskałem informacje, że aneksy będą pod koniec tego tyg. lub początek
            następnego. Przed 25.05 powinniśmy je otrzymać. Termin jest więc sensowny.

Pozdrawiam Agrofanatyków,

Marcin

przemeque napisał(a):

> No, spokojnie nie wiem czy jest już konstrukcja dachu, ale na stronie
            > internetowej Agromana zmienili już dane wykonawcy, wieć Petro zniknęło na
            > dobre :))). Nie wiem czy będą pracować wieczorem, jak tam pojedziesz, ale
            > słyszałem że w soboty tak.
            > A jeszcze co do spotkania, to naprawdę proponuję chwilkę poczekać i
            > zorganizować je na naszym "placu apelowym" na środku osiedla, jak je troszkę
            > podkończą, czyli na początku czerwca. Teraz pewnie niewiele się dowiemy oprócz
            > tego, że prace zostały wznowione.

• Gość: winnik Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: *.arip.com.pl 08.05.02, 12:46
      Ja je odtwozryłem. To nie są filmiki, tylko zdjęcie które można przybliżać i
      oddalać. Ogólnie nie sa fajne. JEdne zbliżenie jest na trawe o inne są podobne
      • Gość: Sasiad Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: 5.1R2D* / *.pg.com 08.05.02, 19:11
        Tez jestem za spotkaniem 25.05; 07.08 - wszystko jedno. Jestem z Orion 4 -
        bylem dzis na budowie - stan jak z lutego i cisza.
        Nie tragizowalbym jednak naszej sytuacji. Agroman nie dopilnowal Petro,
        postawil sobie chore cele czasowe i dlatego sa opoznienia. Nie bronie ich bo to
        sie nie powinno zdazyc, ale wierze, ze wszystko bedzie dobrze.

Z drugiej strony zgodnie z teza "wodza rewolucji" trzeba okazywac "zaufanie
        przez kontrole", wiec popieram spotkanie. Przydaloby sie oficjalne wyjasnienie.
        W Agromanie powiedzieli mi, ze nowy termin Oriona 4 to 4 Sierpien, ale to malo.
        Przydalyby sie aneksy, zobowiazanie sie do odsetek, oficjalne odlozenie
        terminow platnosci pozostalych rat i jaks oficjalna informacja co sie dzieje -
        a nie, ze zima zaskoczyla drogowcow.Pasuje mi 25.05 i 08-06.

Moj mail: sobula.k@pg.com

Pozdrawiam wszystkich.
        • Gość: Sławek Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: *.pseinfo.pl 09.05.02, 08:16
          Witam sąsiadów,
          Popieram w całej rozciągłości spotkanie z deweloperem. Termin 25.05 jest OK,
          nie można bowiem czekać zbyt długo, ale nie można również panikować. Powinniśmy
          wreszcie być poinformowani o teminach oddania budynków. Do tego czsu nie
          zamierzam zapłacić złotówki.
          Pozdrawiam,
          Sławek,

bialczak_s@o2.pl
    • Gość: Rodi Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.02, 00:04
      Witam po sporej nieobecnosci na Naszych forum-ach
      Pomysl ze spotkaniem jest super, wnosze rowniez swoj akces (z terminem
      dostosuje sie do wiekszosci)
      ale mam dwie propozycje.
      1. po pierwsze ustalic osobe, ktora bedzie dla nas centrum informacji, do
      ktorej wszyscy beda sie zwracac z pytaniami dotyczacymi spotkania, ktora miedzy
      innymi zbierze adresy e-mailowe mieszkancow czy nawet dokladne dane jak np nr
      tel. i bedzie na biezaco inormowala co grupa (wiekszosc) postanowila
      nie chce nic narzucac ale czy "Matie" ktora zapoczatkowala ten watek dysponuje
      na tyle czasem, zeby mogla sie tym zajac.
      2. Po drugie czy nie uwazacie abysmy sami, tydzien wczesniej sie spotkali i
      ustalili pozadek naszego spotkania z Agromanem, przygotowali pytania na jakie
      oczekujemy odpowiedz, bo jezeli wszyscy tak sobie przyjada na spotaknie z
      deweloperem to bedziemy sie przekrzykiwac i mysle, ze zrobi sie balagan i
      niczego konkretnego nie ustalimy czego od nich bysmy chcieli (zadali).

Pozdrawiam
      moje adresy
      Wieslaw.Rozanski@tpsa.pl
      lub
      wies@polbox.com
      • Gość: piotr Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: 212.244.106.* 09.05.02, 09:40
        Bardzo dobry pomysł - myślę, że 18 maja to odpowiedni termin na uzgodnienie
        wszelkich pomysłów do dyskusji na spotkaniu. Można spotkać się obok siedziby
        Agromana, a potem ewentualnie przenieść się do pobliskiego Carrefoura.
        Pozdrawiam,
        Piotr
      • Gość: Robbie Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: 157.25.92.* 09.05.02, 09:40
        Termin spotkania również mi odpowiada!
        Co do wyznaczenia takiej kontaktowej osoby jest bardzo dobry, nie będzie
        wówczas takiego chaosu!!!:)

Moje namiary:
        robberto@astecity.net
        • Gość: cozzi Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: 195.136.47.* 09.05.02, 10:29
          Uważam, że pomysł ze wcześniejszym spotkaniem jest OK. Termin 18.05 jest w
          porządku.
          Mój mail
          cozzi@skrzynka.pl
          Pozdrawiam
      • Gość: matie Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.05.02, 13:32
        > 1. po pierwsze ustalic osobe, ktora bedzie dla nas centrum informacji,

Zostalam wywolana do tablicy ;) Czasu co prawda na zbyciu nie mam, ale melduje
        gotowosc ;)ile sil....

> 2. Po drugie czy nie uwazacie abysmy sami, tydzien wczesniej sie spotkali i
        > ustalili pozadek naszego spotkania z Agromanem,

No wlasnie -swietny pomysl. Zastanowimy sie, spiszemy. moze nawet przekazemy
        wczesniej do A. -niech mysla? ale to jeszcze do dyskusji ;) Taki luzny pomysl.
        >

Czyli:
        spotkanie przygotowawcze - 18 maja - godz. 16.00? - na parkingu przy budowie
        spotkanie z Agromanem - 25 maja - godz do ustalenia

Za chwile na priva przesle tescik sprawdzajacy, czy dobrze spisalam maile.

Probe- nie ma twojego adresu :) ukrywasz sie?

Matylda
        • Gość: winnik Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: *.arip.com.pl 09.05.02, 13:42
          Matie, Jestem za, ja moge byc około godz. 16.30.
          Mój @ to: wieckowski@arip.com.pl
        • Gość: Probe Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: *.teta.com.pl / 10.2.0.* 09.05.02, 13:54
          > Probe- nie ma twojego adresu :) ukrywasz sie?
          >
          > Matylda

Nic podobnego!!! Tylko krucho z czasem. Na spotkaniu organizacyjnym być nie mogę,
          ale na pewno 25 maja mi pasuje.
          Mój adres: probe6@teta.com.pl

• Gość: matie Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!!-Do PRobe IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.05.02, 14:32
            >
            > Nic podobnego!!! Tylko krucho z czasem. Na spotkaniu organizacyjnym być nie mog
            > ę,
            > ale na pewno 25 maja mi pasuje.
            > Mój adres: probe6@teta.com.pl
            >
            > cos ten adresik szwankuje ;) Nie dochodzi do ciebie mail -tescik ;)
            M
            • Gość: Probe Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!!-Do Matie IP: 213.17.165.* 10.05.02, 08:26
              Spróbuj na probe6@wp.pl
        • Gość: marcin Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: *.centertel.pl 09.05.02, 16:15
          Pomysł spotkania poprzedzającego w dniu 18.05 jest ok.
          Zapowiadam obecność 18 i 25.

Do mnie odbił się mail od Sławka: bialczak_s@o2.pl

Pozdr,

Marcin
          Marcin.Piorek@centertel.pl
          • Gość: matie Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.05.02, 16:26
            Gość portalu: marcin napisał(a):

> Do mnie odbił się mail od Sławka: bialczak_s@o2.pl
            >
            hmm.. A ode mnie nie doszedl?
            Matylda
            • Gość: piotr Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: 212.244.106.* 10.05.02, 09:39
              Witam wszystkich,

Trzeba teraz ustalić godzinę spotkania oraz przesłać do Agromana pisemną prośbę
              o spotkanie z prezesem oraz działem sprzedaży.

Pozdrawiam,
              Piotr
              • Gość: matie Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.05.02, 14:05

>
                > Trzeba teraz ustalić godzinę spotkania oraz przesłać do Agromana pisemną prośbę
                >
                > o spotkanie z prezesem oraz działem sprzedaży.

Trzeba trzeba ;)
                Ja proponuje -18 maja -16.30
                25 maja - 11.00

Tylko nie wiem czy potrzebny jest na spotkaniu dzial sprzedazy ?? Tlum nie
                sprzyja konstruktywnym rozmowom. To moje zdanie oczywiscie.
                M.

• Gość: piotr Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: 212.244.106.* 10.05.02, 14:52
                  Godzina obydwu spotkań jest O.K.
                  Co do innych uczestników ze strony Agromana to może być to potrzebne z takiego
                  powodu, aby ewentualne uzgodnienia dokonane z Prezesem były jednocześnie
                  przekazane działowi sprzedaży, tak aby nie było później żadnych rozbieżności.
                  Jednakże to wszystko jest do dogadania.
                  Pozostaje jedynie kwestia oficjalnego powiadomienia Agromana, dlatego też
                  proszę o potwierdzenie godziny spotkania 25.05 przez innych Agromaniaków.

Pozdrawiam
                  Piotr
                  • Gość: matie Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.05.02, 14:54

> Godzina obydwu spotkań jest O.K.

> proszę o potwierdzenie godziny spotkania 25.05 przez innych Agromaniaków.
                    >
                    > Pozdrawiam
                    > Piotr
                    dolaczam sie do prosby Piotra. Na poniedzialek postaram sie przygotowac list do
                    Agromana. Przesle Wam mailem.
                    Matylda

• Gość: Robbie Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: *.acn.waw.pl 10.05.02, 18:15
                      Terminy spotkania i zaproponowane godziny są również dla mnie OK!
                      Pozdrawiam
                      Robberto
                    • Gość: Robbie Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: *.acn.waw.pl 10.05.02, 18:21
                      Czy ktoś z Was używa do komunikacji programu z www.tlen.pl?
                      W razie takich możliwości mój nick to: robberto71
                      Pozdrawiam Robberto
                  • Gość: marcin Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: *.centertel.pl 13.05.02, 17:08
                    Potwierdzam 25.05 godzin dowolna.
                    Pozdrawiam,

Marcin
                • Gość: crayole Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: 195.94.193.* 13.05.02, 10:25
                  Dopiszcie mnie do waszej ferajny. Do terminów spotkań dostosuję się.
                  crayole@box43.pl
                  • Gość: ssmerda Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: 213.17.165.* 13.05.02, 11:27
                    ja też, ja też ;)

ssmerda@yahoo.com
    • Gość: matie Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.05.02, 15:36
      Mam propozycje listu (lisciku) do Agromana. Przesle wam na maile. Natomiast nie
      chce podpisywac sie pod nim sama. Kto chce? albo ma inne propozycje? A przede
      wszystkim kto ma komorke wlaczona non stop?
      M.
      • Gość: matie Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.05.02, 12:03
        Przypominam, ze jutro jest "robocze" spotkanie przed Wielkim Finalem ;)
        16.30, parking

Do zobaczenia,
        Matylda
        • Gość: nick Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: *.brpd.gov.pl / 192.168.25.* 20.05.02, 09:17
          Mam pytanie : jakie są owoce roboczego spotkania i jak przedstawia się plac
          budowy I etapu?
          Pozdrawiam
          • Gość: michal Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.02, 21:11
            Gość portalu: nick napisał(a):

> Mam pytanie : jakie są owoce roboczego spotkania i jak przedstawia się plac
            > budowy I etapu?

Pozdrawiam Sąsiadów (szczególnie Kasię i Piotra) i dołączam się do powyższej
            prośby.

Michał
            Orion 3
            michal@accamail.com

• Gość: Luke Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.02, 23:21
              Dopiszcie jeszcze mnie do listy mieszkancow; Orion 3 lok.1
              lszkutnik@interia.pl

pozdrawiam

lukasz
              • Gość: matie Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 10:02
                Gość portalu: Luke napisał(a):

> Dopiszcie jeszcze mnie do listy mieszkancow; Orion 3 lok.1
                > lszkutnik@interia.pl
                >
                > pozdrawiam
                >
                > lukasz

Czesc,
                juz dopisalam:)
                M.

• Gość: Marek Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: 217.153.45.* 29.05.02, 10:12
                  Mozecie mnie tez dopisac

mczajk@poczta.gazeta.pl

Dzieki
                  Marek
                  • Gość: matie Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 10:22
                    Gość portalu: Marek napisał(a):

> Mozecie mnie tez dopisac
                    >
                    > mczajk@poczta.gazeta.pl
                    a z jakiego jestes budynku? (i mieszkanka??) :)
                    M>
                    >
                    > Dzieki
                    > Marek

• Gość: bolek Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: *.compensazycie.com.pl 29.05.02, 11:49
                      Cześć!

Matie, bardzo proszę o wpisanie na listę

bolek1@poczta.gazeta.pl

Orion2 I piętro

Pozdrawiam
                      • Gość: misiubu Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: 213.25.97.* 29.05.02, 12:25

no i mnie tez dopiszcie (choc jestem z III etapu)
                        misiubu@kki.net.pl - pegaz 7 I pietro
                        • Gość: sskaut Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: *.waw.cdp.pl 29.05.02, 12:33
                          mnie tez

skaut@przeglad.com.pl

Orion 2
                        • Gość: sskaut Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: *.waw.cdp.pl 29.05.02, 13:46
                          mnie tez

skaut@przeglad.com.pl

Orion 2
                          • Gość: ssmerda Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: 213.17.165.* 29.05.02, 14:26
                            Atak Klonów ??? :)))))
                          • Gość: Stephan ??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.05.02, 15:35
                            O co chodzi z tymi adresami e-mail?

Pzdr.
                            Stephan
                            Orion 5
                            • Gość: matie Re: ??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 15:48
                              Gość portalu: Stephan napisał(a):

> O co chodzi z tymi adresami e-mail?
                              Zeby nie byc zaleznymi od Gazety, a rowniez zeby nie byc podczytywanymi przez
                              niepowolanych, utworzylismy e-mailowe forum dyskusyjne przyszlych mieszkancow
                              Brzezin. i to tyle :)
                              M.
                              >
                              >
                              > Pzdr.
                              > Stephan
                              > Orion 5

• Gość: winnik Re: ??? IP: *.arip.com.pl 29.05.02, 15:56

>
                                > > O co chodzi z tymi adresami e-mail?
                                > Zeby nie byc zaleznymi od Gazety, a rowniez zeby nie byc podczytywanymi przez
                                > niepowolanych, utworzylismy e-mailowe forum dyskusyjne przyszlych mieszkancow
                                > Brzezin. i to tyle :)

matie, ale przecież ktoś może i tak się podszyc i dać nam swój adres i powiedziec
                                że jest z budynku takiego i takiego.
                                • Gość: matie Re: ??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 16:15
                                  Gość portalu: winnik napisał(a):

>
                                  > matie, ale przecież ktoś może i tak się podszyc i dać nam swój adres i powiedzi
                                  > ec
                                  > że jest z budynku takiego i takiego.

Dlatego podalam to jako drugi powod;) moze mniej bedzie ABC-ow?? ::))

M.
                              • Gość: GBU Re: ??? IP: 217.153.88.* 29.05.02, 15:59
                                Skoro już wszyscy się zapisują, to zapiszcie też mnie.
                                gregbau@kki.net.pl

Pozdrawiam
                                Grzegorz
                              • Gość: Stephan Re: ??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.05.02, 13:49
                                > Zeby nie byc zaleznymi od Gazety, a rowniez zeby nie byc podczytywanymi przez
                                > niepowolanych, utworzylismy e-mailowe forum dyskusyjne przyszlych mieszkancow
                                > Brzezin. i to tyle :)

W takim razie prosze mnie dopisac do "Brzezinowego" forum :-)

stephan@go2.pl

Pozdrawiam.
                                Stephan.
                    • Gość: Marek Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: 217.153.45.* 29.05.02, 15:00
                      Gość portalu: matie napisał(a):

> Gość portalu: Marek napisał(a):
                      >
                      > > Mozecie mnie tez dopisac
                      > >
                      > > mczajk@poczta.gazeta.pl
                      > a z jakiego jestes budynku? (i mieszkanka??) :)

Jestem z Oriona 3, mieszkanie 4

• Gość: Ewa Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: *.man.polbox.pl 03.06.02, 15:28
                  Prosze o dopisanie i mnie do listy:

ewab@poczta.fm
                  jestem z pegaza 1 lok9
                  • Gość: poohaty Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: *.atm.com.pl 03.06.02, 17:24
                    Podaje rowniez swoj adres z prosba o dolaczenie: poohaty@poczta.gazeta.pl
    • Gość: wojtek Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 21:50
      Zgłasza się II etap- Andromeda 1
      Proszę i mnie zapisać:
      wtsprawa@gd.home.pl

Wojtek
      • Gość: luke Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.02, 09:45
        Czy jest jakis lider tego forum, ktory moglby usystematyzowac zebrane dotad
        info? Czy wszyscy wiedza o stronie www.osiedlebrzeziny.republika.pl - bylem tam
        i wydaje sie ciekawym pomyslem. A moze jakies spotkanie towarzyskie?

Lukasz (Orion 3)
        • Gość: robo Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: 195.65.184.* 31.05.02, 08:04
          Proszę również o dopisanie
          robowl@poczta.gazeta.pl
          Brzeziny-etap3
          Pegaz 7 m 11
          Pozdrawiam
          Robert
          • Gość: Wioletta Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: *.warta-vita.com.pl 06.06.02, 11:45
            Ja również chciałabym się znaleźć na tej liście, jeśli to możliwe ...:)

Wioletta.Wronska@warta-vita.com.pl
            Brzeziny II etap
            Andromeda I/10

Pozdrawiam
            • Gość: piotr Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: *.MacroSoft.pl / *.macrosoft.pl 06.06.02, 15:23
              Prosze o dopisanie:

eskimo@polbox.com
              Pegaz 3
              • Gość: amira Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: 192.160.110.* 27.06.02, 14:28
                Tez poprosze, jesli jeszcze mozna.
                amira@poczta.gazeta.pl
                • Gość: Wojtas Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 10:15
                  Witam.
                  prosze i mnie dopisac do listy

ptk.centertel@idea.net.pl

Pozdrawiam i jestem dobrej mysli"_)
                  • Gość: Gocha Re: AGROMAN - SPOTKANIE!!!! WAŻNE!!! IP: 217.11.142.* 19.07.02, 09:53
                    Witam Wszystkich
                    Jeśli kogoś zdenerwuję swoim spóźnieniem to z góry przepraszam. Mam tylko
                    nadzieję, że ktoś mnie jeszcze tu zobaczy. Czekam oczywiście na mieszkanie i
                    jestem u kresu wytrzymałości. Dzwoniłam ostatnio i powiedziano mi, żebym
                    uzbroiła się w cierpliwość, ciekawe ile jeszcze?????
                    Niestety nie zaglądałam tutaj wcześniej i nie zdążyłam na spotkanie, a szkoda.
                    Może ktoś mógłby mi powiedzieć jak ono wyglądało i czy udało się coś ustalić
                    konkretnego? Robiliście również jakąś listę nie wiem czy jeszcze zdążę, ale
                    chciałabym się dołączyć.
                    Mam jeszcze jedno pytanie, czy może ktoś poczynił jakieś kroki w kierunku
                    odzyskania części pieniędzy z tytułu tak dużego opóźnienia?
                    Serdecznie pozdrawiam
                    malgosiac@intermik.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka