Dodaj do ulubionych

CO MOŻECIE POWIEDZIEĆ O DOM DEVELOPMENT

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 08:59
CHCE KUPIĆ MIESZKANIE NA TARCHOMINIE OD TEJ FIRMIE, PORADZCIE CZY JEST TO
DOBRY I SOLIDNY DEVELOPMENT

MÓJ ADRES: agnieszka.karolak@gatto.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: akuku Re: CO MOŻECIE POWIEDZIEĆ O DOM DEVELOPMENT IP: *.motorola.com 04.02.05, 16:37

o stosunku dd do klientow, dosc powszechnym rowniez
      w przypadku innych developerow, poczytaj tu:

miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34887,2524743.html
      • Gość: DOM Re: CO MOŻECIE POWIEDZIEĆ O DOM DEVELOPMENT IP: 212.69.68.* 08.06.05, 15:52
        drogi, drogi, drogi....wydaja kupe kasy na prawo i lewo wic wcale nie dziwne
      • Gość: A Re: CO MOŻECIE POWIEDZIEĆ O DOM DEVELOPMENT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 12:10
        Ja wręcz przeciwnie:)
    • Gość: michael jordan Re: CO MOŻECIE POWIEDZIEĆ O DOM DEVELOPMENT IP: *.aster.pl 04.02.05, 17:15
      primo, przez przypadek wlaczyl ci sie chyba caps lock
      secundo, poszukaj na forum, pelno bylo tematow o DD
    • Gość: TAJNIAK Re: CO MOŻECIE POWIEDZIEĆ O DOM DEVELOPMENT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 18:20
      dd jest super firmą ja tak uwarzam. Kupiłem mieszkanie "Na Dolnej" i patrze 1
      miesiąc temu góra półtora była 1 kondygnacja a przyjeżdżam za miesiąc są
      wszystkie i z oknami. Wiec polecam tą firmę poniwarz może są drodzy ale maja
      super mieszkania i bardzo szybko je budują
    • Gość: Tutuś Re: CO MOŻECIE POWIEDZIEĆ O DOM DEVELOPMENT IP: *.aster.pl 31.10.05, 22:31
      Polecam wątek poświęcony Marinie Mokotów
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=29949
      Mieszkańcy Mariny nie są zachwyceni firmą Dom Development.

W DD panuje zasada: DUŻY może WIĘCEJ

Jestem klientem DD i serdecznie zalecam ostrożność.

Sprzedawcy w DD powiedzą Ci to co chcesz usłyszeć. Chcesz osiedla otwartego -
      masz otwarte, chcesz zamkniętego - masz zamknięte.

Szkoda słów

• Gość: g Re: CO MOŻECIE POWIEDZIEĆ O DOM DEVELOPMENT IP: *.chello.pl 12.12.05, 00:29
        Kupiłem mieszkanie od DD na Kabatach i ze wzgledu na obsluge klienta odradzam
        tego developera.
        • Gość: pomidorekk Re: CO MOŻECIE POWIEDZIEĆ O DOM DEVELOPMENT IP: *.acn.waw.pl 13.12.05, 11:09
          a ja polecam DD jako developera, który robi fajne, porzadne mieszkania.
          Ponieważ jednak kupiłam mieszkanie na kabaach (jeżewskiego) z rynku wtórnego,
          więc o obsłudzie klienta wiem niewiele. Ale mieszka sie baaaaaardzo dobrze -
          czysto i cicho (porządne ściany). Drzwi mieszkań sa w dużej odległości od
          siebie, a sam rozkład mieszakń pomyslony tak, aby sąsiedzi sobie jak najmniej
          przeszkadzali np. duże pokoje w środku mieszkania - jak ktoś ogląda telewizję w
          nocy to sąsiedzi tego nie słyszą. I bardzo ładna klatka schodowa i bardzo
          porządna niepsująca się winda. poprzednio mieszkałam w G.Ursynów i winda się
          zacinała 45 razy dziennie a psuła na dobre raz na tydzień.
          • Gość: Maciek Re: CO MOŻECIE POWIEDZIEĆ O DOM DEVELOPMENT IP: *.bas.roche.com 13.12.05, 11:41
            Ja kupiłem na Marinie i z informacji do jakich dotarłem wynika że jakość jest
            kiepska. Ale niezła w porównaniu z innymi inwestycjami (nie oszukujmy się
            kiepska jakość to niechlubny standard w budownictwie w Warszawie).
            Natomiast oględziny budynku wskazują że nie jest najgorzej. Jakość lepsza niż
            np. w Skanska czy w Ekopark. Co do rozkładu mieszkania to uważam że jest super.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka