zunia11 14.09.05, 13:33 Witam! Szukam osób, które kupiły mieszkanie w Sadach Rembertowskich II. Ja niedawno się zdecydowałam, ale jak poczytałam na forum o JWC to mi nie jest za wesoło:( Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: STEVER Re: SADY REMBERTOWSKIE II IP: *.media / 194.156.44.* 14.09.05, 14:42 Chamy, bandyci i złodzieje. Totalnie bezczelni oszuści. Przykład: Sady Rembertowskie 1- wilgoć i grzyb wewnątrz mieszkań pół roku po odbiorze. Pozatym jak można kupować coś czego prawie nie ma. Tam ledwo fudamenty skończyli... Pozdrawiam stever6go@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zunia11 Re: SADY REMBERTOWSKIE II 14.09.05, 15:15 No to teraz załamałam się na całego!!! A odnośnie t\kupowania tego czego jeszcze nie ma, to wiesz jaka jest teraz sytuacja na rynku mieszkań. Tu przynajmniej są fundamenty, a większość z proponowanych mi inwestycji zacznie się budować dopiero za pół roku, a już mają większość sprzedanych mieszkań. Byliśmy w niedzielę w Rembertowie i zagadnęliśmy cztery przypadkowe osoby. Wszystkie były w miarę zadowolone z mieszkań. No, ale może to przypadek. Pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stever Re: SADY REMBERTOWSKIE II IP: *.media / 194.156.44.* 14.09.05, 17:36 Informowanie o tym, że większość mieszkań została już sprzedana to jeden z ich kitów aby naciągnąć klienta. Kit działa często właśnie dzięki obecnej sytuacji na rynku mieszkań. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
zunia11 Re: SADY REMBERTOWSKIE II 15.09.05, 10:52 Zgadzam się, ale teraz na rynku mieszkaniowym jest totalne wariactwo. Ludzie kupują dosłownie wszystko, bo w 2008 roku wchodzi 22% VAT na mieszkania i za takie same badziewie trzeba będzie zapłacić dużo więcej.Poza tym zaczyna w Warszawie brakować miejsc pod budowę, co też wpłynie na podwyższenie cen, albo będę budować coraz dalej od W-wy. Pewnie, że wolałabym kupić mieszkanie w ekstra lokalizacji, od sprawdzonego dewelopera, no i najlepiej już wybudowane. No, ale na to potrzebne są finanse i to nie małe:( No trudno, teraz już pozostało mi tylko czekać. Zobaczymy. Pozdrówka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: SADY REMBERTOWSKIE II IP: *.devs.futuro.pl 15.09.05, 11:00 imco.aplus.pl/forum/index.php - poczytaj, nie jest tak tragicznie... Odpowiedz Link Zgłoś
zunia11 Re: SADY REMBERTOWSKIE II 15.09.05, 13:52 wielkie dzięki:) właśnie tuż przed Twoim mailem znalazłam tą stronę.Zawsze to więcej informacji. Wieczorem zasiądę i wszystko dokładnie poczytam, bo teraz jestem w pracy. Mam nadzieję, że po tym co przeczytam będę mogła w miarę spokojnie zasnąć:) Jeszcze raz dzięki za wszystkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stever Re: SADY REMBERTOWSKIE II IP: *.media / 194.156.44.* 14.09.05, 17:42 Sorki- błąd w adresie. Prawidłowo: stever6g@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś