Gość: GOŚĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 08:59 CHCE KUPIĆ MIESZKANIE NA TARCHOMINIE OD TEJ FIRMIE, PORADZCIE CZY JEST TO DOBRY I SOLIDNY DEVELOPMENT MÓJ ADRES: agnieszka.karolak@gatto.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: akuku Re: CO MOŻECIE POWIEDZIEĆ O DOM DEVELOPMENT IP: *.motorola.com 04.02.05, 16:37 o stosunku dd do klientow, dosc powszechnym rowniez w przypadku innych developerow, poczytaj tu: miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34887,2524743.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOM Re: CO MOŻECIE POWIEDZIEĆ O DOM DEVELOPMENT IP: 212.69.68.* 08.06.05, 15:52 drogi, drogi, drogi....wydaja kupe kasy na prawo i lewo wic wcale nie dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: CO MOŻECIE POWIEDZIEĆ O DOM DEVELOPMENT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 12:10 Ja wręcz przeciwnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michael jordan Re: CO MOŻECIE POWIEDZIEĆ O DOM DEVELOPMENT IP: *.aster.pl 04.02.05, 17:15 primo, przez przypadek wlaczyl ci sie chyba caps lock secundo, poszukaj na forum, pelno bylo tematow o DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TAJNIAK Re: CO MOŻECIE POWIEDZIEĆ O DOM DEVELOPMENT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 18:20 dd jest super firmą ja tak uwarzam. Kupiłem mieszkanie "Na Dolnej" i patrze 1 miesiąc temu góra półtora była 1 kondygnacja a przyjeżdżam za miesiąc są wszystkie i z oknami. Wiec polecam tą firmę poniwarz może są drodzy ale maja super mieszkania i bardzo szybko je budują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tutuś Re: CO MOŻECIE POWIEDZIEĆ O DOM DEVELOPMENT IP: *.aster.pl 31.10.05, 22:31 Polecam wątek poświęcony Marinie Mokotów forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=29949 Mieszkańcy Mariny nie są zachwyceni firmą Dom Development. W DD panuje zasada: DUŻY może WIĘCEJ Jestem klientem DD i serdecznie zalecam ostrożność. Sprzedawcy w DD powiedzą Ci to co chcesz usłyszeć. Chcesz osiedla otwartego - masz otwarte, chcesz zamkniętego - masz zamknięte. Szkoda słów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: CO MOŻECIE POWIEDZIEĆ O DOM DEVELOPMENT IP: *.chello.pl 12.12.05, 00:29 Kupiłem mieszkanie od DD na Kabatach i ze wzgledu na obsluge klienta odradzam tego developera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomidorekk Re: CO MOŻECIE POWIEDZIEĆ O DOM DEVELOPMENT IP: *.acn.waw.pl 13.12.05, 11:09 a ja polecam DD jako developera, który robi fajne, porzadne mieszkania. Ponieważ jednak kupiłam mieszkanie na kabaach (jeżewskiego) z rynku wtórnego, więc o obsłudzie klienta wiem niewiele. Ale mieszka sie baaaaaardzo dobrze - czysto i cicho (porządne ściany). Drzwi mieszkań sa w dużej odległości od siebie, a sam rozkład mieszakń pomyslony tak, aby sąsiedzi sobie jak najmniej przeszkadzali np. duże pokoje w środku mieszkania - jak ktoś ogląda telewizję w nocy to sąsiedzi tego nie słyszą. I bardzo ładna klatka schodowa i bardzo porządna niepsująca się winda. poprzednio mieszkałam w G.Ursynów i winda się zacinała 45 razy dziennie a psuła na dobre raz na tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: CO MOŻECIE POWIEDZIEĆ O DOM DEVELOPMENT IP: *.bas.roche.com 13.12.05, 11:41 Ja kupiłem na Marinie i z informacji do jakich dotarłem wynika że jakość jest kiepska. Ale niezła w porównaniu z innymi inwestycjami (nie oszukujmy się kiepska jakość to niechlubny standard w budownictwie w Warszawie). Natomiast oględziny budynku wskazują że nie jest najgorzej. Jakość lepsza niż np. w Skanska czy w Ekopark. Co do rozkładu mieszkania to uważam że jest super. Odpowiedz Link Zgłoś