Dodaj do ulubionych

JWC MARYMONCKA PILNE

IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 10.12.04, 21:25
WItam - rozważam bardzo poważnie tą inwestycję i już się właściwie
zdecydowałam. Ale nie mogę nic znaleźć na forum w tym temacie - co sądzicie o
tej inwestycji
POzdrawiam
Obserwuj wątek
    • asiunia73 Re: JWC MARYMONCKA PILNE 12.12.04, 12:30
      Czy naprawdę nikt nic nie wie o tej inwestycji - bardzo proszę o pomoc....
      • Gość: iza Re: JWC MARYMONCKA PILNE IP: 217.11.142.* 13.12.04, 08:48
        na temat tej inwestycji nic nie wiem ale poczytaj forum (na gazecie sa nowe
        posty o JWC)i zastanow sie czy chcesz mieszkanie z JWC. ja kupilam niedawno
        mieszkanie i tez zastanawialam sie nad wyborem dobrego inwestora i nie wybralam
        JWC bo nie stac mnie na takie mieszkanie gdzie konieczne sa remonty co 2 mc
        (mowie o nowym mieszkaniu)
        • Gość: mc Re: JWC MARYMONCKA PILNE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 11:48
          Nie wiem jaki termin obiecuje JWC ale o tej inwestycji słyszałem juz chyba w
          okolicach roku 2000, nawet jesli ruszy to proponuję do obiecanego terminu
          dołozyć rok lub dwa. O jakości mieszkań JWC znajdziesz na tym forum wiele
          informacji, ja powiem tylko tyle że mieszkałem przez niepełne 6 lat na
          wybudowanym przez nich osiedlu i w tym czasie nie przesadzając POŁOWA
          mieszkańców zmieniła mieszkania na wybudowane przez inną firmę (z pozostałej
          połowy myślę ze tylko nieliczni nie myslą o przeprowadzce). Ja na szczęście
          zaliczam się już do tej pierwszej grupy.
    • Gość: kapat76 Re: JWC MARYMONCKA PILNE IP: *.bank.bgzsa.pl / 193.108.194.* 13.12.04, 14:14
      Asiunia!!!
      Daj sobie spokój z JW Destruction!!!
      Poczytaj na tym forum o tej firmie, a później odpowiedz sobie na pytanie, czy
      tego naprawdę chcesz.
      W Wawie jest wielu deweloperów i w ofertach można przebierać!!!!
      Pozdrawiam.
      • Gość: piohal Re: JWC MARYMONCKA PILNE IP: *.idd.com.pl / 83.16.67.* 13.12.04, 22:06
        No nie przesadzajcie. Mieszkam na ich osiedlu od ponad 6 mies. i jest
        generalnie ok. Nic się nie wali, wszystko w miarę dobrze zbudowane. Typowy
        standard. Owszem trzeba mieć wiele cierpliwości do nich ale też bez przesady.
        Terminy - owszem obsuwy są ale nie 2 lata - góra 12 mies., typowe przesunięcie
        to 6 mies. Generalnie: przed wprowadzeniem się wszyscy narzekali, jak
        zamieszkaliśmy jesteśmy w sumie zadowoleni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka