Dodaj do ulubionych

kto moze polecic developera,inwestycje na OCHOCIE

IP: 213.17.164.* 02.07.02, 11:21
Szukam mieszkania na Ochocie no i z tego co czytam to sami oszusci i naciagacze.
co myslicie o inwestycjach na Harfowej (inwestor ISAN INVEST) i Sloneczny Skwer
(RONSON). a moye stoi cos juz wybudowanego, gdzie sa jakies wolne mieszkania. w
gre wchodzi tylko wlasciwie OCHOTA.
Pzdr, bede wdzieczna,
Gosia
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: kto moze polecic developera,inwestycje na OCHOCIE IP: *.clinternal / 10.2.1.* 02.07.02, 15:47
      Bardzo blisko Ochoty, właściwie nie wiem czy to jeszcze nie jest Ochota.
      ul. Dzieci Warszawy, Ebejot -beż żadnych zastrzeżeń
      • Gość: jedrek Re: kto moze polecic developera,inwestycje na OCHOCIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.02, 17:36
        to jest Ursus a czy daleko od Ochoty? Kwestia dyskusyjna, nie mniej jednak
        Ebejot bez zarzutu.
    • Gość: jedrek Re: kto moze polecic developera,inwestycje na OCHOCIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.02, 16:46
      jesli chodzi o Ochote, to z pewnoscia moge polecic inwestycje DOM DEVELOPMENT
      przy Bitwy Warszawskiej. Inwestycja nazywa sie OAZA i na prawde jest bardzo
      solidnie wykonczone. jesli chodzi o Sloneczny Skwer rowniez moge powiedziec, ze
      nie powinno byc klopotow z deweloperem. Isan Inwest, ktory byduje Dom przy
      Harfowej jest mala firma, co nie znaczy, ze kiepska.Wiem, ze swego czasu cos
      wybudowali w Aninie, teraz sa z tym klopoty, nie pamietam o co chodzilo ale
      chyba w planach mial byc budynek 2 pietrowy a wybudowali 4. Na Ochocie buduje
      tez Wlodarzewska, dosyc znana spoldzielnia, niestety nie wiem jak u nich z
      jakoscia.
      • Gość: Gośka Re: kto moze polecic developera,inwestycje na OCHOCIE IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 02.07.02, 17:40
        Przy Dickensa przy samym parku, WSM ochota wybydował 2 budynki, na pewno jest
        jeszcze coś wolnego bo mieszkam w budynku obok i z tego co widzę to góra 50%
        mieszkań jest zasiedlonych, no chyba że mieszkania sa kupione a lokatorzy sie
        nie wprowadzają, sprawdz.
    • Gość: arek Re: kto moze polecic developera,inwestycje na OCHOCIE IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 02.07.02, 17:50
      Słoneczny Skwer - polecam, nie należy do najtańszych ale to pewna i dobra
      inwestycja. Na plus należy zaliczyć wysoki standard realizacji, dobre projekty
      mieszkań, wysoki standard techniczny realizacji.
      Widziałem wiele projektów w Warszawie, mam porownanie. Warto zobaczyć ich
      apartamenty pokazowe na terenie.
    • Gość: Miki Re: kto moze polecic developera,inwestycje na OCH IP: *.pbk.pl / 10.0.101.* 25.07.02, 16:10
      zgadzam się z arkiem - słoneczny skwer jest bardzo ładny. mają jedne z lepszych
      rozkładów - nie marnują powierzchni - a do tego dobra lokalizacja. jakosc
      wykonania - wysoki standard. cena wysoka - ale w zamian dostaje się odpowiednia
      jakosc. warto sie zastanowic
    • Gość: x Re: kto moze polecic developera,inwestycje na OCH IP: PROXY* / *.ikea.com 29.07.02, 16:48
      Moze nie Ochota ale blisko: Tęczowy Park w Ursusie, przy Ryżowej. Viterra.
      Mieszkam pol roku, ok. Osiedle w rozbudowie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka