Dodaj do ulubionych

Ostrobramska przez JWC

IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.02, 19:41
Witam,
Chcę kupić mieszkanie w budowanym przez JWC kompleksie 3 wieżowców przy
Ostrobramskiej. Czy warto? Czy jakość ich też może być tak tragiczna jak w
przypadku innych inwestycji? Proszę o rzetelne rady i opinie. Nie chcę utopić
pieniędzy.

Dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: olga Re: Ostrobramska przez JWC IP: 62.233.205.* 20.08.02, 15:53
      Ja już kupiłam mieszkanie na Ostrobramskiej i jak na razie jestem zadowolona
      ale co będzie dalej to pokaże czas.!!!!
      • Gość: szorstki Re: Ostrobramska przez JWC IP: *.stacje.agora.pl 21.08.02, 12:24
        Gość portalu: olga napisał(a):

> Ja już kupiłam mieszkanie na Ostrobramskiej i jak na razie jestem zadowolona
        > ale co będzie dalej to pokaże czas.!!!!

Czyzbys byla zadowolona ze szkieletu fundamentow, czy moze z ogrodzenia budowy?
        :-))
        A powaznie, Jakosc ogolna jw jest powszechnie znana, jednak z moich obserwacji
        (mieszkam w Zabkach, mam znajomych na starszych i nowszych osiedlach jwc)
        powoli poprawia sie.
        Pozostaje tylko pytanie: czy w obecnej sytuacji rynkowej, klopotach developerow
        z "plynnoscia", jwc zdola dokonczyc te inwestycje. No i ile to jeszcze potrwa
        zwazywszy ze od zakupu mojego mieszkania (z opoznieniem ok. 1 miesiaca),
        opoznienia oddania mieszkan na osiedlach jwc znacznie sie zwiekszyly
        (grochowska podobno o ponad rok...)
        Zastanawia mnie, dlaczego od jakiegos czasu na budowie nic sie nie dzieje
        (przejezdzam Ostrobramska codziennie).
        Na koniec, ja nie zdecydowalbym sie kupic mieszkania "wirtualnego", ani na
        tak niskim stopniu zaawansowania inwestycji zwazywszy na obecna sytuacje.
        mimo wszystko zycze szczescia
        pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka