doda221 15.09.05, 08:25 czy ktos moze się wypowiedziec o tym deweloperze? zastanawiam sie nad kupnem mieszkania u nich? bede bardzo wdzieczna za wszystkie komentarze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gościówa Re: DOM DEVELOPMENT IP: *.future-net.pl 15.09.05, 11:21 www.akacje.pl - osiedla Akacje budowane są przez DD więc możesz sobie poczytać czy ludzie są zadowoleni czy nie - ja odnoszę wrażenie że są - jedyny problem który u nich notorycznie się powtarza to opóźnienia w aktach notarialnych w wyszukiwarce też znajdziesz sporo na ich temat Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek111 Re: DOM DEVELOPMENT 15.09.05, 11:23 podpisaliśmy umowę, mieszkanie oddali w terminie, a ja im płaciłem w terminie. Spóźnili się o trzy miesiące z oddaniem nieruchomości do użytkowania , ale akurat mnie i mojej lepszej połowie na tym nie zależało, a w związku z tym spóźnili się z aktami notarialnymi. Nie wiem jak inni ich klienci, ale ja w sumie uważam, że nie jest najgorzej. Jako administrator budynku też się sprawdzają. pozdrawiam - jasiek Odpowiedz Link Zgłoś