aska277 17.01.05, 19:55 Mam gorącą prośbę, jestem zainteresowany zakupem mieszkania w Ursusie na ulicy Ryżowej pod nazwą "Osiedle rodzinne w Skoroszach" będę wdzięczna za wszelkie informacje na temat dewelopera Olmont Investmens. dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magda254 Re: Olmont Investmens IP: *.gtc.com.pl 03.02.05, 14:59 Witam, mnie też bardzo interesują jakiekolwiek informacje na temat tego dewelopera. Bardzo proszę o wsparcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Olmont Investmens IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 20:36 CO do developera nic nie mogę napisać, bo to nigdzie nic nie ma na jego temat. Jednak często jeżdzę obok budowy i wiem że nigdy nie kupiłbym tam mieszkania - bloki stoją 150 metrów w linii prostej od Alej Jerozolimskich. Z jednej strony sąsiadują z salonem i warsztatem samochodowym, a z drugiej z polami kapusty (pewnie kiedys powstanie tam blokowisko). Najgorsze jest to ze za 2-3 lata Aleje Jerozolimskie na tym odcinku będą częscią trasy dojazdowej do autostrady A2 - spójrz na mapkę bi.gazeta.pl/im/8/2528/m2528808.jpg . Na mapce masz ulicę Sosnkowskiego, a ulica Ryżowa jest jakies 500-800 metrów w stronę centrum Warszawy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jb Trasa dojazdowa do A2 IP: *.citibank.com 15.02.05, 12:09 Al Jerozolimskie nie beda czescia tej trasy tylko beda mialy zjazd. To istotna roznica. Oby zrobili ta trase jak najszybciej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aas Re: Olmont Investmens IP: *.spray.net.pl 25.02.05, 09:56 Bez przesady z tą A2. Od Ryżowej to daleko. Bliżej jest projektowana od lat NowoLazurowa. Ale bardziej przeszkadzac będzie Wam ruch na Ryżowej niż Nowolazurowa. Zrezta sami powinniście pojechac i zobaczyć okolice osobiście, a nie na podstawie prospektów i informacji na forum. Częśc pisze sam deweloper, a część jego konkurencja. O A2 zobaczcie dyskusję skorosze.pl/_phpbb/viewtopic.php?t=3221 O dojazdach z Ursusa skorosze.pl/_phpbb/viewtopic.php?t=1755 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rmilko Re: Olmont Investmens IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 10:31 Firma Olmont jest prawdopodobnie spółką celową powołaną tylko do wybudowania osiedla na Skoroszach. Poprzednia inwestycja w Józefosławiu prowadzona była pod nazwą Dixpol (jest wątek na Forum dotyczący tej inwestycji). W internecie dotarłem też do listu intencyjnego w sprawie budowy parku wodnego na Ursynowie, gdzie A.Olshevitzky (właściciel Olmontu) miał być jakimś niezależnym ekspertem (sądząc z datowania, z tej inwestycji nic raczej nie wyszło i nie wyjdzie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aad Re: Olmont Investmens IP: *.spray.net.pl 25.02.05, 09:41 Na www.Skorosze.pl istnieje forum dla przyszłych mieszkańców Osiedla Rodzinnego skorosze.pl/_phpbb/viewforum.php?f=117 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka jedna Re: Olmont Investmens IP: *.matrixx.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 10:41 czemu nikt nie pisze? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podciągam Re: Olmont Investmens IP: *.matrixx.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 13:24 :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
gdziubak Re: Olmont Investmens 17.05.05, 20:09 Chcesz porozmawiać na temat tej inwesrycji daj znać. Może wymienimy się informacjami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek Re: Olmont Investmens IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 10:34 jestem również zaint. kupnem mieszkania co wiesz o tej firmie. tel. 226684866, 602302955- Sławek Odpowiedz Link Zgłoś