Gość: Adamski IP: 213.158.197.* 24.06.02, 20:16 Czy ktos interesowal sie osiedlem tecza, lub firma Devcor. Moze kupil u nich mieszkanie ? Czekam na kontakt smok_@excite.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alcatel Re: DEVCOR - os. TECZA, ŁOMIANKI ????? IP: 217.153.88.* 26.06.02, 15:24 Tak ja zainteresowałem sie osiedlem, nawet bardzo, jesli jestes zainteresowany sluze pomoca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alcatel Re: DEVCOR - os. TECZA, ŁOMIANKI ????? IP: *.net.external.hp.com 26.06.02, 18:00 Czesc, tez sie interesuje Devcorem, wygladaja na porządnych chociaz brakuje namacalnych dowodow dzialania. Ala jak na robotnicze osiedle w kanadyjskim stylu to ok. pozdrawiam, Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geezer Re: DEVCOR - os. TECZA, ŁOMIANKI ????? IP: 213.158.197.* 26.06.02, 18:30 Wg mnie troche to żałosne, że: > nie przewidzieli garaży > mieszkania 70-92-100 m2 mają mieć mikro balkony = 3,5m2 > tylko mieszkania 60+ m2 na parterze mogą skorzystać z ogródków Dziwi też, że w kółko (o 1 m-c) przesuwają termin realizacji osiedla. Nie za bardzo jest co oglądąć na tej budowie (byłem m-c temu...) Ceny 1 m2 wpierw podnieśli o 100 PLN na metrze (początek roku) a teraz ... dodają szafki kuchenne w PROMOCJI - GRATIS ?!?! :) Cały czas mowa o "tajemniczych" 6-8 mieszkaniach, które "im zostały" bo całą resztę niby dawno sprzedali. Dziwne.... dziwne .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alcatel Re: DEVCOR - os. TECZA, ŁOMIANKI ????? IP: 217.153.88.* 28.06.02, 14:20 owszem maja duzo podkniec, ale cos sie dzieje nawet jak beda mieli opoznienie 1 miesiac to w porownaniu do innych dv da sie przezyc, przykladem moze byc super osiedle brzeziny agromana, moim zdaniem podstawa to ze nie mieszkasz w jakims cholernym bloku z klatkami i tym wszystkim lokalizacja tez jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adamski Re: DEVCOR - os. TECZA, ŁOMIANKI ????? IP: 213.158.197.* 28.06.02, 18:37 No a inne WADY / NIEDOCIĄGNIĘCIA KTÓRE WYMIENIŁEM ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robek Re: DEVCOR - os. TECZA, ŁOMIANKI ????? IP: 213.17.165.* 29.06.02, 13:37 Jesli myslicie o DEVCOR w Łomiankach to warto. Cena jest OK, opoznienie nieznaczne (Agroman ma duzo wieksze). Warto mieszkac w malych szeregowych domkach w willowej okolicy. Jest to unikalne takie osiedle w tamtej czesci Łomianek. Rozmawialem z Bankiem GE, zweryfikowali ich, nie ma problemu z kredytem na zakup mieszkan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: DEVCOR - os. TECZA, ŁOMIANKI ????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.02, 16:32 Dla mnie trochę zludna jest hipoteka kaucyjna??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: DEVCOR - os. TECZA, ŁOMIANKI ????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.02, 16:36 Prosze o kontakt - lub oddzwonię 606-482-999 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: DEVCOR - os. TECZA, ŁOMIANKI ????? IP: *.its.it 18.02.03, 12:40 Witam Jeśli możecie podzielić się dokładniejszymi informacjami na temat tego developera i osiedla to proszę o te pozytywne i negatywne marcinbd@poczta.onet.pl Wszystko jak zwykle wygląda super, nie wiem tylko jak w praktyce. Co do wolnych mieszkań i końca inwestycji - to wczoraj dotałem od nich informacje, że no problem a inwestycja do końca 2004 zakończy się. Pozdr Marcin Odpowiedz Link Zgłoś