IP: 212.45.227.* 07.09.01, 15:37
cześć Wam. Czy ktoś zna Emmerson''a. Zamierzam u nich kupić mieszkanie na
osiedlu Strumykowa.
pozdrawiam.
grosper@post.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: b.g. Re: Emmerson IP: 192.168.229.* / 192.168.14.* / *.121.135.226.host.de.colt.net 19.09.01, 16:36
      Witam,
      mam ostatnio za soba kilka rozmow przeprowadzonych z pracownikami tej agencji -
      zrobili na mnie duze wrazenie: kompetentni, mili ludzie, zawsze majacy dla mnie
      czas, zbierajacy informacje na zadany temat. Reprezentuja nowego na rynku
      developera i caly czas sie miotam czy zaufac im, czy nie...
      Kazdy podejmuje decyzje na wlasne ryzyko...
      Pozdrawiam!
    • Gość: piter Re: Emmerson IP: *.chello.pl 19.09.01, 22:23
      Czesc, poznalem na imprezce, prywatnie jedna osobe stamtad i choc nie zajmuje
      sie ona mieszkaniami, tylko gruntami to pewnie nie bede obiektywny. Sam kupuje
      (miejmy nadzieje) wlasnie teraz mieszkanie na Tarcho i wydaje mi sie, ze warto
      sie z nimi skontaktowac, chociaz dla rozeznania oferty. Powinni odpowiedziec
      szybko, np. faksujac plany kilku mieszkan. Ale uczciwie rzecz biorac - trzeba
      to niestety przerobic na wlsnej skorze :)).
    • Gość: aga Re: Emmerson IP: 213.134.141.* 01.02.02, 13:54
      Ja też interesuję się mieszkaniem na os. Strumykowa". Czy ktoś ma jużjakieś
      doświadczenia z firmą Emmerson???
      • Gość: szymon Re: Emmerson IP: *.man.polbox.pl 01.02.02, 15:33
        Witam nie zdecydowanych - kupiłem poprzez Emmersona mieszkanie na Strymykowej i
        jako o agencji nieruchomości mam dobre wrażenie (miło, fachowo, terminowo).
        Jeśli chodzi o Osiedle Strymykowa i samego developera Energopol Olsztyn też jak
        na razie jestem bardzo zadowolony. Jeśli macie jakieś dodatkowe pytania piszcie
        ewentualnie zajrzyjcie na wątek "Energopol Strymykowa".
        Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka