Dodaj do ulubionych

SADY REMBERTOWSKIE II

14.09.05, 13:33
Witam! Szukam osób, które kupiły mieszkanie w Sadach Rembertowskich II. Ja
niedawno się zdecydowałam, ale jak poczytałam na forum o JWC to mi nie jest
za wesoło:(
Pozdrówka
Obserwuj wątek
    • Gość: STEVER Re: SADY REMBERTOWSKIE II IP: *.media / 194.156.44.* 14.09.05, 14:42
      Chamy, bandyci i złodzieje. Totalnie bezczelni oszuści. Przykład:
      Sady Rembertowskie 1- wilgoć i grzyb wewnątrz mieszkań pół roku po odbiorze.
      Pozatym jak można kupować coś czego prawie nie ma. Tam ledwo fudamenty
      skończyli...
      Pozdrawiam
      stever6go@o2.pl
      • zunia11 Re: SADY REMBERTOWSKIE II 14.09.05, 15:15
        No to teraz załamałam się na całego!!! A odnośnie t\kupowania tego czego
        jeszcze nie ma, to wiesz jaka jest teraz sytuacja na rynku mieszkań. Tu
        przynajmniej są fundamenty, a większość z proponowanych mi inwestycji zacznie
        się budować dopiero za pół roku, a już mają większość sprzedanych mieszkań.
        Byliśmy w niedzielę w Rembertowie i zagadnęliśmy cztery przypadkowe osoby.
        Wszystkie były w miarę zadowolone z mieszkań. No, ale może to przypadek.
        Pa pa
        • Gość: Stever Re: SADY REMBERTOWSKIE II IP: *.media / 194.156.44.* 14.09.05, 17:36
          Informowanie o tym, że większość mieszkań została już sprzedana to jeden z ich
          kitów aby naciągnąć klienta. Kit działa często właśnie dzięki obecnej sytuacji
          na rynku mieszkań.
          Pozdrowionka
          • zunia11 Re: SADY REMBERTOWSKIE II 15.09.05, 10:52
            Zgadzam się, ale teraz na rynku mieszkaniowym jest totalne wariactwo. Ludzie
            kupują dosłownie wszystko, bo w 2008 roku wchodzi 22% VAT na mieszkania i za
            takie same badziewie trzeba będzie zapłacić dużo więcej.Poza tym zaczyna w
            Warszawie brakować miejsc pod budowę, co też wpłynie na podwyższenie cen, albo
            będę budować coraz dalej od W-wy.
            Pewnie, że wolałabym kupić mieszkanie w ekstra lokalizacji, od sprawdzonego
            dewelopera, no i najlepiej już wybudowane. No, ale na to potrzebne są finanse i
            to nie małe:(
            No trudno, teraz już pozostało mi tylko czekać. Zobaczymy.
            Pozdrówka:)
            • Gość: m Re: SADY REMBERTOWSKIE II IP: *.devs.futuro.pl 15.09.05, 11:00
              imco.aplus.pl/forum/index.php - poczytaj, nie jest tak tragicznie...
              • zunia11 Re: SADY REMBERTOWSKIE II 15.09.05, 13:52
                wielkie dzięki:) właśnie tuż przed Twoim mailem znalazłam tą stronę.Zawsze to
                więcej informacji. Wieczorem zasiądę i wszystko dokładnie poczytam, bo teraz
                jestem w pracy. Mam nadzieję, że po tym co przeczytam będę mogła w miarę
                spokojnie zasnąć:)
                Jeszcze raz dzięki za wszystkie informacje.
      • Gość: Stever Re: SADY REMBERTOWSKIE II IP: *.media / 194.156.44.* 14.09.05, 17:42
        Sorki- błąd w adresie. Prawidłowo: stever6g@o2.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka