Dodaj do ulubionych

Deweloper - domy, bliźniaki, szeregowce

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 21:20
Kto zna dobre oferty domów jednorodzinnych. Lepiej nawet szeregowce, niż
wolnostojące. W ładnej okolicy i możliwie blisko. Boże broń jakiś Grodzisk,
czy Ożarów - dla mnie Tarchomin to już daleko od miasta. No i deweloper żeby
był w porządku. Na forum mówi się o samych mieszkaniach, a właściciele domów
są w mniejszości.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Deweloper - domy, bliźniaki, szeregowce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 09:12
      Podaj adres mailowy ;-)
      • monikadulny Re: Deweloper - domy, bliźniaki, szeregowce 13.07.05, 09:56
        ja też szukam tego typu informacji. Jedyne co znalazłam to szeregowce na ul.
        Sęczkowej -ale tam jak dla mnie powierznia użytkowa na dole jest za mała(pokój
        + otwarta kuchnia ok. 30m). Zaznaczam,że dla mnie Tarchomin jest za daleko.
        Jeśli ktoś zna jakieś inwestycje to proszę o info.
    • Gość: MieszkanieC Re: Deweloper - domy, bliźniaki, szeregowce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 17:03
      Witam , polecam Łomianki , budują tam następujące firmy : Elmis , hm Invest ,
      Dompol

Mieszkam od roku w Łomiankach i jest po prostu suuper..blisko las pełna
      infrstruktura miejska oraz supere dojazd do W-wy . Polecam tę lokalizację.

Mieszkaniec
    • Gość: Maciek Re: Deweloper - domy, bliźniaki, szeregowce IP: *.bas.roche.com 13.07.05, 18:06
      Ja mam prywatnie do sprzedaży dom, ale koło Piaseczna.
      To jest jeszcze dalej niż Tarchomin, ale za to komunikacja dużo lepsza od
      Tarchomina (więc dojeżdża się szybciej).
      Moja oferta to okazja, a wnioskuję to po tym że ogłosiłem się w internecie 3
      tygodnie temu a już jest trzech klientów gotowych kupić dom po cenie jaką
      zaproponowałem: 360tys. zł. Więc prawdopodobnie nieco podniosę tą cenę, ale na
      pewno nie drastycznie, więc nadal ta oferta będzie dobra - ale już niedługo
      zapewne nieaktualna...
      Acha: to moja oferta: www.dompiaseczno.prv.pl
      • Gość: biu Re: Deweloper - domy, bliźniaki, szeregowce IP: *.hsd1.il.comcast.net 14.07.05, 06:10
        Witam
        A czy mozna wiedziec dlaczego sprzedajesz ten domek?
        • Gość: Maciek Re: Deweloper - domy, bliźniaki, szeregowce IP: *.bas.roche.com 14.07.05, 10:13
          Szykuje mi się wyjazd za granicę na dłuższy czas. Nie mam żony ani dzieci, więc
          nie ma kto zostać aby opiekować się domem...
      • Gość: Trish Re: Deweloper - domy, bliźniaki, szeregowce IP: *.u.mcnet.pl 18.08.05, 13:13
        Z ta dobrą komunikacją to chyba przesadzasz (mieszkałam 2,5 roku w Piasecznie),
        bez samochodu ani rusz, no i jazda rano do Warszawy oraz po południu z Warszawy
        do Piaseczna to koszmar (chyba, że nie poruszasz się Puławską), autobusy owszem
        jeżdżą nawet prywatne, ale to dalej nie jest normalna komunikacja.
    • Gość: qmaan Re: Deweloper - domy, bliźniaki, szeregowce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 09:55
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=17284433&a=24913361
      • Gość: TROPICIEL Qmaana Re: Deweloper - domy, bliźniaki, szeregowce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 12:30
        Uważajcie na Qmaana ...
    • Gość: lunia Re: Deweloper - domy, bliźniaki, szeregowce IP: 213.17.227.* 14.07.05, 15:59
      jezeli Piaseczno to polecam osiedle firmy KLINKIER BUD są tam segmenty w
      zabudowie szeregowej , naprawde fajne.
      • Gość: M Re: Deweloper - domy, bliźniaki, szeregowce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 22:07
        Wobec tego ja polecam pół bliźniaka w Rembertowie. Ładna okolica, typowe
        bliskie przedmieście, kanalizacja, dobry dojazd itp. Same zalety ;)
        Zainteresowanych zapraszam do kontaktu mailowego: rembertow1@interia.pl Mam do
        sprzedania tylko ten jeden dom, drugi zostaje :)
        • Gość: Alojzy Re: Deweloper - domy, bliźniaki, szeregowce IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.07.05, 08:07
          Przy Sęczkowej w Wawrze kolejne segmenty zaczyna budować Brandt.
          • Gość: gość Re: Deweloper - domy, bliźniaki, szeregowce IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 19.07.05, 09:52
            tak ale tak w porównaniu z poprzednią ich inwestycją - garaż został wsunięty
            wewnątrz domy i przez to pierwszy poziom jest bardzo malutki - nie wygląda to
            zachęcająco.
            • Gość: gosc Re: Deweloper - domy, bliźniaki, szeregowce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 01:03
              Brandt to calkowite nieporozumienie. Dziwie sie, ze ktokolwiek to kupuje.
              Byly fajne blizniaki w Wawrze przy Trakcie Lubelskim, ale juz zostaly
              sprzedane. Szkoda, bo choc z zewnatrz przecietne, to uklad wnetrza, lokalizacja
              (blisko i cicho) i cena byly naprawde dobre. I wygladaly na starannie wykonane.
              • Gość: Alojzy Re: Deweloper - domy, bliźniaki, szeregowce IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.07.05, 12:56
                Skąd taka opinia o f-mie Brandt? Wyglądają na solidnych...
                • Gość: adam Re: Deweloper - domy, bliźniaki, szeregowce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 13:16
                  Może Ktoś coś wie o firmie DEVELOPER HOUSE. Też realizują budowę segmentów w
                  Wawrze.
                  • Gość: Mieszkaniec Re: Deweloper - domy, bliźniaki, szeregowce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 14:56
                    Jestem mieszkańcem pewnego osiedla przy ul.Julianowskiej w
                    Piasecznie/Józefosławiu , i ostrzegam oraz informuję , nie każda firma , któa
                    długo buduje robi to dobrze...sam się przekonałem na własnej skórze.
                    Oj tak to ,że firma budowlana długo istnieje to NIE ZNACZY ,że jakościowo jest
                    dobra! OJ tak tak to obiektywna prawda

Mieszkaniec
          • kaye Re: Deweloper - domy, bliźniaki, szeregowce 28.07.05, 08:32
            > Przy Sęczkowej w Wawrze kolejne segmenty zaczyna budować Brandt.

A w którym miejscu dokładnie. Byłam tam parę dni temu i zastanawiałam się,
            gdzie będą budować ewentualny II etap: po druiej stronie drogi czy z tyłu
            wybudowanych segmentów? Wydaje mi się, że po drugiej stronie drogi jest bardzo
            mało miejsca.
      • Gość: miszkaniec Re: Deweloper - domy, bliźniaki, szeregowce IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 25.07.05, 17:26
        a ja nie polecam Klinkiebudu i to zdecydowanie nie polecam
        • Gość: tja tja Re: Deweloper klinkierbud? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 16:39
          tja nie polecam nie polecam...heh mądry po szkodzi sie znalazł...tja a tak
          przebierałeś w ofertach tja tja i co i g...o. heh
          Szukałeś na stronach internetowych Eko-bud ; Dom development itp i co i
          dokonałeś wyboru kupiłeś segment realizowany przez Penconka właściciela składu
          hurtowego handlu Klinkierem . Nic dziwnego ,że masz pretensje przecież to
          niedoświadczona firma oprócz tych segmencików zrealizowali przy Bema bloczek i
          co i nic więcej. Ufaj dalej takim firmom to wyjdziesz jak Zabłocki na
          mydle...tja tja Mądry Polaczek po szkodzie...tj
          Gratuluję.
          Najpierw zanim się kupi powinno się sprawdzić firmę: co wybudowała , jakie ma
          doświadczdenie w budownictwie , jakie zdanie mają o firmie osoby , które od
          nich wcześniej kupiły etc. a nie łapać na łapu capu . Gościu to nie jest zakup
          pralki czy lodówki...

PZDR
          NAuczyciel
          • Gość: d Re: Deweloper klinkierbud? IP: *.tele2.pl 18.08.05, 10:46
            a co z firmami, które dopiero zaczynają?
          • Gość: DAREK Re: Deweloper klinkierbud? IP: 213.17.227.* 01.09.05, 08:48
            I co z tego że niektóre firmy budują od lat i mają wiele inwestycji, to nie
            świadczy o tym że jest to najlepszy developer z najlepszymi inwestycjami,
            popatrzcie na Multi Hek P-no ???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka