08.06.02, 09:16
Czy ktos może budował z tym developerem i mógłby się podzielić wrazeniami?
Przejrzałam kilka stron z tego forum , ale nie znalazłam nic co by dotyczyło
Budgrimu. Pytam tak ogólnie, czy warto (choćby tak wstępnie) brać ich pod uwagę?
Obserwuj wątek
    • palabra Re: BUDGRIM? 18.06.02, 16:14
      naprawdę nikt nic nie słyszał? W sumie nie wiem, gdyby robili jakieś grube
      przekrety byłoby o nich na tym forum postów zatrzęsienie. A tak nie znalazłam
      ani jednego wątku. Cieszyć się czy... ?
    • Gość: Dana Re: BUDGRIM? IP: *.evip.com.pl 18.06.02, 19:53
      palabra napisał(a):

> Czy ktos może budował z tym developerem i mógłby się podzielić wrazeniami?
      > Przejrzałam kilka stron z tego forum , ale nie znalazłam nic co by dotyczyło
      > Budgrimu. Pytam tak ogólnie, czy warto (choćby tak wstępnie) brać ich pod uwagę
      > ?

Jedna informacja!
      Pierwsze plany budowy przy ul. Lęborskiej powstały przed 1996 r. Znam osoby,
      które wpłaciły wtedy pieniądze. Odbiór miał nastąpić chyba w 1998. Ciekawe kiedy
      ci ludzie odbiorą swoje mieszkanie? Firma dopiero niedawno zaczęła tam coś
      budować.
      • palabra Re: BUDGRIM? 19.06.02, 08:48
        Gość portalu: Dana napisał(a):
        > Jedna informacja!
        > Pierwsze plany budowy przy ul. Lęborskiej powstały przed 1996 r. Znam osoby,
        > które wpłaciły wtedy pieniądze. Odbiór miał nastąpić chyba w 1998. Ciekawe kied
        > y
        > ci ludzie odbiorą swoje mieszkanie? Firma dopiero niedawno zaczęła tam coś
        > budować.

Naprawdę wielkie dzięki :)))))
        Tak mi się właśnie wydawało, że ja reklamę tej ich inwestycji na Lęborskiej widzę
        w gazetach już od paru ładnych lat...
      • Gość: kurp Re: BUDGRIM? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.02, 08:52
        Nie polecam.

Moje mieszkanie miało być oddane do użytku w listopadzie 1998r., a wprowadziłem się w maju
        2000r. ( zresztą na siłę). Akt notarialny jeszcze nie jest podpisany.
        Szczególnie nie polecam administracji, która nalicza opłaty wyższe niż przewiduje ustawa, choćby w
        sprawie wody i nie kwapi się do romowy na ten temat.

POzdrawiam

Kurp
    • Gość: ja Re: BUDGRIM? IP: 195.94.206.* 19.06.02, 14:35
      Daruj sobie tę firmę. Chłam i tyle. Ludzie z byłej epoki, którzy swoich
      klientów w nosie, są arogadzcy i niemili. Fu! w co ja się wpakowałam. Nie wierz
      w żadne ich słowo. Jak mówią tydzień to w wolnym tłumaczeniu znaczy 3 miesiące.
      Dalej juz możesz sobie odpowiednio policzyć.
      Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka