123j1 16.09.05, 10:29 czesc szukam sasiadow z osiedla viktoria w radzyminie .ewentuanych sasiadow pozdrawiam jak i wszyskich ludzi z forum Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jola Re: osiedle viktoria jw construction IP: *.crowley.pl 16.09.05, 15:46 cześć ja też kupiłam 3 pokoje za 147 tys. mam nadzieję że się spotkamy na jakims piwku integracyjnym. może juz w grudniu naopłatku :)))) by więcej nas było bo fajna okolica i ludzie pewnie tez :) papunie do zobaczenia . pozdrawiam Jola. Odpowiedz Link Zgłoś
123j1 Re: osiedle viktoria jw construction 17.09.05, 18:43 no czesc jola tu justyna ja mam w d budynku 3 pokoiki .jak co zapraszam wszyskich na forum radzymin .jakie macie ploteczki odnosnie budowy.czekam pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawek Re: osiedle viktoria jw construction IP: *.chello.pl 18.09.05, 23:03 Myslalem o kupnie tu mieszkania, jednak za daleko dla mnie do pracy.ceny jak na jw sa niskie. A firma solidna ? bo ja jw construktion nie lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiadka Re: osiedle viktoria jw construction IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 19:34 Cześć jestem Patrycja. Mieszkam niedaleko osiedla. Buduje sie tu niezła hawira. Ale ostrzegam osiedle jest blisko autostrady ja mieszkam jakiś kilometr od niej ale jest taki chałas że sie wytrybić nie da :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justysia Re: osiedle viktoria jw construction IP: *.chello.pl 25.09.05, 23:18 witam serdecznie .dzieki za wszelkie rady ,oczywiscie ewentualny halas nas obawia lecz gdy sie mieszkalo 21 lat przy najbardziej ruchliwej ulicy ktora jest morska w gdyni prowadzaca na polwysep .to wszysko sie wytrzyma aby tylko uciec z wawy gdzie obecnie od roku mieszkamy .ogolnie nas przykula cena i miasteczko lubie osobiscie kameralne takie jak radzymin.patrzylam rowniez na to ze blisko jest szpital i przeczkole bo chyba jeszcze te instytucjie dzialaja .chciala bym tagrze dziecko uchronic przed czychajacym go w przyszlosci monotonia zycia w bloku a co za tym idzie blokersami ktorych na naszym obecnie osiedlu pelno ,a marycha to tabunami oparow wisi dzien w dzien na klatce schodowej .a wiadomo nowe osiedle nowi ludzie i mam nadzieje ze benda ok .a na chalas to moze cos sie potem wymysli np ekrany dzwiekochlonne .bedziemy starac sie cos z tym zrobic .jezeli tusek bedzie prezydentem to chyba ziomalomalowej dziewczynie pomoze ,no ja z tego samego rodu to chol.... pomoze co. zartowa pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolmops Re: osiedle viktoria jw construction IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 03:11 ... halas nas obawia ... ... przeczkole ... ... instytucjie ... ... tagrze ... ... czychajacymi go w przyszlosci ... ... benda ... ... chalas ... Ludzie, kto was uczyl w szkole... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justysia Re: osiedle viktoria jw construction IP: *.chello.pl 06.10.05, 13:00 ocieplaja budynek d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justysia Re: osiedle viktoria jw construction IP: *.chello.pl 21.09.05, 08:47 i co tu tak cicho gdzie sasiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: osiedle viktoria jw construction IP: *.chello.pl 21.09.05, 16:16 Czy to osiedle nie powstaje przypadkiem w niewielkiej odleglosci od trasy szybkiego ruchu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiadka Re: osiedle viktoria jw construction IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 19:38 Niestety znajduje sie bardzo blisko autostrady jakieś 150 m będziesz miała niezly hałasik jak otworzysz sobie okienko w domciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justysia Re: osiedle viktoria jw construction IP: *.chello.pl 02.10.05, 10:53 bedzie dobrze .pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: osiedle viktoria jw construction IP: *.chello.pl 13.12.05, 10:08 czy naprawde nie ma zadnych sasiadow z victoriiiiiiiiiiii hallllllllllooooooooooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalalalal Re: osiedle viktoria jw construction IP: *.chello.pl 14.12.05, 13:36 hallllllllllloooooooooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amarez Re: osiedle viktoria jw construction IP: *.acn.waw.pl 15.12.05, 19:11 Hałas jest tam bez przerwy (ogólny szum) no i drogi grunowej brak - jeśli gmina nie wybuduje to JWC tym bardziej nie. Bez samochodu to chyba ani rusz, tanio i pewnie będzie byle jak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej5219 Re: osiedle viktoria jw construction IP: *.crowley.pl 16.12.05, 14:41 Skąd ten pesymizm.....droga gruntowa jest i czekamy na przetarg gminny na jej przebudowę. Ten szum po mieszkaniu w Warszawie sokojnie da się wytrzymać a komunikacja też nie jest taka zła. Więcej wiary...... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: osiedle viktoria jw construction IP: *.chello.pl 16.12.05, 14:52 o to super z ta droga oby sie pospieszyli ja juz w marcu chce na osiedlu zamieszkac Odpowiedz Link Zgłoś
iwona811 Re: osiedle viktoria jw construction 23.02.06, 09:30 Cześć my z mężem też kupiliśmy mieszkanie na osiedlu Victoria, niestety tylko dwa pokoje w budynku D na pierwszym piętrze. Nowi lokatorzy odezwijcie się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: osiedle viktoria jw construction IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 10:06 Witam, lokatorzy Victorii mają swój wątek w dziale regionalne, Radzymin. Zapraszamy: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14936&w=24519630 Odpowiedz Link Zgłoś