Gość: grosper IP: 212.45.227.* 07.09.01, 15:37 cześć Wam. Czy ktoś zna Emmerson''a. Zamierzam u nich kupić mieszkanie na osiedlu Strumykowa. pozdrawiam. grosper@post.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: b.g. Re: Emmerson IP: 192.168.229.* / 192.168.14.* / *.121.135.226.host.de.colt.net 19.09.01, 16:36 Witam, mam ostatnio za soba kilka rozmow przeprowadzonych z pracownikami tej agencji - zrobili na mnie duze wrazenie: kompetentni, mili ludzie, zawsze majacy dla mnie czas, zbierajacy informacje na zadany temat. Reprezentuja nowego na rynku developera i caly czas sie miotam czy zaufac im, czy nie... Kazdy podejmuje decyzje na wlasne ryzyko... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: Emmerson IP: *.chello.pl 19.09.01, 22:23 Czesc, poznalem na imprezce, prywatnie jedna osobe stamtad i choc nie zajmuje sie ona mieszkaniami, tylko gruntami to pewnie nie bede obiektywny. Sam kupuje (miejmy nadzieje) wlasnie teraz mieszkanie na Tarcho i wydaje mi sie, ze warto sie z nimi skontaktowac, chociaz dla rozeznania oferty. Powinni odpowiedziec szybko, np. faksujac plany kilku mieszkan. Ale uczciwie rzecz biorac - trzeba to niestety przerobic na wlsnej skorze :)). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Emmerson IP: 213.134.141.* 01.02.02, 13:54 Ja też interesuję się mieszkaniem na os. Strumykowa". Czy ktoś ma jużjakieś doświadczenia z firmą Emmerson??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymon Re: Emmerson IP: *.man.polbox.pl 01.02.02, 15:33 Witam nie zdecydowanych - kupiłem poprzez Emmersona mieszkanie na Strymykowej i jako o agencji nieruchomości mam dobre wrażenie (miło, fachowo, terminowo). Jeśli chodzi o Osiedle Strymykowa i samego developera Energopol Olsztyn też jak na razie jestem bardzo zadowolony. Jeśli macie jakieś dodatkowe pytania piszcie ewentualnie zajrzyjcie na wątek "Energopol Strymykowa". Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś