aga272 16.11.04, 10:42 Zastanawiam się nad kupnem bliźniaka na Osiedlu Miłym. Czy jest tutaj może ktoś kto kupił, mieszka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wyrolowany Re: Ekolan-Osiedle Miłe IP: *.ase.com.pl / *.ase.com.pl 20.12.04, 09:56 jestem mieszkańcem Miłego. Niestety Ekolan nie gra fair, poza tym jest taka ilość usterek, że nie sposób je wszystkie wymienić. Jeżeli się jednak zdecydujesz to zastrzegaj od razu że chcesz własnego notariusza bo Ekolan podstawia swojego i nie ma szans na negocjowanie potworni wielkich pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_k Re: Ekolan-Osiedle Miłe 23.12.04, 23:08 A ile bierze ich notariusz? Do umowy mam jeszcze 1,5 roku ale jestem ciekawy na ile się przygotować? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadowolona Re: Ekolan-Osiedle Miłe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.05, 11:06 U każdego notariusza opłaty będą identyczne, tylko taksę notarialną mozesz negocjować. Uważam, ze biorąc "swojego" notariusza niczego nie zyskasz. Usterki owszem są ale niewielkie i szybko usuwane. Odpowiedz Link Zgłoś