Dodaj do ulubionych

Salon Velure

21.11.08, 19:32
Velure salon warszawa ul.rembielińska 10
Autor: serduszko811 21.11.08, 19:16
Dodaj do ulubionych Skasujcie
Odpowiedz cytując Odpowiedz
Chce przestrzec inne klientki przed salonem VELURE który mieści się na
warszawskim Bródnie! salon świadczy usługi stylizacji paznokci i robi je sama
właścicielka.Spotkałam się tam z brakiem kultury i poszanowaniem do
klienta.Każda pani pracująca tam jest bardzo nie przyjemna, nikt nie dba o
klienta.Salon pięknie wygląda z zewnątrz ale w środku panuje bardzo nie
przyjemna atmosfera. Ceny usług zmieniają się tak samo jak pogoda za
oknem.Salon nie ma stałego cennika ,nie ma go również na stronie
internetowej.KOSZMAR!!!Umawiając się na wizytę umawiałam się do właścicielki a
wchodząc do salonu zostałam poinformowana,ze obsłuży mnie kto inny i jeszcze
musiałam czekać pól godziny.ZENADA!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: xyz Re: Salon Velure IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.08, 16:18
      Paniusiu, jak sypiesz czyjeś dane to czemu nie podajesz swoich. Jesteś z tych co
      uwielbiają jak się wokół nich tańczy, paniusia przyszła to świętość, porażka.
      • Gość: gabriel Re: Salon Velure IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.08, 15:47
        raczej w tych czasach to właśnie chyba trzeba skakać wokół klienta , wiecie, tu
        chodzi o prestiż.Paniusia o nazwie serduszko być może trochę przesadziła.a
        propos chyba jest ustawa o ochronie danych osobowych.
        pani serduszko wymieniła tylko nazwę firmy i miejsce gdzie się znajduje. Chyba
        zajrzę do tego salonu z czystej ciekawości.heheh
    • Gość: iwona Re: Salon Velure IP: 195.187.250.* 17.12.08, 23:39
      " Pani " serduszko nie ma racji !!! Jestem klientką tej przemiłej pani
      właścicielki od 2 lat . Odwiedzam ten salon regularnie co 3 tyg i to co pani
      pisze to totalna bzdura . W salonie jest miła atmosfera i usługi na wysokim
      poziomie !!! Coś się pani pomieszało lub opisuje pani inny salon , w grę
      wchodzić może jeszcze inny powód - pani po prostu zazdrości tej kobiecie tego
      salonu i Tyle!!!! Polecam ci SERDUSZKO wizytę w innym salonie ( u psychiatry )
      może przyjmie paniusię od razu to paniusia nie będzie musiała czekać pół godź.
      • Gość: Aga Re: Salon Velure IP: *.dynamic.chello.pl 11.12.13, 23:41
        Kochana pojebalo ci sie w dupie
        • Gość: Katarzyna vel Re: Salon Velure IP: *.dynamic.chello.pl 11.12.13, 23:47
          Wielka mi szefowa brudas ... Wyslugujacy sie ludźmi i zgruwajacy dame...zatrudnia ludzi za g... Pieniądze i nieszanuje ... Niepolecam !!!
    • Gość: ania Re: Salon Velure IP: *.chello.pl 18.12.08, 00:33
      Panienko Serduszko chyba się panience coś pokręciło w główce. Może
      Panienka wyżej s.. niż d... ma. Szkoda gadać jak ktoś był choć raz w
      tym salonie to sam wie że jest tam super miła obsługa, że dzwieczyny
      zawsze dbają o wszystkie klientki- kawka, herbatka, soczek,
      ciasteczka itd. Nigdy nie byłam tam źle obsłużona. Jeśli chodzi o
      paznokcie i właścicielkę , która je robi to REWELACJA. Pełny
      profesjonalizm. Super jakość- chodzę na uzupełnienia co 4 tyg i nic
      mi się nie dzieje. Wzory - zawsze orginalne. Jeśli chodzi o ceny to
      bardzo przystępne a mogłabym nawet powiedzieć że konkurencyjne.
      Jakość = cenie. Jeśli Paniusi za drogo to niech nie nosi paznokci
      albo do Salonu po drugiej stronie bloku zapraszam, poziom będzie
      odpowiedni dla panienki i cena też. VELURE to najładniejszy i
      najlepszy salon na Bródnie. Wystrój rewelacyjny. Jest czego
      pozazrdościć. A do pani K chodze już 4 lata i od tamtej pory nie ma
      nikogo lepszego.
    • punka Re: Salon Velure 18.12.08, 22:07
      Serduszko mocno przesadzasz! Jesli chodzi o obsługę klienta to jest
      ona na wysokim poziomie w tym salonie. Prawda jest że salon wygląda
      pięknie z zew ale i w wew - wystrój jest zrobiony ze smakiem i tak
      aby klient dobrze się wnim czuł. Ceny usług raczej sa stabilne odkąd
      pamiętam a rowno rok czasu minął od otwarcia. jesli Paniusia została
      skierowana do innej osoby tzn że Pani włascicielka ma tyle klientek
      że się nie wyrabia, zapewne w tej sytuacji nie musiała się klienta
      godzić na usługe wykonywaną przez inną osobą, odwagę to Paniusia ma
      pisać na forum i psuć reputację porządnej firmie, ale to nie sposób
      na ......Pni K jest bardzo zdecydowana osoba i napewno poradzi sobie
      z zazdrościa, szkalowaniem itp. Oby więcej taki pomysłów jak ma p. K
      to i nasza dzielnica będzie piękniejsza i przyjemniajsza!
    • Gość: Wynagająca Re: Salon Velure IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.08, 11:28
      Wykwalifikowana przemiła kosmetyczka, uprzejma fryzjerka oraz dostępna dla wszystkich właścicielka salonu otoczą Państwa najlepszą, profesjonalną opieką, udzielą porad i sprawią, że czas spędzony w salonie Velure będzie czasem wyciszenia i relaksu, który doda Wam sił, a to wszystko za rozsądną i atrakcyjną cenę, nie wiem czego można chcieć więcej!??? Jak dla mnie to najlepszy salon nie tylko na Bródnie ale w mieście!!!!

• Gość: Klarra Re: Salon Velure IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.08, 11:43
        Pani Serduszko, jak widać to bardzo musiała mieć Pani zły dzień,
        żeby tak publicznie pisać totalne bzdury,Jak wiadomo to najlepszy
        salon na Bródnie więc proszę sie zastanowić nad tym i nie ośmieszać
        się więcej, a iprzy okazji dzięki Pani powiedzmy reklamacji sciągnie
        Pani więcej Klientów do salonu, więc może to nie reklamacja tylko
        reklama. Jestem pewna że bedą tylko zadowoleni wychodząc z tamtąd..
        • Gość: xxxxx Re: Salon Velure IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.08, 11:57
          ale jazda wreszcie coś o velurze.....
          pracowałam tam ....moja dawna szefowa hahahahahah brak słów musiałam jej
          usługiwać robić jedzenie,herbatkę i jeszcze zarabiałam 900 miesięcznie.pewnie
          zatrudniła kolejną głupia dziewuchę.a pani serduszko to jakaś idiotka.
          • Gość: bianka Re: Salon Velure IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.08, 20:19
            > pracowałam tam ....moja dawna szefowa hahahahahah brak słów musiałam jej
            > usługiwać robić jedzenie,herbatkę i jeszcze zarabiałam 900 miesięcznie.pewnie
            > zatrudniła kolejną głupia dziewuchę.

Jak ci sie nie poobaja warunki pracy to sie odchodzi!!!!!!!!!!!
          • Gość: Lerkaaaaa Re: Salon Velure IP: *.chello.pl 20.12.08, 00:34
            Jaka praca taka płaca. Czym jest się lepszym tym więcej się dostaje,
            tak jest w każdej pracy. Premia jest motywacją do pracy. Jeśli
            chodzi o salon to tak jak już pisali wcześniej: NAJLEPSZY NA
            BRÓDNIE. Pani K to profesjonalistka. Ja robiłam wczoraj paznockie i
            jestem bardzo zadowolona. Za akryl na szablonie french z manicurem i
            wzorkami zapłaciłam 128 zł. Uzupełnienie będzie mnie kosztowało 75
            zł więc to chyba jest bardzo rozsądna cena. Pomijając że jakość
            rewelacyjna. Teraz w salonie jest zorganizowana promocja związana z
            1 urodzinami salonu. Można wygrać TV LCD 32" i inne, bardzo fajne
            nagrody. Pani K ma bardzo fajne pomysły. Solarium chodzi non stop.
            Ludzi full. Kosmetyczka przesympatyczna. Napewno zostanę stałą
            klientką. Powodzenia w dalszym prowadzeniu salonu. Oby tak dalej.
            • Gość: puma Re: Salon Velure IP: 195.117.41.* 20.12.08, 01:08
              O ile mi wiadomo dziewczyny zarabiają na chwile obecną więcej niż
              napisała poprzedniczka. Moja ocena jest taka - RECEPCJONISTKI sa
              bardzo sympatycznymi dziewczynami, klient czuje się obsłużony na
              najwyższym poziomie. Miłe, uprzejme i ZAWSZE usmiechnięte.
              KOSMETYCZKA robi świetną hennę brwi i nie tylko ;p FRYZJERKA to
              osoba zawsze grzeczna i uśmiechnięta. PEDIKURZYSTKA opuściła się
              troszkę,ale skoro mam zarzuty to nie chodze już na te usługi i tyle.
              Może innym odpowiada więc chodzą. Płacę za to z czego jestem
              zadowolona. Widac, że personel nie stroi fochów i nie przenosi
              problemów rodzinnych do pracy, a to sie bardzo ceni, bo w wielu
              salonach niestety "kobiety" bywaja kąśliwe, szczególnie wobec innych
              klientek-kobiet. Równiez nowa manikurzystka pokazała się z jak
              najlepszej strony. Pani K. jest dobra w tym co robi. Pazury sa
              trwałe i zrobione w krótkim czasie, a co za tym idzie klientka nie
              męczy się siedząc kilka godzin przy paznokciach. Jedynie co mi
              troszkę zawadza to to, że Pani K. wcina jedzenie podczas robienia
              paznokci i dużo rozmawia przez telefon (przynajmniej ja tak miałam
              podczas wizyty i to nie jednej), ale ogółem salon oceniam na 4+.
              • Gość: Andżela Re: Salon Velure IP: *.acn.waw.pl 20.12.08, 20:21
                Jeśli chodzi o wypowiedz Pumy co do jedzenia Pani K to powinna wziąć
                pod uwagę że ona, żeby obsłużyć wszystkie chętne klientki nie robi
                sobie przerw w ciągu dnia na jedzenie. Kiedyś musi jeść. Mi tam to
                nie przeszkadza. A jeśli chodzi o telefony to w większości dzwonią
                klientki żeby się zapisać ponieważ prawie wszystkie mają jej numer
                prywatny. Ja sama zawsze dzwonie na jej numer.A poza tym z tego co
                ostatnio widziałam to rozmawia przez bluetooth wiec raczej jej to
                nie przeszkadza w pracy. Mi się bardzo podoba ten salon i napewno
                będę ich stałą klientką.
            • Gość: łubudu i nie jest też prawdą, że dach przeciekał, IP: *.gprs.plus.pl 20.12.08, 22:43
              zważywszy, że prawie nie padało...

łubu - dubu, łubu - dubu, niech nam żyje...
            • Gość: magda Re: Salon Velure IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.08, 15:48
              Za akryl na szablonie french z manicurem i
              wzorkami zapłaciłam 128 zł. Uzupełnienie będzie mnie kosztowało 75
              zł więc to chyba jest bardzo rozsądna cena. ......to sa ceny przed roku kochana.
              za akryl na szablonie french płaci się 130 zł ( a gdzie jeszcze wzorki )proszę
              zadzwonić i się zapytać...a uzupełnienie frenchu to koszt 98 zł.!!!!!!!!!ciekawa
              jestem gdzie jest taka cena na Bródnie za uzupełnienie -chętnie skorzystam.z
              reszta..... dla swoich psiapsiółek to pani K ma swoje ceny......... WHY ICH NIE
              MA NA STRONCE????????????????????????????
              • Gość: MARTA ROWICKA Re: Salon Velure IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 15:51
                NO PIĘKNIE TU WSZYSCY SIĘ POPISALI ,TYLKO SZKODA ,ZE NIKT NIE MOŻE SIĘ
                PRZEDSTAWIĆ.(SIEBIE SIĘ WSTYDZICIE)???????

Pani SERDUSZKO to pani o imieniu Anna Stepnowska .....i ta pani była zapisana do
                salonu Velure na położenie akrylu french z wtopieniem swoich WŁASNYCH cyrkonii
                swarovskiego, niestety pani ta nie dojechała do salonu ponieważ nie miała z kim
                zostawić swojego dziecka.Sytuację jaką opisała w tym serwisie miałam Ja.....,bo
                rzeczywiście godzinę przed panią SERDUSZKO byłam w salonie Velure na malowaniu
                paznokci i rzeczywiście czekałam pól godziny i nie malowała mi paznokci pani
                Kasia tylko nowa manikiurzystka.prawda jest taka ze byłam trochę zła i po
                wyjściu z salonu zadzwoniła do mnie pani SERDUSZKO i ja opowiedziałam o tej
                sytuacji,(ze mam zal do Pani Kasi).
                Pani SEDUSZKO bez namysłu umieściła REKLAMACJE z zazdrości i nienawiści do mnie,
                ze nie zostałam z jej dzieckiem tylko sama poszłam na paznokcie(wiedziała,ze
                pani Kasia jest moją koleżanką)........ o tej reklamacji dowiedziałam się od
                samej pani SERDUSZKO w Niedziele 11 stycznia 2009 o godzinie 23.09.
                TERAZ JUŻ WIEM O CO CHODZIŁO KASI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                A tak na marginesie po wuuuj psujecie reputacje kaśce co ona winna,dziewczyna ma
                dopiero 23 lata a już ma swój biznes i zajebiście jej to wychodzi.poczytałam
                wasze zażalenia -wierzyć się nie chce po raz pierwszy tu jestem i jestem w
                Głębokim szoku.
                POZDRAWIAM!!!!!
                • aritta Re: Salon Velure 21.01.09, 20:51
                  Witam:)
                  Nazywam się Anna S.
                  Oznajmiam, ze niejaka panie Marta R, na która zresztą złozyłam
                  zeznania na policji, postawiła się pode mnie, używająć
                  pseudonimu"Serduszko" i w moim imieniu, zupełnie nie wiem w jakim
                  celu, zepsuła wizerunek salonu Velure.
                  Nie mam pojęcia w jakim celu i razem z właścicielką salonu, uważamy,
                  ze ta osoba ma coś z głową.
                  Byłam w salonie Velure dwa razy. Salon z zewnątrz wygląda bardzo
                  ładnie, natomiast w środku wyglada prześlicznie. Obsługa jest
                  przesympatyczna. Począwszy od Pani recepcjonistki, do samej Pani
                  Kasi.
                  Zostałam bardzo miło przyjęta od samych drzwi.PAni recepcjonistka
                  (nie znam imienia), zaproponowała mi kawę, sok, ciastka. Pani
                  Paulina zrobiła mi wstępny zabieg, po czym przeszłam do Pani Kasi,
                  która zrobiła z moimi paznokciami, to co chciałam:)))
                  Atmosfera jest przesympatyczna. Pojechałam tam z malutkim
                  dzieciątkiem, którym zaopiekował się personel:))DZIEKUJĘ:))
                  Serdecznie polecam salon Velure przy ul. Rembielińskiej:))
                  BArdzo przyjemna, ciepła, fachowa obsługa.
                  Nie jestem jakąs tam Panią SERDUSZKO, a osoba, która sie podstawiła,
                  ma cos z głową. Zresztą, sama Pani Kasia zadzwoniła do mnie w tej
                  sprawie, wiedząc, ze to nie ja napisałam owego posta.
                  NAtomiast pani Marta R, znana jest z takich gierek,o czym Pani Kasia
                  dawno juz wiedziała.Pani MR, nie została z moim dzieciątkiem i
                  myślała, ze ja tam w ogóle się nie zjawiłam.
                  To jest po prostu chora osoba. Psychopatyczne zachowanie i jeszcze
                  szastanie moim pełnym imieniem i nazwiskiem.
                  sprawa została przekazana policji i ta pani, odpowie za to co
                  zrobiła.
                  Polecam wszystkim bardzo gorąco salon Velure.
                  Pozdrawiam wszystkich
                  A.
                  • Gość: Marta Rowicka Re: Salon Velure IP: *.chello.pl 22.01.09, 15:01
                    Pani serduszko to ja.
                    nie wiem co mi strzeliło do głowy ze zaczęłam pisać takie głupoty na temat salonu i pani Kasi.To prawda ze byłam bardzo nie zadowolona z usługi w salonie ale nie musiałam tego opisywać na forum za co przepraszam właścicielkę salonu Kasie.
                    Przepraszam również panią Anne S której wykorzystałam w sposób chamski imię i nazwisko,tylko dlatego żeby się wybielić i nazwałam ja panią serduszko.
                    Salon velure rzeczywiście jest fajny i można tam spędzić milo wolny czas,niestety mi się nie udało.
                    Poddam sie leczeniu-natychmiast,możecie mnie nazwać jak tylko chcecie
                    • aritta Re: Salon Velure 22.01.09, 15:42
                      Moze dodasz jeszcze, ze podstawiłas się pode mnie, psując moją
                      reputację na Bródnie???
                      Nie satysfakcjonuje mnie twój post. Raczej nie wycofam zeznań. za
                      dużo smrodu mi narobiłas a przeprosiłas w dwóch zdaniach/ tak
                      na "odwal się". Po najmniejszej linii oporu. Zbeszcześciłas moje
                      imię i nazwisko, podszywając się pode mnie i myślisz, ze załatwisz
                      to dwoma zdaniami??????
                      • Gość: Marta Rowicka Re: Salon Velure IP: *.chello.pl 22.01.09, 15:55
                        TAK PODSTAWILAM SIE POD CIEBIE PSUJAC TWOJA REPUTACJE NA BRÓDNIE>ZBESZCZESCILAM
                        NAZWISKO ANNIE S I ZROBILAM Z SIEBIE POSMIEWISKO NIE ZALATWIE TEGO DWOMA
                        ZDANIAMI>MOJA MOJA MOJA WINA ZROBILAM IDIOTKE Z SIEBIE.GORZKO ZALUJE ZE WOGULE
                        TUTAJ COS ZAMIESCILAM< I ZROBILAM REKLAMACJE SALONOWI VELURE>BARDZO BARDZO
                        BARDZO BARDZO BARDZO PRZEPRASZAM ZE PODSTAWILAM SIE POD ANNE S NIGDY WIECEJ JUZ
                        MI NA MYS NIE PRZYJDZIE ZEBY POMYSLEC COZ ZLEGO O ANIE S.
                        SZCZERZE PISZE PRZEPRASZAM I TO NIE JEST NA ODWAL SIE !!!!!!!
                        GORACO PRZEPRASZAM PANIA ANNE S NA ŁAMACH FORUM Z CALEGO SERCA!!!!!!!!!!!!!!!!!
                        PRZEPRZASZAM WYBACZ-PRZEPRASZAM WYBACZ PRZEPRASZAM WYBACZ PRZEPRASZAM WYBACZ
                        PRZEPRASZAM WYBACZ PRZEPRASZAM WYBACZ PRZEPRASZAM WYBACZ
                        • Gość: Marta Rowicka Re: Salon Velure IP: *.chello.pl 22.01.09, 20:51
                          LIST DO ANNY S.

Nie wiem jak zacząć, w zasadzie nic poza słowami - Przepraszam Cię najmocniej -,
                          nie przychodzi mi do głowy.
                          Nie wiem jak mogłam tak postąpić wobec Ciebie.
                          Przepraszam więc Ciebie za wszystko co złego zrobiłam- postąpiłam źle, wiem o
                          tym i potrafię się do tego przyznać, przepraszam z całego serca niezależnie od
                          tego czy moje przeprosiny poskutkują, czy też nie, chcę abyś wiedziała, że to
                          nie są tylko puste słowa, to szczere przeprosiny, na które zasługujesz.
                          Niech nigdy już podobna sytuacja nie ma miejsca, tego sobie i Tobie życzę, żebym
                          nie musiała już nigdy Ciebie za nic przepraszać, żeby nie było takiego powodu.
                          Rozumiem swój błąd, mam nadzieję, że to doceniasz i mi wybaczysz.Skrzywdziłam
                          Cie bardzo sama nie wiem dlaczego.Nie mam pojęcia co mnie napadło,ze napisałam
                          takie głupoty i podszyłam się pod Ciebie wierz mi żałuje tego co zrobiłam z
                          całego serca,nie zasługujesz na takie upodlenia- jesteś wspaniałą kobieta i
                          matką,a Ja zepsułam Ci reputacje,nie wiem dlaczego.Bardzo mi jest przykro z tego
                          powodu ze cie tak skrzywdziłam.Przepraszam Cie również za to ,ze pisałam Ci
                          niedawno głupie smsy które także sprawiły Ci ogromną przykrość.
                          Jeśli to możliwe chciałabym przeprosić Cie osobiście spojrzeć Ci prosto w oczy
                          i powiedzieć słowo- Przepraszam Cie bardzo z całego serca (które niegdyś było
                          kamieniem)

przepraszam raz jeszcze Marta
                          • Gość: bródnianka Re: Salon Velure IP: *.146.13.44.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.11.09, 18:27
                            Zupełnie nie kumam o co chodzi w postach powyzej, mam tylko pytanie
                            o fryzjerkę p. Ulę czy ktooś wie kiedy odeszła i gdzie teraz czesze:)
                            mam 50 zł wygrane w loterii urodzinowej salonu i chętnie bym je
                            spożytkowała...
                            • Gość: szkoda Re: Salon Velure IP: *.warszawa.vectranet.pl 06.06.13, 14:34
                              nie ma już pani Karoliny - kosmetyczki do której miałam pełne zaufanie ....
                              pracowała kilka lat
                              czy ktoś wie dlaczego jej nie ma i gdzie teraz pracuje ?
                              • Gość: A Re: Salon Velure IP: *.dynamic.chello.pl 10.12.13, 16:10
                                Karolina pracuje w salonie Trendy Line na Ogrodowej
                                • Gość: langusta1916 Re: Salon Velure IP: *.dynamic.chello.pl 08.09.14, 07:23
                                  Nie polecam salonu velure pod kątem depilacji woskiem. Po powrocie do domu okazało się, iż włosy pozostawały niepowyrywane, a większość z nich zwyczajnie pourywana. Konieczna była wizyta w profesjonalnym miejscu gdzie Panie starały się zrobić wszystko aby naprawić błędnie wykonaną depilację. Mimo zapewnień ze strony salonu o wykonywanej przez nich depilacji brazylijskiej na miejscu okazuje się, iż kosmetyczka zabiegu takiego nie wykonuje. Wielkie rozczarowanie, i żał ponieważ p. kosmetyczka bardzo sympatyczna.
                                  • karoli.na886 Re: Salon Velure 07.12.14, 23:48
                                    Ja polecam depilacja laserowa, ja osobicie wosku nie moge miec. Strasznie mnie uczula i wysusza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka