Dodaj do ulubionych

Sposob na niego

19.07.07, 21:12
Witam,
jest facet, fajny , inteligentny, cos tam miedzy nam iiskrzy , ale nie natyle
na ile bym sobie zyczyla-chcialabym to wiecej rozwinac , a ze jestem z natury
niesmiala nie wiem jak go podejsc.
c zy moze SMS , ale co w nim dowcipnego napisac , prosze pomozcie , zebym nie
wyszla na idiotke - a go zaintrygowala.
Obserwuj wątek
    • Gość: viviene Re: Sposob na niego IP: *.crowley.pl 19.07.07, 21:26
      Hmmm..........
      • elle33 Re: Sposob na niego 19.07.07, 21:33
        chce mu wyslac sms, ale co tam wpisac-nie bede pisac przeciez o pogodzie,czy
        moze od razu , ze o nim mysle...
    • malina-a Re: Sposob na niego 19.07.07, 21:54
      na facetów trzeba sposobu, więc napisz mu tak " cześć Kasiu co robisz dziś
      wieczorem bo mam ochote iść do kina może pojdziemy razem?" On Ci zapewne na
      to "ale to chyba pomyłka?" a Ty mu " oj przepraszam, taka ze mnie niezdara....
      a co Ty porabiasz wieczorem...??"
      • Gość: viviene Re: Sposob na niego IP: *.crowley.pl 19.07.07, 22:24
        i masz odpowiedz...ale widze to trochę inaczej,,próbuj...
    • Gość: miki Re: Sposob na niego IP: *.hsd1.ma.comcast.net 20.07.07, 04:24
      Zrob, jak to robia juz doswiadczone kobiety. Chwal i udaj zainteresowanie tym
      co robi. Jak sie to tobie uda zrobic tak, ze bedzie wygladac prawdziwie, to
      moze ja sam sie do ciebie "przystawie"(ja lubie byc obsypywany komplementami).
      To mialo byc do smiechu, ale duzo prawdy w tym znajdziesz. Powodzenia. Dla mnie
      wszystkie niesmiale sa NAJPIEKNIEJSZE. Chyba rozumiesz dlaczego.
    • elle33 Re: Sposob na niego 20.07.07, 12:48
      No i odwazylam sie ,napisalam mu sms , taki normalny -co slychac ,jak minal
      dzien i co i nic -nie odpisal , zero reakcji-ma mnie w nosie -a ja teraz ja go
      widze to nie wiem jak sie zachowywac-normalny wstyd...
      • viviene Re: Sposob na niego 20.07.07, 13:03
        tendencyjne zachowanie facetów, to raczej On jest niegrzeczny-nie odpisał,ciagle
        to samo,wierz mi..
    • elle33 Re: Sposob na niego 20.07.07, 13:12
      no wlasnie , a najgorsze jest , ze mnie zauroczyl i teraz ciezko mi bedzie
      narzucic pancerz obojetnosci.Panowie czemu tak sie zachowujecie , jesli
      dostajecie w prezencie od nas cos , czyli tutaj to ,ze to ja zrobilam pierwszy
      krok , dobre wychowanie -jakakolwiek odpowiedz zobowiazuje
      • elle33 Re: Sposob na niego 20.07.07, 22:39
        Hej,
        miki zrozumialam , dam dzialac czasowi, byle on tej szansy nie przegapil...
        • Gość: miki Re: Sposob na niego IP: *.hsd1.ma.comcast.net 21.07.07, 00:55
          Napewno sie tobie uda. Cierpliwe spokojne dzialanie jest najleprze. Dolikatnie
          wspieraj i chwal go za wszystko co mu sie w zyciu udalo(SZCZERZE), a w koncu
          zauwazym, ze jestes mu niezbedna. Powodzenia.
    • elle33 Re: Sposob na niego 20.07.07, 13:15
      chociaz z drugiej strony nie wiem ,czy on tego sms dostal-normalnie skreca
      mnie , zeby jeszcze jeden wyslac...-co wy na to?
      • Gość: miki Re: Sposob na niego IP: *.hsd1.ma.comcast.net 20.07.07, 13:19
        Jeden wyznal, ze ja kocha, a ona nic na to. Puzniej dowiedzial sie, ze na jedno
        ucho jest glucha, wiec ponowil swoje wyznanie z drugiej strony. A ona mu na to,
        ze slyszala juz za pierwszym razem.
    • Gość: helena Re: Sposob na niego IP: *.lubin.dialog.net.pl 21.07.07, 14:03
      nie chcę być brutalna, ale prawda jest taka, ze jeżeli miąłby ochote odpisac na
      Twojego sms to by to zrobił, a jeżeli nie odpisał tzn ze nie miał takiej
      ochoty. Sama powiedz czy odpisałabyś na sma od kogos kogo masz w nosie??
      Wątpie, może z grzeczności, ale nic pozatym. Prawda jest bolesna, ale radze już
      teraz das sobie z Nim spokój, po co się męczyć, oszukiwać przez miesiąc, dwa...
      Robić afere z każdego spojrzenia, gestu.... szukać w tym czegoś czego nie ma.
      Nie oszukuj siebie po co??

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka