Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 08:25 Witam. Szukam namiarow NOVUM z Kalisza typu jakis tel.,adres w Warszawie w zwiazku z zaniechaniem prowadzenia budowy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nie_ty Re: NOVUM-namiary IP: 213.17.228.* 10.02.05, 08:51 wyjrzyj za okno - przecież jest zima, ja bynajmniej nie chciałbym, zeby mi budowali w zime szukasz? - to może spróbuj wygooglać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: NOVUM-namiary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 08:59 niestety, w goglach NIE MA TEL. na warszawskie budowy, a cos mi nieladnie pachnie, chce wyjasnic, wiec szukam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: NOVUM-namiary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 19:26 serdeczne dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mout Everet Re: NOVUM-namiary strona internetowa osiedla IP: 82.160.69.* 18.03.05, 11:05 www.wioska.tmxnet.pl/, to jest adres strony internetowej Osiedla Wioska Szwajcarska w Otwocku, budowanym przez firmę Novum z Kalisza. Więcej ciekawych informacji, poglądów mieszkańców i niestety problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mout Everet Re: NOVUM-namiary IP: 82.160.69.* 18.03.05, 11:05 www.wioska.tmxnet.pl/, to jest adres strony internetowej Osiedla Wioska Szwajcarska w Otwocku, budowanym przez firmę Novum z Kalisza. Więcej ciekawych informacji, poglądów mieszkańców i niestety problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mout Everet Re: NOVUM-namiary strona internetowa osiedla IP: 82.160.69.* 18.03.05, 11:05 www.wioska.tmxnet.pl/, to jest adres strony internetowej Osiedla Wioska Szwajcarska w Otwocku, budowanym przez firmę Novum z Kalisza. Więcej ciekawych informacji, poglądów mieszkańców i niestety problemów. Odpowiedz Link Zgłoś