Gość: King IP: *.acn.waw.pl 12.05.05, 11:12 Czy ktoś mi może powiedziec, czy warto kupoważ tam mieszkanie z rynku wtórnego? Słyszłam, że te mieszkania sa akustyczne, czy to prawda? Będę wdzięczna, za wszelkie opinie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Poludniowiec Re: Dom Development - Jeżewskiego IP: *.habeo.pl 16.05.05, 11:15 Nie ma akustycznych mieszkan, to sasiedzi sa lub nie sa bardzo "akustyczni". To tylko kwestia szczescia kto bedzie twoim sasiadem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: Dom Development - Jeżewskiego IP: 195.38.31.* 09.06.05, 16:57 Nie zgodzę się z moim przedmówcą, jak najbarzdziej są akustyczne mieszkania, i ja niestety w takim mieszkam od niedawna i nie mialam jak tego wczesniej sprawdzic. Słyszę jak w łazience sąsiadka bierze prysznic, czy jak leże na łóżku w pokoju, słyszę jak zamyka drzwi i słychać stukot obcasów. A sąsiadów nie mam chałaśliwych, pomijając czasmi jak dzieci płaczą, ale to normalne i jestem do tego przyzwyczajona bo sama mam córkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Dom Development - Jeżewskiego IP: *.acn.waw.pl 10.06.05, 15:56 Mieszkam na Jeżewskiego 5a i mieszkanie nie jest akustyczne. Trochę ciasno ustawione bloki, dużo kurzu, bo obok trwa budowa. Ale to minie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: Dom Development - Jeżewskiego IP: *.acn.waw.pl 10.06.05, 16:00 No tak, ja sie pytałam po rok mieszkałamw Galeri ursynów, gdzie sąsiad nasyłał na mnie straż miejską za to, że po 22.00 odstawiałam łyżeczkę na zlew (on to słyszał i spac nie mógł). Mieszkanie na Jeżewskiego juz prawi kupiłam (wprowadziłam się po umowie przedstwęonej) i bardzo sobie chwalę. Sąsiadów prawie nie słyszę - cicho i spokojnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
blue25 Re: Dom Development - Jeżewskiego 13.06.05, 14:25 Mieszkam na Jeżewskiego 7. Z akustyką nie ma co przesadzac. Wprawdzie słyszę czasem sąsiada z góry (obcasy i szuranie krzeseł po podłodze), ale za to wcale nie słysze sąsiadów z małym dzieckiem obok :-) Inną sprawą jest grzyb na ścianie w łazience... Pozdrawiam, K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Dom Development - Jeżewskiego IP: *.swps.edu.pl / 193.201.164.* 14.06.05, 16:04 Witam, grzyb na scianie? Jestem nowym "nabytkiem" Dom Development i juz niedlugo czeka mnie parapetowka na Jezewskiego 7B;). Zmagalam sie z grzybem, ale nie na scianie a na balkonie. Udalo sie wszystko naprawic-jeszcze w ramach gwarancji. Podobno nie tylko ja mialam kafle na balkonie do wymiany...czy sa moze jeszcze jakies rzeczy drodzy forumowicze, ktore moga mnie zaskoczyc:)? Z pozdrowieniami Odpowiedz Link Zgłoś
bratd Re: Dom Development - Jeżewskiego 21.06.05, 18:01 witam wszystkich, którzy już mieli przyjemność kupić od DD. jak w waszych oczach wypada developer. jak jakość mieszkań? czy negocjowaliści umowy? w jakich punktach? czego się bać? dziękuję z góry za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: King Re: Dom Development - Jeżewskiego IP: *.acn.waw.pl 15.06.05, 12:24 Ja na szczęście grzyba nie widze (5a), ale widze, że to nieciekawie zaczyna wyglądać... Chciałabym się spytać, czy wiadomo cos o zamknięciu bramy wejściowej do osiedla 5a,5b,5 ? podobno trzeba by załozyc domofon, a najpierw musi sie zawiązać wspólnota. Ktoś ma jakies info? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Dom Development - Jeżewskiego IP: *.swps.edu.pl / 193.201.164.* 15.06.05, 16:17 ..w nieodpowiednim czasie polozyli plytki na balkonie. teraz sa juz zmienione i wszystko ladnie wyglada:)na i pod. Niestety nic nie wiem o zamknieciu osiedla..moze dlatego, ze dopiero jedna noga w swoim mieszkaniu../milego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś