annanas 28.01.05, 11:30 Witam wszystkich, pytanie, jak w temacie, czy Wam nie przeszkadza takie sasiedztwo? Ciekawa jestem Waszych opinii. Czy nie boicie się ,że Waszw dzieci beda bawić sie własnie na cmentarzu? Pozdrawiam, Annanas Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: west Re: Osiedle blisko cmentarza IP: *.merinosoft.com.pl / 195.116.161.* 28.01.05, 11:35 Będę mieszkała na Piaskowej na przeciwko Powązek i to sąsiedztwo wcale mi nie przeszkadza ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc Re: Osiedle blisko cmentarza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 12:05 Od 2 miesięcy mieszkam przy Mehoffera, na osiedlu połozonym obok cmentarza. Przyznaję ze na poczatku też miałem podobny dylemat ale ponieważ wszystko inne było "za" zdecydowałem się. Po 2 miesiącach mieszkania tam cmentarz jak na razie jest jedynym minusem ale widzę że zaczynam się powoli przyzwyczajać. Dla sąsiadów z którymi o tym rozmawiłem cmentarz nie stanowł zadnego problemu. Moja żona ma podobne zdanie. Przynajmniej jest cicho a niedługo bedzie bardzo zielono. Napewno wolę cmentarz obok osiedla niz trzypasmówkę, hipermarket lub rozpadajace sie rudery. Mam też pewność że to się nie zmieni. To że może bawić się tam moje dziecko nie przyszło mi do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś