Gość: isa IP: 193.0.117.* 09.09.02, 12:15 Napiszcie o swoich doświadczeniach z deweloperem Marvipol Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: goja Re: MARVIPOL_WRZECIONO_33 IP: *.bresa.com.pl 09.09.02, 16:02 Gość portalu: isa napisał(a): > Napiszcie o swoich doświadczeniach z deweloperem Marvipol Ja mam jak najlepsze doswiadczenia. Czekam na mieszkanie przy Wrzecionie 33. Jak pewnie wiesz juz niedlugo maja byc oddane mieszkania. Budowa idzie z reguly zgodnie z planem byly malenkie opoznienia ale oddanie planowane jest z ok 2 tygodniowym opoznieniem, wiec to niewiele. Wykonczenia na oko wygladaja ok. Na oko bo nie sprawdzalam rownosci tynkow z poziomica :) Mam nadzieje, ze dalej tez bedzie ok. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lhp Re: MARVIPOL_WRZECIONO_33 09.09.02, 16:05 Przy odwiedzaniu mieszkania widzialem jak kladli tynki na scianach przy ustawionych halogenach na podlodze - to chyba dobrze. Czekam na odbior mieszkania wtedy bede wiedzial wiecej pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
poesis Re: MARVIPOL_WRZECIONO_33 19.09.02, 16:49 Ludzie czym Wy się zachwycacie tynkami??? 1. A to, że winda nie zjeżdza do garażu (jest wyjatek - tylko na "ogromnej" klatce jest ten luksus; 2. Brak ogrodzenia budynku; 3. Miała być szlichta samopoziomująca, a nie ma; 4. Sławne drzwi antywłamaniowe Witexu do których można kupić klucz na Wolumenie; itd, itp Przy takiej cenie za metr!!! Obok będą budować dużo taniej! Odpowiedz Link Zgłoś
cenzor1 RURY na wierzchu.Skandal! 20.09.02, 09:09 Inne numery też są, np. RURY na wierzchu. Gdzie oni znaleźli takiego wykonawcę, który tak spartaczył robotę. Teraz wszystkie rury w oddawanych budynkach są schowane. A tu taki numer! Miały być schowane! Napiszcie do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia ł Re: MARVIPOL_WRZECIONO_33 IP: 212.158.75.* 27.09.02, 11:47 poważnie nie ma szlichty samopoziomującej? tzn. że muszą nam zwrócić za to pieniądze poprzez obniżenie kosztów za metr? Odpowiedz Link Zgłoś
cenzor1 Re: MARVIPOL_WRZECIONO_33 27.09.02, 17:18 Kochani, proponuję wziąć na odbiór zrzeszonego inżyniera, który wyłapie wszystkie numery. Jeśli weźmiemy go wspólnie to koszty z pewnością będa nieduże. Co Wy na to? Czekam na informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isa Re: MARVIPOL_WRZECIONO_33 IP: 193.0.117.* 01.10.02, 14:30 A pamiętacie jak miało być pięknie, jak w końcówce ubiegłego roku pan wiceprezes na tym forum GW zapewniał wszystkich jakimi jesteśmy wybrańcami, bo wybraliśmy Marvipol. Zachwalał, jak to można sobie zażyczyć zmiany i firma rewelacyjnie to wykona, niektóre nawet za darmo. A rzeczywistość jest taka, że pan wiceprezes nie odpowiada na moje pisma. A zmiany są, tylko znacznie różnia się od tych, które miałam mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isa Re: MARVIPOL_WRZECIONO_33 IP: 193.0.117.* 01.10.02, 14:32 A pamiętacie jak miało być pięknie, jak w końcówce ubiegłego roku pan wiceprezes na tym forum GW zapewniał wszystkich jakimi jesteśmy wybrańcami, bo wybraliśmy Marvipol. Zachwalał, jak to można sobie zażyczyć zmiany i firma rewelacyjnie to wykona, niektóre nawet za darmo. A rzeczywistość jest taka, że pan wiceprezes nie odpowiada na moje pisma. A zmiany są, tylko znacznie różnia się od tych, które miałam mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
lhp Re: MARVIPOL_WRZECIONO_33 01.10.02, 14:36 I skandalicznie oszpecony widok na budynek (zamiast ladnie wygladajacych na projektach luksfer (w swietliku??) zamontowali koszmarne zwykle okna) - horror pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
cenzor1 Re: MARVIPOL_WRZECIONO_33 14.11.02, 17:49 Więcej o wspaniałych dokonaniach firmy M. w wątku: Marvipol-nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś