Dodaj do ulubionych

dobry prawnik

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 19:31
Poszukuję dobrego, skutecznego i nie ździerającego ostatniego grosza prawnika
specjalizującego się w nieruchomościach. Czy możecie mi kogoś polecić??
Mieszkam w Warszawie. Z góry dziekuję i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: wiesiek10 Re: dobry prawnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 10:08
      jestem prawnikiem, moze móglbym pomoc, opisz problem na mail pkv@op.pl
    • malagoska5 Re: dobry prawnik 06.05.05, 11:03
      Jakieś pół roku temu trafiłam na naprawdę skutecznego, niedrogiego i UCZCIWEGO
      prawnika. Czytałam na skorosze.pl wątek o akcji przeciwko deweloperowi, który
      nie chciał usunąć usterek i dostosować wejścia dla niepełnosprawnych. Tam
      znalazłam namiary na prawnika, który prowadził tą akcję.
      Swego czasu miałam problem z mieszkaniem, nieuregulowany stan prawny, i
      renomowana kancelaria zażyczyła sobie już na początku 12 tys. Prawnik, którego
      polecam, wziął za to 4,5 tys., na początku tylko zaliczkę 1 tys. a resztę po
      skutku. Moi znajomi też byli zadowoleni, bo kupowali mieszkanie bez pośrednika,
      a on za 400 zł pomógł im bezpiecznie je kupić, sprawdził czy nie ma żadnych
      kruczków prawnych, był z nimi u notariusza i pilnował zeby wszystko było OK. Z
      tego co wiem to specjalizuje się nie tylko w nieruchomościach i mogę go z
      pewnością polecić, bo bardzo mi pomógł. Podaję namiary na niego: tel. 602 589
      987.Gośka
      • Gość: mirelle Re: dobry prawnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 15:44
        Bardzo dziękuję za namiary. Na pewno skorzystam!
        Pozdrawiam.
      • Gość: Prawnik idealny :) Re: dobry prawnik IP: *.skorosze.net 09.08.05, 21:33
        Widzę, ze zostałem polecony na forum.

Jak napisała Pani Małgosia jestem skuteczny i niedrogi :). A do tego jeszcze
        uczciwy (naprawdę niezwykła cecha wśród prawników):). Po prostu prawnik idealny
        :). Pani Małgosiu, za taka laurkę ma Pani u mnie następną poradę gratis :)

Jeśli ktoś jeszcze potrzebuje pomocy prawnika w sprawach mieszkaniowych (umowy z
        deweloperem, sprawy sądowe, pomoc prawna przy nabyciu mieszkania,inne), to
        jestem do dyspozycji 7 dni w tygodniu w godzinach od 9 do 18 (dotyczy Warszawy i
        okolic).

Szczegółowe informacje (cena, zakres usługi) pod numerem telefonu: 602 589 987
        lub nr gg 9263521.
    • Gość: Prawnik idealny :) Re: dobry prawnik IP: *.skorosze.net 09.08.05, 21:36
      Widzę, ze zostałem polecony na forum.

Jak napisała Pani Małgosia jestem skuteczny i niedrogi :). A do tego jeszcze
      uczciwy (naprawdę niezwykła cecha wśród prawników):). Po prostu prawnik idealny
      :). Pani Małgosiu, za taka laurkę ma Pani u mnie następną poradę gratis :)

Jeśli ktoś jeszcze potrzebuje pomocy prawnika w sprawach mieszkaniowych (umowy z
      deweloperem, sprawy sądowe, pomoc prawna przy nabyciu mieszkania,inne), to
      jestem do dyspozycji 7 dni w tygodniu w godzinach od 9 do 18 (dotyczy Warszawy i
      okolic).

Szczegółowe informacje (cena, zakres usługi) pod numerem telefonu: 602 589 987
      lub nr gg 9263521.
      • Gość: Rafał Re: dobry prawnik IP: 81.210.16.* 16.11.05, 16:27
        Skorzystałem z usługi i również bardzo polecam tego prawnika.
        Profesjonalna obsługa i bardzo jasny sposób wytłumaczenia danej sytuacji ze
        strony prawnej.
        Duża pomoc mimo że moja sytuacja jest beznadziejna.
        Zawsze przygotowany do rozmowy.
        Potwierdzam powyższe stwierdzenia.
        • bitumin Re: dobry prawnik 14.12.05, 14:12
          Potwierdzam. Mam porownanie z paniusia z agencji ktorej taksa notarialna z
          oplata wieczystoksiegowa sie mylila, a obliczenie ile dokladnie bede musial
          zaplacic u notariusza przerastalo jej mozliwosci. Ten prawnik przynajmniej wie
          co mówi. wzial 400 pln, ale doradzil i jeszcze notariusza tannszego umowil. A
          paniusia z agencji chciala 3%, jak ja sam sobie mieszkanie znalazlem
          !!!!!!!!!!!!!!!1.
        • Gość: greg Re: dobry prawnik IP: *.centertel.pl 16.01.06, 11:37
          Podpisuje sie do powyzszych stwierdzen. Bardzo rzeczowa i fachowa obsluga.
          Jasne i klarowne przedstawienie ewentualnych watpliwosci. Przy okazji za bardzo
          rozsadna cene. Polecam!

• Gość: ??? Re: dobry prawnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 12:25
      A ile kosztuje taka porada??
      • dobry_prawnik Re: dobry prawnik 16.01.06, 20:54
        Gość portalu: ??? napisał(a):

> A ile kosztuje taka porada??

250 zł - jakieś tysiąc razy mniej niż Twoje mieszkanie :)
    • jacek6546 Re: dobry prawnik 19.11.16, 18:12
      Nie zdzierają radcy prawni. :) Wiem z doświadczenia i polecam pana Turowicza. piotrturowicz.pl
    • feniks200 Re: dobry prawnik 28.11.16, 12:42
      Ja znam dobrą kancelarię krakowską, Pani adwokat Olgii Maciejewskiej: adwokat-maciejewska.pl/
      Koleżanka korzystała z Jej usług, podczas sprawy rozwodowej i była bardzo zadowolona. Polecam skontaktować się, a na pewno pomoże Ci w Twoim problemie. Z tego, co wiem, to specjalizuje się w różnych dziedzinach prawa: karnym, cywilnym, gospodarczym, rodzinnym etc.
    • alina7890 Re: dobry prawnik 16.01.17, 20:00
      jak sie uzerasz z deweloperem to najlepiej poradz sie prawnikow z polskiego zwiazku firm deweloperskich, ja mialam problemy i bardzo mi pomogli
    • tadeuszz76 Re: dobry prawnik 17.08.17, 11:57
      jakby ktoś szukał, gdzie można uzyskać porady prawne, to polecam tego Pana adwokat-szajdak.pl/prawo-pracy-i-ubezpieczen-spolecznych miałem okazje uzyskać od niego pomoc i jets naprawdę godny polecenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka