Dodaj do ulubionych

MARCBUD ??????

29.08.05, 23:05
szukam sąsiadów i informacji o tej inwestycji......
Obserwuj wątek
    • Gość: Marcin Re: MARCBUD ?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 13:35
      Witam,

Robiliśmy przymiarkę do segmentu na Klimontowskiej. Na plus atrakcyjna cena i
      niezła lokalizacja. Na minus sytuacja prawna działki.
      2 działki niepodzielone, po siedem segmentów na każdą czyli zakup na zasadach
      współwłasności. Oprócz tego w akcie notarialnym karkołomne zapisy na temat
      własności i dziwne zapisy w KW - hipoteki ZUS i US na jakieś groszowe kwoty.
      Nasz znajomy prawnik po lekturze propozycji aktu notarialnego radził nam dać
      sobie spokój z ta inwestycją. Tak też zrobiliśmy.

Pozdrawiam
      Marcin
      • cinsan Re: MARCBUD ?????? 03.09.05, 16:46
        Witam,

A może tak "gość: Marcin" zrobiłby z tego posta cytat? W końcu jest on mojego
        autorstwa forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=27431499&a=27455651

Pozdrawiam,
        Marcin
    • Gość: zula Re: MARCBUD ?????? IP: 82.177.111.* 05.09.05, 09:07
      My też chcielismy kupic segment przy Klimontowskiej. Zapisy w KW to jeszcze
      nic. Rozmawialismy z ludzmi mieszkajacymi juz w wybudowanych domkach na Wawrze
      przez p. Marka- ksiazke mozna napisac!!!!! Fatalnie polozona elektryka (ludzie
      na nowo musieli robic), kanalizacja (po spuszczeniu wody wywaliło terakotę), po
      2 latach mieszkania w segmencie wymianili dach!!! P. Marek buduje czesto bez
      pozwoleń- dopiero pozniej je "załatwia", ekipy ma z "łapanki" Potrafi ten sam
      lokal sprzedac kilku osobom......i jeszcze inne historie!
      Zapłacilismy 5 tys. zaliczki, której nie chciał nam zwrócić, bo jak stwierdził
      poniósł koszty wybudowania jednej ścianki!!!!!!!
      Unikajcie p. Marka i jego rodziny!
      • Gość: Agawa [...] IP: 194.126.238.* 13.09.05, 09:15
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: pstyka Re: MARCBUD ?????? IP: *.orange.pl 10.10.05, 13:58
          agawo ja jestem współwłaścicielką 1-go z 5 osob ja to wiedziałam i tak kupiłam
          cena atrakcyjna co prawda nie w firmie Marcbud w czym ty widzisz problem ile
          takich jest mieszkań ???( masz coś nie tak pod sufitem)psycholog jest na Woli
          przyjmuje w środy i piątki od 10-15 Kasprzaka 12b
      • Gość: Kazik Re: MARCBUD ?????? IP: *.orange.pl 10.10.05, 12:03
        Pisze Wam o moim kupnie segmentu przy ul. Klimontowskiej po przeróbkach p.
        Zuzannie Bernalak. Wprowadziła tyle beznadziejnych zmian, że teraz wszystkie
        ścianki muszę burzyć, cóż za bezguście... Zaproponowałem kupno tego segmentu,
        pod warunkiem przerobienia tych ścianek zgodnie z projektem. Na dzień
        dzisiejszy wszystkie przeróbki zostały wykonane i z tego segmentu jesteśmy z
        żoną bardzo zadowoleni.(Piękne segmenty z garażami i piwnicami)
    • zosik65 Re: MARCBUD ?????? 06.09.05, 12:20
      służę informacjami na temat firmy Marcbud i na temat lokalizacji przy
      Klimontowskiej- wszystko w czarnych barwach
    • Gość: pusz21@gazeta.pl Re: MARCBUD ?????? IP: *.crowley.pl 13.09.05, 08:59
      Czy macie pojęcie,że p. Marek - oszukaniec z Marcbudu kandyduje z Samoobrony
      (okręg 15 poz 2 na liście )w wyborach do Sejmu a jego brat (okręg 15, poz 2 też
      samoobrona) do Senatu!!!!!!. Boże, do czego to doszło,
      • Gość: Agawa Re: MARCBUD ?????? IP: 194.126.238.* 13.09.05, 09:19
        Wiem i zastanawiam sie czy całej sprawy nie nagłośnić tzn może jakis super
        express
        • zulkaw1 Re: MARCBUD ?????? 13.09.05, 15:50
          Agawa, czy przypadkiem wychodząc (może to był maj/czerwiec)ze swojego segmentu
          na Wawrze nie rozmawiałaś o Marcbudzie i Marku z małżeństwem z małym, 6-
          miesięcznym dzieckiem (skutecznie odradziłaś mi tę inwestycję)????
          • Gość: Agawa Re: MARCBUD ?????? IP: 194.126.238.* 14.09.05, 10:52
            Nie. Ja "bujałam" sie z p. Markiem w styczniu 2004r w związku z inwestycją na
            ul. Jeździeckiej w Wesołej. Teraz gdy jest po wszystkim interesuję się tą firmą
            i ostrzegam wszystkich przed panami Szambelanami. Mam nadzieję, że nie kupiłeś
            sobie wielkiego problemu jakimi sa m.in. segmenty na klimontowskiej!?
            • Gość: zosik65 [...] IP: *.crowley.pl 15.09.05, 08:53
              • Gość: Agawa [...] IP: 194.126.238.* 15.09.05, 11:00
                • Gość: zonek Re: MARCBUD ?????? IP: *.crowley.pl 16.09.05, 13:32
                  Agawo, chciałabym się czegoś więcej dowiedzieć o Twoim przypadku "bycia
                  klientem Marcbudu". Jeżeli możesz mi coś więcej napisać podaję swojego e- maila
                  zonek@wp.pl. Wiem, że osób pokrzywdzonych przez p Szambelanów jest dużo
                  więcej, ale pozostają sami z tym problemem. Jeżeli chcecie się podzielić
                  informacjami to piszcie.
                  • Gość: ilona Re: MARCBUD ?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 22:02
                    kupilam segment na ul. klimontowskiej na samym początku... nie mialam nigdy
                    problemow z firma MARCBUD w trakcie budowy ani tez puzniej. z wykonanej pracy
                    jestem bardzo zadowolona i polecam ta firme. Pani agawa musi miec jakies
                    osobiste problemy z panem Markiem...
                    • Gość: lelek Re: MARCBUD ?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 11:16
                      Jeśli coś zalatwiacie w Marcbudzie rozmawiajcie z wlaścicielem Markiem
                      Szambelanem a nie dyrektorem Janem Muchą
                    • Gość: Paweł Re: MARCBUD ?????? IP: *.crowley.pl 07.10.05, 14:29
                      Ilono, jeszcze nie masz przeniesionej własności swojego segmentu. Sama umowa
                      sprzedaży i wykonany budynek to jeszcze nie wszystko. Wdzę, że nie sprawdziłaś
                      stanu prawnego inwestycji: zapisów w księgach, stanu drogi dojazdowej, nie masz
                      mediów, nie ma pozwolenia na użytkowanie na użytkowanie itd. Nie mów hop, póki
                      nie przeskoczysz.... Powiem Ci tylko, że w sądzie czeka na Pana Szambelana
                      jeszcze kilka spraw sądowych i wyroków komorniczych. Ty masz na razie (zgodnie
                      z umową) tylko 1% własności w nieruchomości. Co zrobisz jak komornik zajmie
                      pozostałe udziały p. Szambelana?
              • Gość: olik Re: MARCBUD ?????? IP: *.orange.pl 10.10.05, 14:09
                ty chyba niemasz męża lub masz złe proszki,jedna pani drugiej pani.
              • Gość: michał Re: ?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 00:36
                Ty zosik zrób sik ha ha ha
              • Gość: Andrzej Re:??????Dobra Firma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 07:08
                Poznałem wiele firm między innyni Firmę Budowlaną "MARCBUD",ma wady ale i
                zalety.Nie bierze zaliczek przed wybudowaniem danego budynku,co jest wielka
                zaletą.Ma poślizgi w realizacji co niektórych inwestycji do nawet 3-ch
                miesięcy.Jeżeli chdzi o media to są większe poślizgi(troche wina biurokracji)
                Ceny mieszkań są bardzo konkurencyjne w porównaniu do innych developerow nawet
                do 35%przy tej samej lokalizacji.
                Moja opinia na temat Firmy "MARCBUD"jest pozytywna.

• Gość: tola Re: MARCBUD ?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 20:11
              znam firme "Marcbud" jest to jedna z najlepszych firm,żadna firma nie zwruciła
              by mi zaliczki po 4 miesiąsach ,nie dostałam kredytu.zwruciłam sie do p.marka
              S.i dostałam zwrot w terminie 7 dni całą kwote,wy musialyście cos zmieniac w
              mieszkaniach i niedziwie sie,że niechcial wam zwrucić, musicie być niezłe
              kombinatorki przedewszystkim ty agawo.
          • Gość: zulkaw1 Re: MARCBUD ?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 22:43
            mam fajną cureczkę jestem szczęśliwą mamusią,mąż troche kiepski niemam z nim
            orgazmu pozdrawiam cię agawo
            • zulkaw1 Re: MARCBUD ?????? 08.11.05, 09:42
              "mam fajną cureczkę jestem szczęśliwą mamusią,mąż troche kiepski niemam z nim
              orgazmu pozdrawiam cię agawo"

Przepraszam, to nie ja napisałam!!!!!! jakiś prymityw (czyżby p. Marek?)
              podpisując się jako zulkaw1 wypisuje obraźliwe bzdury.
            • zulkaw1 Re: MARCBUD ?????? 08.11.05, 09:42
              "mam fajną cureczkę jestem szczęśliwą mamusią,mąż troche kiepski niemam z nim
              orgazmu pozdrawiam cię agawo"

Przepraszam, to nie ja napisałam!!!!!! jakiś prymityw (czyżby p. Marek?)
              podpisując się jako zulkaw1 wypisuje obraźliwe bzdury.
      • Gość: agawa Re: MARCBUD ?????? IP: *.orange.pl 11.10.05, 15:31
        p. pusz jesteś oszustem ! W podstępny sposób kupiłeś segment w firmie Marcbud u
        Marka Szambelana czekam na swoją prowizje w przeciwnym wypadku opisze o panu
        jaki z pana uczciwy klient to ja mam z marcbudem podpisaną umowę na sprzedaż
        lokali.
    • Gość: Bogdan Re: MARCBUD ?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 08:34
      kupiliśmy 4 lata temu mieszkanie w firmie marcbud co prawda byly drobne usterki
      ale po zgloszeniu byly usunięte w terminie. Wplaciliśmy 30% wartości mieszkania
      i dostaliśmy akt wlasności. wiemy na pewno, że firma Marcbud nie bierze
      wcześniej żadnych zaliczek gdy nie ma wybudowanego lokalu przynajmniej w 50%.
      • Gość: Kaśka Re: MARCBUD ?????? IP: *.crowley.pl 07.10.05, 14:48
        A w jakiej lokalizacji kupiłeś Bogdanie mieszkanie, że nie miałeś żadnych
        problemów? Bo Pan Marek S wybudował do tej pory 3 budynki mieszkalne
        1.na ul. Hebanowej 14 w Starej Miłosnej (nakaz rozbiórki)
        2. Na ul. Jeździeckiej 28 w Starej Miłosnej (mieszkańcy sami walczą o
        pozwolenie na użytkowanie bo P Marek ich "olał")
        3. Na ul. Wiązanej Wawrze (odmowa wydania zgody na użytkowanie)

Na wszystkie uzyskał pozwolenia na budowę bud. jednorodzinnych, 4-
        mieszkaniowych a budował 6-mieszkaniowe, co jak mówi prawo budowlane jest już
        budynkiem wielorodzinnym, czyli zawsze budował niezgodnie z wydanym pozwoleniem.
        • Gość: Moniś Re: MARCBUD ?????? IP: *.orange.pl 10.10.05, 11:48
          ja kupiłam cześć gruntu na ul. Hebanowejz innymi współwłaścicielami w 1/6
          udział i podjęliśmy wspólnie inwestycję w ramach wspólnoty w gruncie,
          podpisaliśmy umowę o roboty budowlane z fimą Marcbud. Roboty zostały zakończone
          zgodnie z naszym oczekiwaniem, wypłaciliśmy pieniądze za roboty budowlane, ale
          nie zrobiliśmy projektu zamiennego. Nie mam żalu do firmy Marcbud. Marek
          S.pomaga nam w załatwieniu zalegalizowania naszych przeróbek budowlanych, na
          które nie mieliśmy zezwolenia.Pozdrawiam.
      • Gość: Janusz z Jeździeck Re: MARCBUD ?????? IP: *.crowley.pl 07.10.05, 14:57
        A ja na pewno wiem, że bierze zaliczki i na dodatek jeżeli chce się wycofać i
        rozwiąże się umowę to nie oddaje ani zaliczek, ani reszty pieniędzy. O zwrot
        szarpałem się z nim 3 lata (w końcu odzyskałem kasę przez sąd).
        • Gość: Jerzy [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 22:34
          • Gość: Prawda jest taka [...] IP: *.crowley.pl 10.10.05, 15:17
            • Gość: teri Re: MARCBUD ?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 22:49
              ja myśle,że ty masz jakieś sercowe problemy ja oglądalam tą ksiegę,to co
              piszesz to stek kłamstw na temat Szambelana
              • Gość: teri Re: MARCBUD ?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 22:58
                za tydzień wracam z urlopu i udam się do firmy Marcbud niech zobaczy co ty tam
                piszesz agnieszko kache,prosze nie dzwoń więcej do mnie,nie chcę mieć z tobą
                nic do czynienia
                • Gość: Agawa nie agawa [...] IP: 194.126.238.* 12.10.05, 14:32
                  • Gość: A PRZECZYTAJCIE IP: 194.126.238.* 12.10.05, 15:06
                    ilona, lolek, tola, agawa z małej lit, Bogdan, Moniś, Jerzy i teri to jedna i
                    ta sama osoba - Marek Szambelan. Próbuje ratować swój wizerunek, ale nawet tu
                    widać, że w jego wypowiedziach nie ma klasy. Poczytajcie te wypowiedzi i oceńce
                    sami, bo ja widzę, że to ten sam typ człowieka.
                    Na to wskazuje równiesz fakt, że nowe osoby pojawiły się w ostatnim czasie i
                    piszą pozytywnie o marcbudzie szydząc z osób, które mają inne zdania. Proponuję
                    zakończyć ten wątek i w inny sposób przestrzegać przed marcbudem, albo
                    przenieść się na inne forum, minie trochę czasu zanim p Marek nas znajdzie!!!
                    haha
                    • Gość: PRAECZYTAJCIE Re: PRZECZYTAJCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 22:02
                      KUPIŁEM SEGMENT W FIRMIE "MARCBUD"U MARKA SZAMBELANA JESTEM BARDZO
                      ZADOWOLONY,CENA PRZYZWOITA,WYKONANIE SOLIDNE,PRZEKONAJCIE SIĘ SAMI.ZOBACZ
                      WYKONANIE NA STRONIE www marcbud.com
                      • Gość: RATHER [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 12:39
                        • Gość: kasjer [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 12:45
                          • Gość: też poszkodowany Re: Marcbud IP: 194.126.238.* 20.10.05, 13:28
                            Immunitet na szczęście go nie chroni, z poselstwa nici!!!!! Jestem pewien, że
                            znajdzie się ktoś kto policzy się z nim nie sądowo, a osobiście.
                            • Gość: proveider [...] IP: *.kosson.com 01.11.05, 11:44
                              • Gość: krygim Re: Marcbud IP: *.orange.pl 02.11.05, 14:36
                                jestem zadowolony z segmentu to prawda,że niema jeszcze gazu ale ja dopiero
                                podpsałem słóżebność na przeprwadzenie tych mediów jestem wspołwłaścicielem tej
                                dziłki i niemam pretensji do Firmy Marcbud od począdku wiedziałem co kupuje i
                                jakie będe musial ponieść jeszcze koszty.ty Tomku T.(proveider) nie szukaj
                                dziury w całym tylko wpłac za przydział mocy prądu i bedzie szybciej a psiarni
                                w segmencie nie pozwolimy ci zrobić a dla Ciebie rada czytaj załącznik
                                (analfabeto)potem miej żale i szukaj winnych.pozdrawiam sąsiad.
                                • Gość: LL [...] IP: *.net-serwis.pl 03.11.05, 15:48
                                  • Gość: LL Re: Marcbud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 00:26
                                    ja lubię się pukać i to bardzo czesto stoje pod mariotem
                                    • Gość: Tropik Re: Marcbud IP: *.orange.pl 16.11.05, 13:06
                                      to i ja coś napisze kiedyś chciałem kupić mieszkanie w Firmie -Marcbud -
                                      sprawdziłem ksiegi wieczyste ,wypis z rejestru gruntu,pozwolenie na budowe,akt
                                      własności, wszystko było w porzadku, cena atrakcyjna,po miesiącu przyjechałem
                                      do firmy Marcbud, chciałem kupić to mieszkanie okazało się,że p.Marek Szambelan
                                      sprzedał innej osobie i niechciał rozmawiać dalej zemną na temat tego
                                      mieszkania.ja z zasady nie płace żadnych zaliczek co podkreśliłem na samym
                                      początku. Uważam,że jest nie wpożądku.
                                      • Gość: xmen Re: Marcbud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 19:02
                                        CIESZ SIE ZE NIEKUPIŁEŚ ,OMINEŁY CIE DZIEKI TEMU SAME KŁOPOTY
                            • Gość: masz pecha Re: Marcbud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 00:27
                              Myślę że to ty jesteś nie halo ,pan Marek jest bystrym i uczciwym
                              człowiekiem,takie jest moje zdanie.
                              • Gość: xmen Re: Marcbud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 19:00
                                bez komentarza - szkoda słów
    • Gość: tedii Re: MARCBUD ?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 00:47
      znam tą firme Marcbud jest solidnąi uczciwa, polecam.
      • Gość: dildo [...] IP: *.mangomodels.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.06, 10:40
        • Gość: x [...] IP: *.net-serwis.pl 09.01.06, 12:27
          • Gość: BARDZO DZIWNE!!!!! [...] IP: *.crowley.pl 10.01.06, 16:14
            • Gość: BARDZO DZIWNE!!!! [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 23:38
              • Gość: Bardzo Dziwne [...] IP: *.jjs.pl 14.02.06, 19:05
                • Gość: to oszust Re: MARCBUD ?????? IP: *.jjs.pl 15.02.06, 19:19
                  Firma Marcbud nastawiona jest na wyłudzanie pieniendzy od ludzi. Biorą zaliczkę
                  zaczynają coś ściemniać potem mówią, że proszę bardzo można nie kupować ale
                  zaliczki nie oddadzą bo tak mają w umowie bądź w Akcie sporządzonym u
                  p.Korewickiego, którego nie polecam jako notariusza.Problemy ze wszystkim
                  począwszy od realizacji budowy skończywszy na przyłączach oraz stanie prawnym
                  gruntów.Jak najdalej od M.Szambelana jego braci i budynków.
                  • hunke [...] 15.02.06, 20:57
              • Gość: zosik65 Re: Mrcmud?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 23:55
                Ja tej firmy nierozumiem o co chodzi?
    • Gość: lubi lu Re: MARCBUD ?????? IP: *.kosnet.pl / *.kosnet.pl 16.02.06, 09:49
      czy ta firma jeszcze istnieje?
    • Gość: chyba nie podam [...] IP: *.chello.pl 16.02.06, 21:50
      • Gość: Agata W. [...] IP: *.crowley.pl 13.03.06, 13:48
        • Gość: gienio Re: Marcbud ?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 23:54
          P.Marku!
          Ciekawych ma Pan klientów,ja wiem,że te teksty piszą na pana 4 te same
          osoby,którym pan sprzedal lokale po bardzo niskiej cenie.
        • Gość: Pawel W. Re: Marcbud ?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 23:07
          Agato W. odpisz mi kiedy rodzisz ?
          Prosze nie gniewaj sie na mnie, zawsze twój.
        • Gość: kabura Re: Marcbud ?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 00:38
          Panie Marku niech Pan nie słucha moich sąsiadów ,bo oni niewiedzą co chcą.
    • Gość: dziwne Re: IP: *.kablowka.waw.pl 23.03.06, 17:58
      wspolczuje przejsc, dlaczego im sie za tylek nie wezma?
      • Gość: znow on [...] IP: *.jjs.pl 23.03.06, 21:01
        • Gość: ven Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 15:18
          Forum jest wielkim kłamstwem,nic prawdy tylko rozgrywki miedzy Agnieszką a
          Markiem.
          Agnieszko ja wiem,że ty sprzedawałaś u pana Marka segmenty a teraz piszesz
          selery.Czy Ty sprzedajesz lokale na Woli?
          • Gość: diwne Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 15:25
            Aga to ty jestes oszustka i krętaczka, ty sprzedawałaś u pana Marka segmenty i
            tak bardzo zachwalałoś.(jesteś żałosna)
            • Gość: Re: Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 00:56
              Ma pan Marek z was ubaw HAHAHAHAHAHAHAHA!
              • Gość: Kaśka [...] IP: *.crowley.pl 14.07.06, 16:57
                • Gość: Michał Re:Super gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 21:02
                  Znam osobiście Marka Szambelana jest super gość.
                  • Gość: xmen Re:Super gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 18:40
                    jeżeli tak twierdzisz to musisz znać go krutko
                • Gość: ja [...] IP: *.net-serwis.pl 19.07.06, 13:45
                  • Gość: Klientka [...] IP: *.orange.pl 19.07.06, 20:46
                    • Gość: Bogusia Re: taka mądra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 23:23
                      czy ty nie jesteś chora,jesteś klientką Marcbudu i nie raczysz sie
                      przedstawić,napisać cos o sobie,tylko oczerniac i pomawiac niewinnego
                      człowieka.ja tez jestem klientką firmy Marcbud i mam odmienne zdanie,jestem
                      właścicielką segmentu na ul Klimontowskiej i wielu sąsiadów i jakoś nas nie
                      oszukał.
                      • Gość: kruk Re: Dzieci z piasku IP: *.centertel.pl 24.07.06, 08:01
                        Niewierze byście byli tak naiwni i nie potrafili przeczytać umowy i
                        załączników,chyba,że firma "Marcbud" ma samych klientów
                        nieudaczników,analfabetów itd.by pan Marek Sz.był mądrzejszy od Was wszystkich
                        razem wziętych.
                        • Gość: klient [...] IP: *.net-serwis.pl 24.07.06, 11:37
                          • Gość: nana Re: Zmiana biegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 08:05
                            Marcbud",Misz-bud"buduje nowe segmenty na ul klimontowskiej teraz wystawił cene
                            o 40% drożej.
                            • Gość: wawer w gminie też dobrego słowa nie powiedzą IP: *.centertel.pl 26.07.06, 23:20
                              w gminie też maja go DOŚĆ!!!!
                              • Gość: klientka [...] IP: 217.116.110.* 01.08.06, 22:49
                                • Gość: xmen Re: nowe informacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 18:30
                                  widze ze wrescie jakies dobre wiesci nadeszły dla kliientów pseudo firmy
                                  MARCBUD oby tak dalej
                      • Gość: xmen Re: taka mądra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 18:27
                        BOGUSIU chyba sie mylisz ja dobrze wiem ze was wszystkich na tej
                        klimontowskiej oszukał przejrzyj na oczy kobieto!!!!
                    • Gość: xmen [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 18:54
                      • Gość: Robert Re: IP: *.centertel.pl 09.08.06, 00:33
                        Jestem właścicielem segmentu na ul. Klimontowskiej,jestem zadowolony niewiem
                        jak inni ale z tego co mi wiadomo to nie jest tak jak wy tu piszecie. Zawsze są
                        jakies problemy,ale bez przesady!
                • Gość: xmen Re: OSZUST DO CNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 18:38
                  dziwne , jak taki kłamca moze miec partie, powinni tego zabronić i znowu mase
                  ludzi naoszukuje ,oj dziwny ten nasz kraj. LEPER chyba go wywalił to sobie
                  swoja partie załozył ,tylko kto na niego zagłosuje bo ja napewno nie i wy też,
                  tak myśle
          • Gość: xmen Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 18:51
            Sprzedawała czy nie sprzedawała to nieistotne ,ważne ze pisze prawde o tym
            człowieku , a jaka ona jest kazdy widzi po przeczytaniu tych wszystkich postów.
            • Gość: xmen Re: kontrola w wawrze wreście jakies konkrety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 00:30
              pozwole sobie zacytowac"W dniu 6.07.2006 p.o. Prezydenta m. st. Warszawy
              M.Kochalski i Z-ca Dyr.
              Biura Kontroli Wewnętrznej i Audytu A. Sojat skierowali wystąpienie
              pokontrolne do Nazelnego Architekta Miasta M.Borowskiego w którym czytamy -
              "organ administracji architektoniczno-budowlanej w Dzielnicy Wawer wydawał
              decyzje o warunkach zabudowy i o pozwoleniu na budowę z naruszeniem : -
              ustawy z dnia 7 lipca 1994r. o zagospodarowaniu przestrzennym, - ustawy z
              dnia 27 marca 2003r. o planowaniu zagospodarowaniu przestrzennym, - ustawy z
              dnia 14 czerwca 1960r. Kodeks postępowania administracyjnego, -ustawy z dnia
              3 lutego 1995r. o ochronie gruntów rolnych i leśnych." Bardzo ciekawe jest
              stwierdzenie że " Miejscowy Plan Ogólnego Zagospodarowania Przestrzennego
              m.st. Warszawy z dnia 28 września 1992r., który wygasł w dniu 31 grudnia
              2003r., nie zawierał przepisów pozwalających na zmianę przeznaczenia gruntów
              leśnych, gdyż przy jego sporządzaniu nie przeprowadzono odpowiedniej
              procedury określonej w ustawie z dnia 26 marca 1982r. o ochronie gruntów
              rolnych i leśnych" . To świadczy o tym że wszystko co wybudowano na tych
              gruntach od co najmniej 1992 roku jest samowolą budowlaną.Gratulacje dla
              urzędników z Biura Naczelnego Archtekta Miasta z okazji ustanowienia rekordu
              Polski w ilości wybudowanych samowoli budowlanych!!! Jest też w tym
              wystąpieniu mowa o innych rekordach np. w wydawaniu decyzji o warunkach
              zabudowy. Wiele z nich nie zostało wydanych do dziś, choć inwestorzy czekają
              już ponad 1,5 roku. Jest też stwierdzenie o licznych wypadkach nie
              powiadamiania wszystkich stron o toczącym się postępowaniu które ich
              dotyczyło. Na koniec jest stwierdzenie iż " z uwagi na skalę i rodzaj
              stwierdzonych nieprawidłowości, zasadne jest rozważenie wyciągnięcia
              konsekwencji służbowych wobec osób odpowiedzialnych za ich wystąpienie".
              Oceniam że urzędnicy ratusza wytypują parę osób do usunięcia i sądzą że na
              tym się skończy. Nic z tego. To się skończy, ale powiadomieniem o popełnieniu
              przestępstwa przez WSZYSTKIE osoby które brały w tym udział,lub wiedziały o
              tym fakcie i nie powiadomiły organów ścigania.

• Gość: niedoszła sąsiadka Re: kontrola w wawrze wreście jakies konkrety IP: *.centertel.pl 09.08.06, 00:19
                Agusiu co przeszedł ci segment koło nosunia na oszustwie daleko sie nie
                pojedzie a miałaś być moją sąsiadką,ja też bym chciała kupić segment za cene
                kawalerki.No i ktoś się wyznał na Tobie krętaczko,a mówiłaś jak się tanio
                kupuje segment.
            • Gość: xmen Re: xmen IP: *.centertel.pl 09.08.06, 11:52
              Ja
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka