IP: *.*.*.* 29.10.01, 11:12
Chetnie dowiem sie czegos o firmie Budgrim, ktora buduje na Pradze przy ulicach Leborska i Letnia.
Obserwuj wątek
    • Gość: Sagi Re: Budgrim IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 09:37
      Ta firma ma dziwny pomysł na sprzedaż mieszkań. Można obejrzeć plany ale nie
      mieszkanie w budowie.To trochę jak kupowanie "kota w worku".Budynek przy ul.
      Wileńskiej ma balkony dotykające sąsiednich "ruder"- oczywiście nie można tego
      zobaczyć na własne oczy bo firma nie wpuszcza na teren budowy!
      • Gość: Bart Re: Budgrim IP: *.*.*.* 05.11.01, 11:42
        Gość portalu: Sagi napisał(a):

> Ta firma ma dziwny pomysł na sprzedaż mieszkań. Można obejrzeć plany ale nie
        > mieszkanie w budowie.To trochę jak kupowanie "kota w worku".Budynek przy ul.
        > Wileńskiej ma balkony dotykające sąsiednich "ruder"- oczywiście nie można tego
        > zobaczyć na własne oczy bo firma nie wpuszcza na teren budowy!

--------------------------------------------------------------------------------
        Jezeli chodzi o rudery to slyszalem, ze maja je wyburzac (nie wiem jednak kiedy).
        Czy wie ktos cos na temat ich kondycji finansowej, lub zna opinie tych ktorzy juz
        mieszkaja w oddanych przez nich budynkach. Lokalizacja i cena sa zachecajace.
        Chetnie dowiem sie czegos wiecej na ich temat.
        • Gość: Bart Re: Budgrim IP: *.*.*.* 12.11.01, 14:26
          Gość portalu: Bart napisał(a):
          Jeszcze jedno zapytanie o doswiadczenia z firma Budgrim. Buduja na Nowej Pradze.
          Z gory dziekuje za wszelkie informacje.

----------------------------------------------------------------------------------
          > Gość portalu: Sagi napisał(a):
          >
          > > Ta firma ma dziwny pomysł na sprzedaż mieszkań. Można obejrzeć plany ale n
          > ie
          > > mieszkanie w budowie.To trochę jak kupowanie "kota w worku".Budynek przy u
          > l.
          > > Wileńskiej ma balkony dotykające sąsiednich "ruder"- oczywiście nie można
          > tego
          > > zobaczyć na własne oczy bo firma nie wpuszcza na teren budowy!
          >
          > -------------------------------------------------------------------------------
          > -
          > Jezeli chodzi o rudery to slyszalem, ze maja je wyburzac (nie wiem jednak kiedy
          > ).
          > Czy wie ktos cos na temat ich kondycji finansowej, lub zna opinie tych ktorzy j
          > uz
          > mieszkaja w oddanych przez nich budynkach. Lokalizacja i cena sa zachecajace.
          > Chetnie dowiem sie czegos wiecej na ich temat.

• Gość: sylwek Re: Budgrim IP: *.plj.com.pl 21.11.01, 16:39
      Eeeeeee ja to bym dal sobie spokoj. Lekko niuczciwi, ale kto wie moze tobie sie
      uda... Ja do tej pory nie mam notarialnego aktu... dzieki jak sie domyslam
      matatctwom sp. prezesa
      Sylwek
    • Gość: marcin Re: Budgrim IP: 217.8.161.* 22.11.01, 14:42
      Raczej nie polecam.
      Wpłaciłem na mieszkanie przy Wileńskiej, mieli oddać we wrześniu 2001. We
      wrześniu przesunęli na grudzień, a teraz dowiaduję się, że będzie I kwartał
      2002. Od mniej więcej marca do połowy lipca na budowach nic się nie działo. Od
      połowy lipca ruszyli na Wileńskiej i nawet szybko im to idzie, ale co z tego.
      Pozostałe budowy stoją.
      Słyszałem że mało kto chce z nimi robić interesy. Nie płacą rachunków itp.
      Ostatnio zmienili głównego wykonawcę.
      Nic nie wiem o ich kondycji finansowej. Nic spektakularnego nie słyszałem, ale
      to jeszcze o niczym nie świadczy.
      Akcje z aktami notarialnymi to też znana sprawa, słyszałem o tym już kilka razy.
      Jeśli u nich kupować, to tylko Wileńska - jest szansa, że skończą w rozsądnym
      terminie. Ale raczej daj sobie spokój.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka