Dodaj do ulubionych

FORUM DLA FRUSTRATÓW

18.05.05, 09:26
Witam

Pewnie jak wszyscy normalni użytkownicy forum mamy dość frustratów piszacych
chamskie posty tylko po to by innych zdenerwować i dowartościować swoje
mizerne "ja". Zakładam to forum dla nich ( bo sami się na to nie mogą
odważyć ). Piszcie co chcecie, odpisujcie sobie, potraktujcie to jak zbiorową
terapię. Powiem tak: FRUSTRACI WSZYSTKICH WĄTKÓW ŁĄCZCIE SIĘ !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: x Re: FORUM DLA FRUSTRATÓW IP: *.tele2.pl 18.05.05, 09:33
      Czy będzie można pisać brzydkie słowa i robić błędy? :)
      • Gość: pipi Re: FORUM DLA FRUSTRATÓW IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.05.05, 10:02
        zdecydownie, inne nie przechodzą
    • frustrat2 Re: FORUM DLA FRUSTRATÓW 18.05.05, 17:53
      Koalo, jestes niewyuczalny. Miales dla siebie i innych frustratow z Mariny
      zalozyc forum prywatne, a ty znowu wywlekasz swoje frustracje na widoku. Czy
      tam u was w Marinie sa sami ekshibicjonisci?
      • Gość: KK Re: FORUM DLA FRUSTRATÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 23:07
        Tytuł mnie zaintrygował, może rozwinie się tu coś ciekawego :)

Być może koala chce poznać kolegów-frustratów? Z Mariny :)

Pozdrawiam

KK
    • karol134 Re: FORUM DLA FRUSTRATÓW 23.05.05, 09:18
      Przepraszam za niektórych mieszkańców Mariny, ale oni nie znoszą krytyki.
      dlatego też kazdy kto osmieli się skrytykować cokolwiek w marinie jest wyzywany
      od frustratów. Mam nadzieje,że znajdzie się troche sensownych ludzi.

Nie przejmujcie sie tym wątkiem.
      • zbig72 Re: FORUM DLA FRUSTRATÓW 23.05.05, 09:32
        hmm o marinie mogę powiedzieć tylko tyle, że patrzę na nią jadąc codziennie do
        pracy "Żwirkami" - nie znam palnów mieszkań (pewnie są ok) ani terenów wokół
        (zakładam że tez są fajne), natomiast wygląd zewnętrzny przypomina ogromne
        blokowisko rodem z lat 70-tych.
        Architektura ani ładna, ani oryginalna - zwykła blokowa. Tyle kasy za
        mieszkanie w wielopiętrowych molochach i tłumem ludzi na klatce schodowej??? Za
        ceny, których żądają za marinę, można kupić sporo naprawdę ładnych i
        kameralnych mieszkań w identycznej odległości od Centrum.
        Mnie się marina (zewnętrznie) kojarzy z betoniakami-koszmarkami budowanymi
        chyba już tylko przez JWC.
        • michalfront Re: FORUM DLA FRUSTRATÓW 24.05.05, 08:57
          coś w tym jest...
        • firevixen Re: FORUM DLA FRUSTRATÓW 24.05.05, 12:37
          Dlaczego ta Marina budzi tyle emocji? Marina to, Marina tamto, dla jednych
          najbardziej prestiżowa, dla innych blokowisko. Ci się chwalą, że zainwestowali,
          tamci krytykują, ale jakby trochę zazdrośni. Dlaczego właśnie Marina, jak się pytam?
        • Gość: cenzura Re: FORUM DLA FRUSTRATÓW IP: 81.171.156.* 24.05.05, 14:43
          Oj nie wolno tak pisac, nie wolno. Tylko dobre slowa o Marinie np. ekskluzywna
          bo Koala ze zlosci z drzewa spadnie. A tak na marginesie, dlaczego tych kilka
          osob z mariny, znajac swoje prywtne maile pisze na forum publicznym a potem sie
          denerwuja innym zdaniem? Czy to swiadczy o inteligencji mieszkancow. IQ
          odwrotnie proporcjonalne do kredytu hipotecznego.
          • Gość: Dziwny PĘKAJĄC ZE ŚMIECHU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 15:40
            Hej Mariniści. Kupiliście mieszkanie na blokowisku, za nieadekwatne do tego
            pieniądze. Wasza egzaltacja tym faktem wzbudza śmiech i politowanie innych
            forumowiczów. To nie są frustraci, to są ludzie, którzy po prostu się z Was
            śmieją. Wberw Waszym opinom są to ludzie, którzy mają dobrą pracę (dobrze
            płatną), żony nas nie biją a także kupujemy(liśmy) mieszkania, tyleże w innych
            częsciach W-wy. Wyrażamy swoją opinię, która nie ma nic wspólnego z frustracją.
            Ja na przykład kupiłem mieszkanie w samym sercu Starego Mokotowa. I chyba ma
            mnie prawo śmieszyć, że Marina szczyci się położeniem na Starym Mokotowie. Ma
            prawo mnie smieszyć, że zapłaciliście tam od kilkuset złotch drożej na metrze
            niż ja w "nieco lepszej" lokalizacji - za mieszkania na totalnym wygwizdowie.
            Śmieszy mnie też to, że się tym tak podniecacie na forum publicznym. Właśnie
            dlatego ludzie Wam tak dokuczają i się śmieją... Sami wystwiacie się na ciosy
            niczym Gołota ostatnio. Więc misiu Koala - wyprowadzam Cię z błędu (a poznałem
            już kilka osób, które brechtają się z Was na forach) - to nie są frustraci, tak
            jak byś sobie życzył. To ludzie, którzy śmieją się z Was do rozpuku. To na
            prawde zabawne wyobrażać sobie jak tam się denerwujesz przed monitorem.
            • Gość: Bardzo dziwny Re: PĘKAJĄC ZE ŚMIECHU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 16:24
              Obawiam się, że Kolega Dziwny jest jednak sfrustrowany.
              To że Szanowny Kolega zapłacił mniej za lokal jak mu się wydaje w lepszej
              lokalizacji, nie jest powodem do takich reakcji.
              Firma deweloperska jest jak mniemam własnością altruisty lub wręcz jakiegoś
              lewaka który mogąc uzyskać wyższą cenę za bajeczną lokalizację pochylił się nad
              losem Szanownego Kolegi, proponując Mu śmieszną cenę za apartament.
              Szanowny Kolego jestem pełen uznania, wybrał Kolega znakomicie.
              Będę jednak wdzięczny Szanownemu Koledze, jeśli uszanuje także mój wybór.
              Na marginesie - dobra lokalizacja to nie tylko konkretny budynek ale także jego
              najbliższe otoczenie. Zapach uryny w sąsiedniej bramie oraz dzieła miejscowych
              adeptów sztuki malarskiej na każdym kroku, były powodem dla którego z bólem
              serca zamieniłem lokal w bajecznej lokalizacji Starego Mokotowa na jak to
              Szanowny Kolega raczył zauważyć "mieszkanie na totalnym wygwizdowie".
              Pozostaję z szacunkiem
              Bardzo dziwny.
              • Gość: cenzura Re: PĘKAJĄC ZE ŚMIECHU IP: 81.171.156.* 24.05.05, 16:47
                Ze wam sie ludzi chce sie bzdury pisac. Mieszaknie kupujecie, nic innego.
                Marina czy inne. Wasza prywatna sprawa ale obgadujcie to sobie prywatnie, nowe
                zarowki, zaslonki, czy kabel do internetu, bo watek wasz na Marinie robi sie
                naprawde smieszny. Polecem wszyskim watek Mariny jak sie czuja w dolku.
                Kliknicie na co kolwiek a potem na kilka nastepnych odpowiedzi. Mozna boki
                zrywac. A oni tak na powaznie!
                • Gość: Śmiech na sali Re: PĘKAJĄC ZE ŚMIECHU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 17:13
                  Właśnie za takie histeryczne reakcje Was lubimy. Piszesz sobie coś na Marinę -
                  za godzinke sprawdzasz i już masz pewność że jakiś miś coś odpisał. Że jest
                  oburzony itp. Oczywiście, że nie będę z Tobą się sprzeczał o lokalizację, bo to
                  wyznacza rynek (na szczęscie). Ale mam radochę, że mi odpisałeś. NA PRAWDĘ
                  ZASTANÓW SIĘ CZEMU FORUMOWICZE RÓZNYCH NACJI ŚMIEJĄ SIĘ TYLKO Z WAS.
      • paco_marina Re: FORUM DLA FRUSTRATÓW 24.05.05, 11:48
        Za mnie proszę nie przepraszać.
        Pisząc o krytyce masz zapewne na myśli wyzywanie NAS najgorszymi epitetami.
        • Gość: Stasio Re: FORUM DLA FRUSTRATÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 18:30
          ja jestem sfrustrowany bo kupilismy mieszkanie za takie piniadze (wszystkie
          swinki tatula poszly na to) na Marynie a tu sie okazuje ze bloczki sa nastawiane
          gesciej niz czworaki Pgru w naszej wsi pod Przasnyszem.
          A ten deweleper to niuzyty jakis typ. Jak chcielismy piecyk wstawic to nam nie
          pozwolil. A przeciez to i domowa atmosfera jest i taniej, bo jak sie brykietami
          pali to placic za cieplo tyle nie trzeba. A oni nie i nie. Jakby koza plota sie
          uczepili. No to, tatulo ich z manki zazyl, wycielismy okienko i rure ocynkowana
          wstawilismy, a do do domu najelegantsza koze Vajlanta. Teraz wyglada jak w
          jakims dworze albo palacu. A na wylot to taka obudowe ze niby klima w domu.
          Hehe, nie z nami te numery. A chcieli 50 kawalkow za kominek, lewusy.
          Jak sie bedzie brykietami i brzoza palic to nawet dym nie jest taki duzy, a
          zreszta zawsze mozna sie do pionu podlaczyc jak sasiadom przez rurke za bardzo
          bedzie walic.
          No to tyle na razie z Maryny. Bede dawac znac jak nam urzadzanie idzie.
          Pozdrawiam. Stasio.
          • Gość: cenzura do stasia Re: FORUM DLA FRUSTRATÓW IP: 81.171.156.* 24.05.05, 18:38
            Stasiu, nie pisz tak by mi lzy ze smichu leca...ha,ha,ha. Nie moge.. Parsknalem
            smiechem w powaznym biurze. Trudno bedzie ten tekst pobic!!! Lepiej totaj niz
            na Forum Humoru. Smieszne to ale troche prawdy w tym jest.
            • Gość: telecentrum Re: FORUM DLA FRUSTRATÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 11:22
              Mówisz wszyscy pasrknęli śmiechem w waszym telecentrum, ale przyszedł szef
              zmiany i do pionu Cię postawił - oj biedaku.
              • Gość: cenzura Re: FORUM DLA FRUSTRATÓW IP: 81.171.156.* 25.05.05, 12:21
                Nie wiem co to jest telecentrum (call centre?) Widze,ze znasz sie na tym
                zawodzie. Wylali cie z tej pracy za niekompetentnosc?
                Ale mam tu zabawe!!!
                • zbig72 Re: FORUM DLA FRUSTRATÓW 25.05.05, 12:59
                  ja po prostu nie rozumiem jak budując (było nie było) luksusowe osiedle prawie
                  w centrum miasta, zatrudniono architektów którzy postawili takie koszmarki - z
                  zewnątrz wygląda po prostu ohydnie (kolor też chyba dobierali po pijaku)
                  a wystarczyło zbudować nowoczesne apartamentowce i ta cała Marina byłaby ok, a
                  tak, Warszawa ma polewkę jak z JWC na Łuckiej, z kabiny prysznicowej na Zawiszy
                  albo z tej kupy łajna na pl. Piłsudskiego...
                  • Gość: Gość Re: FORUM DLA FRUSTRATÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 13:38
                    A kto Ci powiedział że to osiedle jest luksusowe?
                    Powtarzacie zasłyszane i przeczytane bzdury, którymi się podniecacie.
                    • zbig72 Re: FORUM DLA FRUSTRATÓW 25.05.05, 13:40
                      hi hi hi
                      no własnie napisałem, że mogłoby być luksusowe ale z takim wyglądem, to nawet
                      jakby marmurami wykładali to i tak koszmarkiem pozostanie

ale co jak co, cenę podyktowali już niemal luksusową :)
                      • Gość: cenzura Re: FORUM DLA FRUSTRATÓW IP: 81.171.156.* 25.05.05, 14:06
                        Moze trzeba zmienic nazwe. Sugeruje: Marnina Mokotow.
                      • Gość: gość Re: FORUM DLA FRUSTRATÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 14:44
                        marmurów podobno jest tam sporo jedni go lubią inni nie
                        jest też dużo terenu na zieleń którą trudno przecenić
                        • Gość: Szelma Re: FORUM DLA FRUSTRATÓW IP: *.jmdi.pl 25.05.05, 20:40
                          musze sie przyznac, ze tez lubie zagladać na wątek Mariny jak chce sobie humor
                          poprawic i posmiać sie:)
                          Ale to naprawde ciekawe, DLACZEGO Z MARINY LUDZIE SIE NASMIEWAJĄ?? To poprostu
                          jakieś nowe zjawisko socjologiczne!! Mysle ze mozna by walnąć prace magisterska
                          typu " Kulturowo - społeczne aspekty zakupu nieruchomości w Marinie Mokotów"
                          albo z psychologii tematt: " Psychologia tłumu a jednostka na przykładzie
                          klientów osiedla marina Mokotów"
                          i w mozna by opisać portret psychologiczny przecietnego nabywcy jako punkt
                          wyjscia w pracy, opierajac sie na badaniach wtórnych wykorzystujac źródło jakim
                          jest nasze cudowne forum i oczywiście podac przykłady: koala_marina, i
                          inni...:) hi hi hi
                          Hej koala_marina co Ty na to? Ja bym była dumna jakby ktos o mnie pracę
                          magisterska walną:) kto wie , kto wie..może sie jakis studenciak zainteresuje
                          moim, jak zwykle wspaniałym pomysłem
                          I tak sobie teraz mysle, że Marine możnaby było podciagnąć pod marketing i np
                          walnąć temat:
                          "Wpływ reklamy i pozostałych elementów marketingu na proces decyzyjny klienta
                          na przykładzie osiedla Marina Mokotów"
                          i tutaj tez przeanalizowac portret koali_mariny:)..
                          hej koala-marina niedługo o Tobie studenci beda sie uczyc....

i jeszcze przyznam sie ze jak pisze tylko słowo MARINA to juz smiech mnie
                          ogarnia...:))
                          • Gość: Szelma Re: FORUM DLA FRUSTRATÓW IP: *.jmdi.pl 25.05.05, 20:44
                            zapomniałam przyznać sie do najwazniejszego: jestem frustratka:(((((( i źle mi
                            ztym oj źle
                            koala_ marina dziekuje za ten watek, pomaga mi w mojej terapii co mi lekarze
                            zapisali ja naprawde sie stram juz wam tak nie zazdrościc ...staram
                            sie...uwierz mi
                            • Gość: sam Re: FORUM DLA FRUSTRATÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 00:27
                              Szelma, Ty nie jesteś frustratką, Ty jeteś żałosną frustratką.
                              Nikt z mieszkańców MM odwiedzających to forum nie wyśmiewał się ludzi
                              kupujących mieszkania w innych lokalizacjach.
                              Ty natomiast założyłaś nawet nowy wątek "Nie liczy się jakość-liczy się cena"
                              aby pochwalić się zakupem lokum na Tarchominie, krytykując innych że kupują
                              mieszkania np. od JWC.
                              Ośmieszasz się.
                              • Gość: Szelma Re: FORUM DLA FRUSTRATÓW IP: *.jmdi.pl 26.05.05, 09:44
                                Szelma, Ty nie jesteś frustratką, Ty jeteś żałosną frustratką.

masz racje JESTEM Żałosną frustratką...zapomniałam dopisac w poprzedniej
                                wypowiedzi wyrażenia...żałosna ale dzieki za zwrócenie mi uwagi na tak istotna
                                kwestię.

A do zakładania watkow o róznej tematyce, zwiazanej z nieruchomosciami mam
                                prawo czy ci sie to podoba czy nie, jak cie irytuja moje posty to ich nie
                                czytaj...proponuje wkoncu poczytać jakas ciekawa ksiazke a nie posty żałosnej
                                frustratki.
                                a co do watku marina - wyraziłam tylko kiedys swoje zdanie gdzie mozna kupić
                                drzwi firmy Klimek i Kluś bo jeden z forumowiczów nie wiedział ...a wiec jestem
                                równiez CIOCIA DOBRA RADA:) natomiast chyba musze sie bardziej na tym watku
                                słynnej mariny uaktywnić to na serio wysmienity pomysł:)
                                • Gość: Krysia pomnik Chopina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 08:07
                                  Słuchajcie to niesamowite. Słyszałam że do tych swoich łazienek królewskich
                                  chcą jeszcze wstawić pomnik Chopina taki sam jaki jest przy Ujazdowskich. Nie
                                  wiem tylko czy to ma być wierna kopia czy też może chcą oryginał a to przecież
                                  niedopuszczalne. Ten pomnik jest przecież dziedzictwem narodowym i należy do
                                  wszystkich a nie tylko dla wybranych. Czy w tym kraju liczy się tylko kasa? Czy
                                  za pieniądze można wszystko kupić? Czy jest możliwe aby już niedługo w
                                  Łazienkach zabrakło pomnika Chopina?
                • Gość: polonista Re: FORUM DLA FRUSTRATÓW IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.05.05, 09:27
                  Na litość Boską, co to jest "niekompetentność"???? Obawiam się, że autora
                  owego określenia mogą za niekompetencję wywalić z roboty, chyba że pracuje w
                  Dziale Tworzenia Neologizmów Nieprzydatnych.
                  Przerażające, jak bardzo niektórzy nie potrafią posługiwać się ojczystym
                  językiem. Rozumiem, że pan jest po szkole zawodowej jedynie, ale nawet tam
                  powinno się umieć posługiwać językiem swego narodu.
                  A przynajmniej nie używać słów, które są za trudne, by się nie ośmieszać.
                  • Gość: Stasio Re: FORUM DLA FRUSTRATÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 09:50
                    Witam ponownie. Tutaj Stasio z Maryny. Dziś opowiem o urządzaniu mieszkanka. No
                    więc sprawa nie jest prosta.

Ten dewuloper proponawał mnie żebym ja mu tysiaka za metr dał a on mnie urządzi.
                    Haha - on chyba nie wie ile za tysiaka można kupić w moich stronach rodzinnych.

NA ten przyklad - jakieś lajstki plastikowe na podłogę mię pokazywał. No to jest
                    śmiech po prostu. Nie po to z tatulem kupiliśmy tą piłę łańcuchową i wycieliśmy
                    cały zagajnik modrzewia w tym lesie co to teraz jakimś parkiem nardowym go
                    chcieli zrobić. Więc na podłogę idzie porządna deska - 2 calówka a nie jakiś
                    papiero-plastik.

Do kibelka pokazywał mi jakieś takie sprzęty że to nie wiadomo gdzie to przypiąć
                    albo przyłatać. Szare to, trójkątne jakieś a jak próbowałem usiąść to się w
                    kroku wbija. Nie bierzemy tego badziewia.
                    Nie po to z tatulem pierwsi byliśmy kiedy PGR u nas likwidowali i stamtąd bardzo
                    dobre sanitariaty żeśmy w nocy wymontowali. 15 lat stały w sąsieku pod siankem,
                    ale teraz będzie jak znalazł do mieszkania na Marynie. Nie gorsze są to kibelki,
                    zlewy i wanny od tych co dewuloper proponuje. A kosztowały nas tylko chwilę
                    strachu i ani złotówki.

No nic - muszę lecieć teraz bo cement przywieźli. Z budowy szpitala u nas w
                    powiecie udało się zorganizować kilka worków. To teraz chłopaki będą mi progi
                    murować bo jakoś tak nieszparko kiedy podłoga równa jak klepisko w stodole.

To narazie. Pozdrawiam. Stasio z MAryny.

• Gość: Szelma Re: do koali-marina IP: *.jmdi.pl 28.05.05, 22:40
                      cos milczysz wacpanie...a czemu skoro to Twoj wątek
                      Czyzbys nie wiedział co napisac, nie potrafił?? Oj a miałam pana panie koala-
                      marina za sól tego narodu a tu taki klops:)
                      • Gość: Kasia Re: do koali-marina IP: *.crowley.pl 30.05.05, 08:44
                        Droga Szelmo,
                        Domniemam że koala się nie odzywa z prostego powodu, niestety Tobie
                        najmądrzejszej trudno go dostrzec, to jest forum dla frustratów ( coś Tobie to
                        mówi jak patrzysz w lustro) a nie dla ludków zadowolonych z zakupu mieszkanka.
                        Na innych wątkach pisałaś że tępisz JWC i Barc a tu niespodzianka, Szelma tępi
                        wszystko co się da.
                        Chyba te zarodniki pleśni wypuszczane co godzinę z Polfy, którą masz po
                        sąsiedzku, doprowadziły Ciebie do tej frustracji.
                        Proponuję wąchać dalej te smrodki i użalać się nad swoim mieszkankiem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka