Dodaj do ulubionych

WÓLCZYŃSKA 299

IP: *.mofnet.gov.pl 12.01.05, 15:29
Na Wólczyńskiej 299 kilka ładnych domków postawiła Warszawska Giełda
Elektroniczna. Teraz budują coś nowego. Czy ktoś może powiedzieć coś na
temat. Czy są wiarygodni? Czy warto z nimi budować? Może ktoś ma domek na
Wólczyńskiej?
Obserwuj wątek
    • tzka Re: WÓLCZYŃSKA 299 04.05.05, 15:39
      Też chciałabym poznać odpowiedzi na te pytania.
      Może jednak znajdzie się jakiś życzliwy, może przyszły sąsiad? :-)
      Pozdrawiam!
      Iwona
      • Gość: Rita Wólczyńska 297 IP: 195.95.164.* 15.07.13, 14:45
        Czy ktoś z Państwa zakupił już segment przy ul. Wólczyńskiej 297?
        • Gość: aa Re: Wólczyńska 297 IP: 194.24.1.* 03.10.13, 11:01
          tak kupiłem :)
          • Gość: Ak Re: Wólczyńska 297 IP: *.dynamic.chello.pl 08.10.13, 13:14
            Będę wdzięczna za kontakt na priv: nastia102@gazeta.pl bo rozważam zakup i chętnie dopytalabym o kilka szczegółów
        • Gość: Jerzy [...] IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.10.13, 17:21
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: Ak Re: Wólczyńska 297 IP: *.dynamic.chello.pl 08.10.13, 13:17
            Wlasnie poszukuje czego atrakcyjnego do kupienia. Jeśli to nie tajemnica to poproszę o info gdzie ta ciekawa inwestycja za 520 tys. Moze być na priv: nastia102@gazeta.pl
            • Gość: ania Re: Wólczyńska 297 IP: *.dynamic.chello.pl 09.10.13, 11:56
              Mam pytanie odnośnie samej lokalizacji. Wahamy się z mężem, czy kupić większe mieszkanie na bielanach, czy uciec do segmentu właśnie w okolice wólczyńskiej (przystępne ceny).
              Obawiam się jednak przyszłej budowy E7 w kierunku Łomianek, czy trasa nie będzie przechodzić pod domami?
              Widziałam, że jest kilka wariantów trasy.
              Co prawda budowa została odłożona na jakiś czas, ale jednak prędzej czy pozniej droga powstanie
              • Gość: AA Re: Wólczyńska 297 IP: 194.24.1.* 10.10.13, 16:37
                Trasa na pewno nie bedie przechodzic pod domami. Ewentualna trasa bedzie szla na pasie dzialki wzdłóż Cmentarza po drugiej stronie Wólczynksiej. Ta trasa jest planowana od lat 70tych i watpie zeby ona kiedys w ogole powstala. A jesli powstanie to nie ma dokladnych w tej chwili planow bo od nowa jest przygotowywana decyzja srodowiskowa. Wedlug wczesniejszych planow trasa w tunelu miala isc na wysokosci Chomiczowki, a wiec spory kawalek od Wolczynksiej.
                • Gość: obserwator Wólczyńska 297 IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.10.13, 20:36
                  Jeśli ktoś kupi to co widziałem, a byłem tam, na miejscu, to powiem że zrobił duży błąd. Lokalizacja zerowa, dojazd, do działki beznadziejny, las nad dachem, metraż dla krasnoludków, i cena o co najmniej 10000 za wysoka . Jak ktoś lubi survival to polecam!
                  • Gość: aa Re: Wólczyńska 297 IP: 194.24.1.* 15.10.13, 12:14
                    Survival kolego to masz w zamkniętych osiedlach - blkowiskach z widokiem na McDonalda lub stację benzynową za jeszcze wyższą cenę niż to. Lokalizacja jest wlasnie super bo w otulinie Puszczy. Zależy kto co lubi, ale jak dla mnie jest to miejsce godne polecenia.
                    • Gość: adam Re: Wólczyńska 297 IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.10.13, 09:30
                      Mam wrażenie że aa jest naganiaczem dewelopera. Faktycznie to jest miejsce dla lubiących survival. Metraż to ściema, metrów jest wszystkiego 96 pow. użytkowej. Deweloper liczy za metraż poddasze, skosy i taras. Przy pierwszej lepszej burzy dęby których nie można usunąć, (wiszą prawie nad dachem)walną w chałupę. Poza tym cały dzień jest tam mrok. Mieszkanie jak w namiocie w lesie. Polecam dla odważnych.
        • doris-32 Re: Wólczyńska 297 04.12.13, 12:04
          ja planuje zakup segmentu na wólczyńskiej inwestycja wygląda solidnie bardzo dobra jakość wykończenia a i co ważne jest kanalizacja piękna okolica
        • bluecd Re: Wólczyńska 297 14.01.14, 17:05
          Witam,

Ktos wie moze,co sie dalej dzieje z segmentami?
          Deweloper jeszcze istnieje ? )))

pozdr
          • Gość: anna74 Re: Wólczyńska 297 IP: *.dynamic.chello.pl 23.01.14, 17:50
            Deweloper istnieje
            Mimo, że teraz jest jasno to jak tylko pojawią się liście na drzewach rzeczywiście będzie jak w namiocie.
            Dodatkowo w pobliżu jest kompostowania Radiowo i podobno latem jak zawieje to nawet tam można poczuć. + skupy złomu na Wólczyńskiej, planowana ekspresowka S7 i cmentarz za ulicą, szkoda bo inwestycja wydawała się fajna no ale chyba zawsze w takim wypadku musi być jakiś haczyk
            ciekawsze wydaje sie osiedle bielany na loteryjki
            • doris-32 Re: Wólczyńska 297 28.01.14, 11:32
              Kompostownia radiowo jest znacznie oddalona więc zapachy się nie przenoszą proponuję podjechać w wietrzny dzien na któreś osiedle od Arkuszowej tam dopiero zawiewa, cmentarz jest po drugiej stronie wólczynskiej planowana trasa równiez co uważam za plus powstaną węzły komunikacyjne, co do drzew deweloper pokazał mi decyzję na wycinkę co obiecał wykonac zanim przyfruną ptaszki
              • bluecd Re: Wólczyńska 297 29.01.14, 12:09
                To beda wycinac drzewa na dzialce dewelopera?
                • Gość: Jerzy Re: Wólczyńska 297 IP: *.dip0.t-ipconnect.de 29.01.14, 19:50
                  Drzew nie da się wyciąć. To jest rezerwat dębów. Wytną je , jak spadną komuś na dach, ale wcześniej nie da się, bo konserwatorzy przyrody zawieszą się linami na drzewie jak w Augustowie, gdzie żabki biegały.
                  • bluecd Re: Wólczyńska 297 30.01.14, 11:02
                    Aaa-tak tez myslalem, generalnie nie jestem za likwidacja drze i zdziwilem sie,ze deweloper ma podobno zgode na wycinke, o ile wiem to bylaby dosc kosztowna impreza.
                    • Gość: Operetka Re: Wólczyńska 297 IP: *.dynamic.chello.pl 01.02.14, 17:33
                      Kupiłam tam segment. Deweloper obical wycinkę drzew ( widziałam zgodę) - wiec tego problemu nie będzie. Było małe opóźnienie z oddaniem, ale deweloper załatwił kwestię kanalizacji wiec nie grozi nam zapach szamba pod oknami. Warto było poczekać. Generalnie całość wyglada dobrze:))) OK nie jest to Rodeo Drive, ale oferta versus cena - moim zdaniem ok! W razie czego - służę info i czekam na sąsiadów:)

• bluecd Re: Wólczyńska 297 04.02.14, 10:53
                        A to juz jest oddane i z pozwoleniem na uzytkowanie?
                        A ktory segment, jakie wrazenia?
                        • Gość: Żbiku Re: Wólczyńska 297 IP: *.dynamic.mm.pl 10.02.14, 07:35
                          Wrażenia to tam będą jak wybudują wylotówkę na Gdańsk. A ta już niebawem...
                          • Gość: Michał Re: Wólczyńska 297 IP: *.warszawa.vectranet.pl 10.02.14, 12:55
                            Do wylotówki na Gdańsk to jeszcze wiele wiele lat (co najmniej 5-10), ale wszystko wskazuje na to, że prędzej czy później się pojawi, a segmentu raczej nie kupuje się na 4-5 lat tylko na dłużej...
                          • doris-32 Re: Wólczyńska 297 12.02.14, 11:00
                            budowa trasy została wstrzymana na ok 15 lat sa to informacje prasowe , poza tym segmenty są w 8 linii zabudowy nie będzie w moim przekonaniu uciążliwości związanych z trasą a lepsze połączenia komunikacyjne powstaną nowe węzły komunikacyjne
                      • Gość: Dominika Re: Wólczyńska 297 IP: *.warszawa.vectranet.pl 13.04.14, 14:09
                        Witam, rozważam zakup segmentu na Wólczyńskiej 297, chętnie zadałabym kilka pytań. Będę wdzięczna za kontakt doberez(at)gmail.com

Pozdrawiam
                      • polla33 Re: Wólczyńska 297 18.05.14, 21:59
                        Witam, rozważam kupno segmentu w tej inwestycji. Jak mieszka się w tym miejscu? Zastanawiam się nad kwestią pobliskiej kompostownia Radiowo. Czy czuć smród z wysypiska w tym rejonie? Kolejnym problemem zdaje się być dostęp do internetu. W okolicy brak operatorów. Pozostaje chyba tylko internet satelitarny, ale okoliczne drzewa mogą być przeszkodą. Jak wygląda sytuacja na drogach dojazdowych w to miejsce? Czy Wólczyńska jest zakorkowana w godzinach szczytu? Czy w zimie jest problem z odśnieżaniem drogi dojazdowej do domków?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka