Dodaj do ulubionych

Kamień dla Ing

15.12.13, 16:37
Na spotkanie bankietowe z uroczym kolegą - jak przebiegnie - czego chce?

Przebieg spotkania - Topaz - Prawda

Czego chce? - Bursztyn - Osadzanie

Wyciągnęły się dla Ciebie kamienie żółte - Topaz - Spotkanie dla Ciebie przebiegnie bardzo sympatycznie. Będzie to jego realizacja planów i pewien rodzaj zwycięstwa. Ta propozycja nie jest zupełnie przypadkowa - on miał taki zamiar i w ten sposób realizuje swój plan. Ty błyśniesz intelektem - w sumie dobrze się będziesz bawić bo będziesz miała "kompanów" do dyskusji rozmów. Jest duże prawdopodobieństwo że na tym raucie inaczej spojrzysz na kolegę.. uważaj na fałsz i obłudę, nie wierz we wszystko co usłyszysz. Choć sprawa kolegi jest bardzo ważna - dla niego

Bursztyn - w pierwszej chwili patrząc na obie karty pomyślałam że facet chce Ci wyznać swoje uczucia Powiedzieć prawdę co czuje i chcieć jakby stabilizacji waszej znajomości.. ale on może mówić że się zakochał w kimś innym że kupuje mieszkanie i chce wić sobie gniazdo.. W każdym razie sprawa którą ma do Ciebie - dotyczy jego uczuć i odczuć, może chce się poradzić właśnie w sprawie kupna domu, znalezienia swojego miejsca.. potrzebuje rady od Ciebie..A może on zostanie ojcem? Niestety to co Ci powie może spowodować wręcz odwrotny skutek i zamiast was zbliżyć spowoduje oddalenie i ochłodzenie stosunków.

Czekam niecierpliwie na weryfikacje - po wtorku smile
Obserwuj wątek
    • inguszetia_2006 Re: Kamień dla Ing 15.12.13, 17:46
      Witam
      Bardzo dziękuję. Po tych kamieniach to powinnam wiać, gdzie pieprz rośnie;-P Ale nie, nie, nie. Już się chyba domyślam trochę. On chce żebym mu pomogła przeprowadzić jakieś przedsięwzięcie, będę mu potrzebna logistycznie. Fałsz i obłuda? Może nie będzie chciał się rozliczyć wedle umowy ustnej? To będzie zamach na moją wiedzę, nie dziewictwo;-D Ten Bursztyn też mi pasuje dobrze, firmę zakłada pewnie(gniazdko) i chce bym mu trochę pomogła. Mięty między nami nie ma i nie będzie. Zweryfikuję, oczywiście we wtorek. Trochę mi ulżyło, że ujdę cało;-P
      Pzdr.
      Ing
      • algaria Re: Kamień dla Ing 15.12.13, 19:18
        To zależy kto co lubi - jeden dziewictwo drugi intelekt wink W każdym razie on Cie nie zamorduje nie pokroi i w walizki nie wsadzi ew w kobierzec nie zawinie.. Będziesz cała i zdrowa po raucie smile
    • inguszetia_2006 Re: Kamień dla Ing 18.12.13, 17:56
      Witam
      Weryfikuję. Sprawa była faktycznie ważna dla niego, a dotyczyła naszego byłego pracodawcy.
      Odwiodłam kolegę od pomysłu vendetty, bo sam święty nie jest. A zniszczył by sobie karierę definitywnie. Mam nadzieję, że posłucha dobrych rad, zwłaszcza, że były merytoryczne i razem doszliśmy do wniosku, że taka wojna to broń obosieczna, niestety. Fałsz i obłuda? Może nie powiedział mi wszystkiego? To jest możliwe, bo sprawa jest faktycznie mocno drażliwa i czym mniej wiesz, tym lepiej. A potem to już była kolacja i wino;-D Czyli miło i sympatycznie. W ogóle miło mi się też zrobiło, że zwrócił się do mnie, bo to znaczy, że ma do mnie zaufanie. I ten Bursztyn fajne oblicze pokazał. Koledze zebrało się na rzewne teksty o tym, że życie bez dzieci nie ma sensu;-P Od razu pomyślałam o tym, co wyciągnęłaś. Gadał i gadał o swoich dzieciach dobre pół godziny. Co faktycznie może znaczyć ochłodzenie stosunków, bo jak idę na bankiet to idę się bawić, a nie gadać o dzieciach;-D Na bankietach odpoczywam od rutyny domowej i lubię się bawić z ludźmi, którzy czują tak samo. Chociaż w sumie sama temat niechcący zaczęłam, mówiąc, że córka będzie na mnie czekać, a rano musi wstać do szkoły, i muszę wyjść o ludzkiej porze. I się zaczęło...;-D
      Pzdr.
      Ing
    • algaria Re: Kamień dla Ing 18.12.13, 19:22
      Sprawa dla kolegi ważna to fakt - ale karty sympatyczne i żadnej wendetty nie pokazały.. Ważne że się dobrze bawiłaś a kolega rozczulił nad dziećmi ..Oby posłuchał Twych rad i nie zrobił sobie niedźwiedziej przysługi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka