Gość: ursynowianin IP: *.chello.pl 12.10.05, 22:09 Kto mi powie ktore bloczki sa fajniejsze Wansbud Majolikowa czy Orco Flamenco? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ursynowianin Re: Wansbud czy Orco? IP: *.chello.pl 16.10.05, 11:23 Nikt Mi nie potrafi doradzic? :'( Mieszkanie mi ucieknie do innego wlasciciela :'( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlekota Re: Wansbud czy Orco? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.10.05, 12:53 masz kilka linijek poniżej cały temat poświęcony wansbudowi - forum "osiedle Majolikowa przy lesie Wansbud", lub zajrzyj na fora "ORCO-Flamenco- Majolikowa", "flamenco - Orco Property Group". była już o tym mowa i po co się powtarzać? każdy kupuje według tego, co mu leży na sercu bardziej. przejrzyj te fora, dodaj swoje uwagi i masz odpowiedź. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlekota Re: Wansbud czy Orco? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.10.05, 13:00 a jeżeli nie chcesz szukać, to piszę zasadnicze trzy różnice pomiędzy inwestycją orco a wansbud: 1. wansbud ma mieć garaże pod budynkami 2. ma mieć też windy licząc od poziomu garaży 3. ma ciekawsze mieszkania koniec, kropka. reszta jest taka sama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ursynowianin Re: Wansbud czy Orco? IP: *.chello.pl 16.10.05, 14:55 dziekuje Ci. I o to mi chodzilo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wansbud czy Orco? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 18:48 hmm, mi osobiscie ciekawsze wydaja sie mieszkania w orco. i firma jakos bardziej do mnie przemawia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ursynowianin Re: Wansbud czy Orco? IP: *.chello.pl 20.10.05, 23:16 A co jest lepsze w orco? Co przemawia za orco? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wansbud czy Orco? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 09:46 na przyklad orco ma rachunek powierniczy w banku i nie buduje za pieniadze wplacane przez kupujacych. a to oznacza, ze nie groza obsuwy w terminie z powodu niewplaconych rat itp. Odpowiedz Link Zgłoś