Gość: asia IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 10.12.04, 21:25 WItam - rozważam bardzo poważnie tą inwestycję i już się właściwie zdecydowałam. Ale nie mogę nic znaleźć na forum w tym temacie - co sądzicie o tej inwestycji POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiunia73 Re: JWC MARYMONCKA PILNE 12.12.04, 12:30 Czy naprawdę nikt nic nie wie o tej inwestycji - bardzo proszę o pomoc.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: JWC MARYMONCKA PILNE IP: 217.11.142.* 13.12.04, 08:48 na temat tej inwestycji nic nie wiem ale poczytaj forum (na gazecie sa nowe posty o JWC)i zastanow sie czy chcesz mieszkanie z JWC. ja kupilam niedawno mieszkanie i tez zastanawialam sie nad wyborem dobrego inwestora i nie wybralam JWC bo nie stac mnie na takie mieszkanie gdzie konieczne sa remonty co 2 mc (mowie o nowym mieszkaniu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc Re: JWC MARYMONCKA PILNE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 11:48 Nie wiem jaki termin obiecuje JWC ale o tej inwestycji słyszałem juz chyba w okolicach roku 2000, nawet jesli ruszy to proponuję do obiecanego terminu dołozyć rok lub dwa. O jakości mieszkań JWC znajdziesz na tym forum wiele informacji, ja powiem tylko tyle że mieszkałem przez niepełne 6 lat na wybudowanym przez nich osiedlu i w tym czasie nie przesadzając POŁOWA mieszkańców zmieniła mieszkania na wybudowane przez inną firmę (z pozostałej połowy myślę ze tylko nieliczni nie myslą o przeprowadzce). Ja na szczęście zaliczam się już do tej pierwszej grupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapat76 Re: JWC MARYMONCKA PILNE IP: *.bank.bgzsa.pl / 193.108.194.* 13.12.04, 14:14 Asiunia!!! Daj sobie spokój z JW Destruction!!! Poczytaj na tym forum o tej firmie, a później odpowiedz sobie na pytanie, czy tego naprawdę chcesz. W Wawie jest wielu deweloperów i w ofertach można przebierać!!!! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piohal Re: JWC MARYMONCKA PILNE IP: *.idd.com.pl / 83.16.67.* 13.12.04, 22:06 No nie przesadzajcie. Mieszkam na ich osiedlu od ponad 6 mies. i jest generalnie ok. Nic się nie wali, wszystko w miarę dobrze zbudowane. Typowy standard. Owszem trzeba mieć wiele cierpliwości do nich ale też bez przesady. Terminy - owszem obsuwy są ale nie 2 lata - góra 12 mies., typowe przesunięcie to 6 mies. Generalnie: przed wprowadzeniem się wszyscy narzekali, jak zamieszkaliśmy jesteśmy w sumie zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś