Dodaj do ulubionych

REMBIELIŃSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 16:45
Poszukuję chętnych do odsprzedania udziałów przy ulicy Rembielińskiej w
budynkach już stojących, najchętniej budynek G.
Mój adres mailowy anetka@sote.com.pl. Bardzo mi zależy na szybkim znalezieniu
chętnych (mieszkanie dwupokojowe)
Obserwuj wątek
    • Gość: ZIAI Re: REMBIELIŃSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 25.09.01, 23:18
      DOBRY ŻART!
    • Gość: Marek Re: REMBIELIŃSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.man.polbox.pl 26.09.01, 14:49
      Aneta myślisz, że to Cię w jakiś sposób ratuje?! Gdyby pan Radziszewski i
      spółka chcieli budować mieszkania, to już dawno te osiedle by stało i od dawna
      byśmy tam już mieszkali!!!!

Pozdrawiam,
      Marek
    • Gość: Marek Re: REMBIELIŃSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 213.241.35.* 26.09.01, 14:49
      Aneta myślisz, że to Cię w jakiś sposób ratuje?! Gdyby pan Radziszewski i
      spółka chcieli budować mieszkania, to już dawno te osiedle by stało i od dawna
      byśmy tam już mieszkali!!!!

Pozdrawiam,
      Marek
    • Gość: Mariusz Re: REMBIELIŃSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.134.192.* 27.09.01, 10:06
      Jezeli ktos jest zainteresowany podpisaniem doniesienia do prokuratury to
      prosze o kontakt ze mna: mag@h-s.com lub 0604 296 144. Mariusz
      PS.Tylko prosze nie tracic mojego czasu bezsensownymi wahaniami. Zostalismy
      oszukani i tylko prokuratura moze zapobiec dalszemu defraudowaniu naszych
      pieniedzy, wiec nie mam ochoty rozmawiac z ludzmi, ktorzy dalej snia, ze War-
      Inwest cos zbuduje!
      • Gość: ania Re: REMBIELIŃSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.17.43.* 03.10.01, 14:39
        Otrzymałam info ,że istnieje stowarzyszenie poszczkodowanych przez WAr-Inwest.
        Czy coś może wiesz na ten temat? Dobrze byłoby połączyć siły
        Ania
        • Gość: pawel Re: REMBIELIŃSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.116.5.* 03.10.01, 16:15
          aniu napisz email adres stowarzyszenia
          rembielinska@poczta.onet.pl
      • Gość: Ewa Re: REMBIELIŃSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.01, 16:25
        Jesteśmy wśród "szczęśliwców", którzy zainwestowali dorobek całego życia, żeby
        dzieci miały zapewniony dach nad głową /dwójka /. Rękami i nogami podpisujemy
        się pod doniesieniem. Podaję mojego maila:
        ewamolska@ngd.com.pl
      • Gość: ewa Re: REMBIELIŃSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.01, 16:49
        Gość portalu: Mariusz napisał(a):

> Jezeli ktos jest zainteresowany podpisaniem doniesienia do prokuratury to
        > prosze o kontakt ze mna: mag@h-s.com lub 0604 296 144. Mariusz
        > PS.Tylko prosze nie tracic mojego czasu bezsensownymi wahaniami. Zostalismy
        > oszukani i tylko prokuratura moze zapobiec dalszemu defraudowaniu naszych
        > pieniedzy, wiec nie mam ochoty rozmawiac z ludzmi, ktorzy dalej snia, ze War-
        > Inwest cos zbuduje!
        Podałam błędnie pocztę. prawidłowa to:emolska@ngd.com.pl

• Gość: Pawka Re: War Inwest - UWAGA IP: *.nationale.com.pl 04.10.01, 21:20
      Witam wszystkich!

Wszyscy, którzy czują się oszukani w wyniku działalności WARINWESTU oraz spółek
      i osób z nią związanych, proszę o maila na rembielinska@poczta.onet.pl.
      • Gość: Edward Re: War Inwest - UWAGA IP: *.229.dialup.iptcom.net 06.10.01, 09:09
    • Gość: aj Re: REMBIELIŃSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 06.10.01, 20:02
      Bardzo chętnie odsprzedałbym właśnie swoje udziały w domu na Rembielińskiej
      (bud.C - trochę rozpoczęty) ale traktuję to jako niezły żart.
      Poważnie - w niedzielę, 7 października, godz. 16.00, przy bramie budowy od
      ul. Wyszogrodzkiej spotkanie oszukanych przez War Inwest.
      Do zobaczenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka