Dodaj do ulubionych

Realna cena mieszkania na Tarchominie

IP: 195.116.31.* 16.03.05, 08:56
Jaka jest realna cena 32 m2 mieszkania, wybudowanego w 2000 r.(mostostal)
Osiedle ogrodzone bardzo dobry punkt,stan dobry wykończone, do zamieszkania
od zaraz.
Agencje strzelają tak różne ceny, że nie wiem które są rozsądne.
Podzielcie się ze mną swoimi doświadczeniami lub sugestiami.
Obserwuj wątek
    • Gość: max Re: Realna cena mieszkania na Tarchominie IP: 195.116.31.* 16.03.05, 09:59
      myslę że ok. 120.000 jest realne
      • Gość: Mi Re: Realna cena mieszkania na Tarchominie IP: 194.242.62.* 16.03.05, 11:11
        He he dobry punkt na Tarchominie chyba żartujesz. Jak można pisać że istnieje
        jakiś dobry punkt na Tarchominie. Przecież to istna wiocha na końcu świata.
        • Gość: Dodka Re: Realna cena mieszkania na Tarchominie IP: 62.233.191.* 16.03.05, 11:17
          Wyobrax sobie Mi, że na Tarchominie jest bardzo wiel dobrych punktów, ale jeśli
          tego nie zauważasz to sorry idź truć na inne forum.
          Jeśli chodzi o ceny na Tarchominie to nie tylko pośrednicy mają bardzo
          zróżnicowany poziom cen, bo sami sprzedający mają szeroki wachlarz. Rok temu
          szukałam mieszkanka ok. 50 m z rynku wtórnego i to co znalazłam kształtowało
          się w okolicach 3600 za m i nie zdecydowałam się, postawiłam na rynek pierwotny
          i kupiłam w Wardomie po 2750 za m i wykończę sobie tak jak chcę za mniej niż
          3600 za m, ale jeśłi podjęłaś decyzję o rynku wtórnym to postaraj się
          wynegocjować ok. 3400 za m
          pozdr
          • Gość: Mi Re: Realna cena mieszkania na Tarchominie IP: 194.242.62.* 16.03.05, 11:19
            Wyobraź sobie że mieszkałem tam 3 lata i nie zauważyłem ani jednego dobrego
            punktu. To dobre miejsce dla przyjezdnych.
            • Gość: ble Re: Realna cena mieszkania na Tarchominie IP: *.kanazawa / *.spacelan.ne.jp 16.03.05, 17:41
              > To dobre miejsce dla przyjezdnych

Przytocze Ci pewna madrosc:

Plyna sobie Jablka rowno,
              a na wierzchu plunie Gowno.
              - Kto to plynie? - pyta Kladka
              Na to Gowno: "- To My... Jablka..."

Rozumiem, ze jestes warszawiakiem z dziada - pradziada...
              Wiec rzeczywiscie Twoja rodzina miala szczescie...
              Tak w 1939 r., jak i w 1944, 1945...

A moze jestes jednak z podwarszawskiej wioski,
              ktora natruralna sila rzeczy podczas rozwoju miasta
              zostala wchlonieta?

eee... nie chce mi sie z Toba gadac...

• Gość: mi Re: Realna cena mieszkania na Tarchominie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 17:44
                O jak cie to zabolało. Od razy widać buraka na forum.
          • Gość: Michał Wardom IP: 193.109.212.* 16.03.05, 11:30
            Cześć,

kupiłaś mieszkanie w Wardomie, czy mogę Ci zadać kilka pytań na priva???

pozdrawiam

Michał (majkelb@o2.pl)

• Gość: Dodka Re: Wardom IP: 62.233.191.* 16.03.05, 11:52
              Jasne już do Ciebie piszę
    • Gość: a Re: Realna cena mieszkania na Tarchominie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 19:24
      Ja kupiłam 32 m ale blok z 2005 w cenie ok 105 tys.
    • Gość: tarch Re: Realna cena mieszkania na Tarchominie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 22:59
      Sprzedam bez agencji 45,5 m.kw. na Tarchominie za okolo 100 000. Szczegoly pod
      numerem 502 474 761.
      • Gość: szaramyszka Re: Realna cena mieszkania na Tarchominie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 12:17
        3600 za m2 mieszkania na Tarchominie? wydaje mi sie to mocno zawyzone. Za ta
        cene mozna kupic mieszkanie w duzo lepszym punkcie: Bemowo, Wola. No chyba ze od
        zeszlego roku ceny az tak dramatycznie poszly w gore?
        Tarchomin byl interesujacy jak byl tani: 2700 /m2 owszem? ale kto da 3600??
        Lepjej kupic wobec tego nowe.
        • Gość: b Re: Realna cena mieszkania na Tarchominie IP: 195.85.249.* 17.03.05, 13:04
          Oj widzę , że dawno nie widzieliście cen w Warszawie. Kupcie mieszkanie na
          Tarch poniżej 3000 ( nowe) ale nie takie na parterze i z oknami na PN, potem
          doliczcie sobie koszt wyposażenia tego mieszkania (podłogi, malowanie , glazury
          itp) i zobaczymy jakie wartości za m wam wyjdą.
          Kupiłem mieszkanie na Mehoffera za 3000 za m i rozeszły się jak ciepłe bułki
          zostały takie ze i za 2000 bym ich nie chciał.
          Niestety czy to się podoba czy nie ceny rosną.
          b
          • Gość: szaramyszka Re: Realna cena mieszkania na Tarchominie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 13:27
            hihihih az chcialoby sie dodac: w Warszawie to i owszem, wiem jakie sa ceny bo
            wlasnie kupuje nowe mieszkanie na Bemowie: drozsze niz 3000 zl ale dla mnie
            liczy sie punkt. A sprzedaje stare w srodmiesciu :D

Tarchomin mnie nigdy nie interesowal nawet ponizej 3000 tys.
            Ceny rosna ale Tarchomin byl interesujacy wydaje mi sie ze wzgledu na cene
            wlasnie: jak ta wzrosnie to co pozostanie?
            • Gość: a Re: Realna cena mieszkania na Tarchominie IP: 195.85.249.* 17.03.05, 14:19
              No tak ....jakie to typowe, takie małe docineczki....oto chodzi czy o
              merytoryczną rozmowę? Myślę że jednak o to drugie:
              A czy ceny na Tarchominie, rosną w oderwaniu od reszty miasta. Znajomi chcieli
              ostatnio kupić SENSOWNE mieszkanie na Ursynowie i co ??? i 5000 za m wyszła jak
              nic.

A jeżeli jednak zależy Ci na uszczypliwościach to ......no punkt to sobie
              wybrałaś dosyć drogi, jak za teren między dwoma? trzema> trasami szybkiego
              ruchu, gratulacje...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka