wodnik 13.10.05, 16:57 Wie moze ktoś gdzie są takie inwestycje? Moze być Piaseczno, Ursus. I zeby developer byl rzetelny. O to ostatnie jest szczegolnie ciezko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oliwka Re: Do 3200 za m2. Lewa strona Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 17:22 Witam, Do 3200 to bedzie Ci bardzo ciężko coś znaleźć.Polecałabym KAndro 2www.kandro-2.pl/ Za metr wychodzi chyba ok 3300 ale to naprawde rzetelna firma.Oddają przed czasem a jakość jest dobra, umowa tez możliwa.Miałam tam kupic ale troche przeraziły mnie korki poranne na Puławskiej.W Ursusie to nie wiem, słyszałam ze Ebejot i jazbud sa dobrymi firmami ale ceny chyba ok 3500-3700 pozdrawiam, Oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik Re: Do 3200 za m2. Lewa strona Wisły 13.10.05, 17:35 W kandro zostały juz tylko mieszkania na parterze ;( A cos innego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agness Re: Do 3200 za m2. Lewa strona Wisły IP: *.chello.pl 13.10.05, 19:32 Niestety, ale nie za takie pieniądze. Sama szukałam i doszłam do wniosku, że solidnie i dobrze zaczyna się ok 3 600.. Ja kupuje od Ebejotu za 3 750/m2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: Do 3200 za m2. Lewa strona Wisły IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.10.05, 22:25 popatrz jeszcze na osiedle Róż.www.osiedleroz.pl w Piasecznie w tabeliofert tez jest ich oferta. CEny od 2990 ale nie znam firmy Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik Re: Do 3200 za m2. Lewa strona Wisły 13.10.05, 22:55 Firma ponoć dramtyczna, wiec skreślamją z mojej listy. A Ebejot własnie czytam. Szkoda tylko, że ceny podane są od 3540 a to co mnie interesuje zapewne kosztuje 3800 :(, a to dosc spora roznica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie Re: Do 3200 za m2. Lewa strona Wisły IP: 195.85.249.* 14.10.05, 09:17 Mam małe pytanie? Czy jechałeś kiedyś z Piaseczna rano do centrum Warszawy??? Myślę, że nawet z odległych części prawobżeżnej Wawy można szybciej dojechać. Ale to oczywiscie twoja sprawa. pzdr nnn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Do 3200 za m2. Lewa strona Wisły IP: *.bas.roche.com 14.10.05, 10:16 Ja jeżdżę codziennie i faktycznie bywa ciężko, ale to przez korki na Mokotowie. Do samej Warszawy dojeżdża się bez większych problemów. Na pewno szybciej niż z prawobrzeżnej Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .i Re: Do 3200 za m2. Lewa strona Wisły IP: 195.47.239.* 14.10.05, 10:42 znalazl sie, kurcze, madrala. "na pewno szybciej niz z prawobrzeznej". a skad taki pewien jestes, co? jednemu pasuje lewa czesc wawy a drugiemu prawa. i nie ma co mowic, ze po drugiej stronie (jakakolwiek by ona nie byla) jest do bani. wszystkie dzielnice maja swoje wady i zalety. Jak ktos chce mieszkac po lewej to nie nalezy go usilnie namawiac na druga strone i na odwrot. Ale mowienie ze po drugiej stronie jest do bani uwazam za przejaw jakichs dziwnych uprzedzen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliwka Re: Do 3200 za m2. Lewa strona Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 10:48 Dla mnie akurat dojazd z Piaseczna lepiej pasuje niz np. z Białołęi bo na Ursynowie mam całą rodzinke i pracuje wiec a z pewnośćią trase Piaseczno- Ursynów przejade szybciej niz Białółęka-Ursynów, choć powiem szczerze że dzielnice prawobrzeżne bardziej mi sie podobają, ale dojazd jest b. ważny. Szukam czegoś w okolicy Piaseczna ale teraz nawet taki Jóżefosaw jest drogi ceny ok 4000 brutto. Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik Re: Do 3200 za m2. Lewa strona Wisły 14.10.05, 10:50 Pracuje w Nadarzynie, więc nie muszę jechać do Wawy:) Znacie coś w okolicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Do 3200 za m2. Lewa strona Wisły IP: *.bas.roche.com 14.10.05, 10:52 Człowieku, skąd te nerwy. Czy ja gdzieś napisałem że prawa strona jest do bani? Bywam tam i wcale do bani nie jest. Miasto jak miasto. Ja tylko napisałem że na pewno dłużej się dojeżdża. Z podstawowego powodu - jadąc przez rzekę nie ominiesz głównej trasy chyba że masz amfibię która pływa po wodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: Do 3200 za m2. Lewa strona Wisły IP: *.crowley.pl 14.10.05, 10:57 Do Wodnika za taką cenę kupić mieszkanie będzie ciężko, weź pod uwagę też wykończenie mieszkania. Może poszukaj czegoś na rynku wtórnym. Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik Re: Do 3200 za m2. Lewa strona Wisły 14.10.05, 11:05 OK. Po wielu analizach cene trzeba zwiększyć do 3500 :(, ale i tak pewnie niczego nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliwka Re: Do 3200 za m2. Lewa strona Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 11:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliwka Re: Do 3200 za m2. Lewa strona Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 11:59 Oj, tamtymi okolicami to zupełnie sie nie interesowałam. Może JAnki? Raszyn ale nie wiem czy tam cos budują. W sumie z Piaseczna to miałbyś dobry dojazd omijasz wtedy korek na Puławskiej Nie wiem jak z korkami w strone NAdarzyna. W DAwidach tez chyba nic nie buduja tam wszedzie sa segmenty i wille. pozdrawiam, Oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Do 3200 za m2. Lewa strona Wisły IP: *.bas.roche.com 14.10.05, 12:16 Do Nadarzyna możesz całkiem dobrze dojechać z Piaseczna / Zalesia Dolnego - przez Bobrowiec, Lesznowolę, Magdalenkę. To jest odległość ale co do korków musisz sprawdzić sam - nie wiem jak tam jest rano w dni powszednie. Zobacz to: www.arche.nieruchomosci.pl/piaseczno.htm Okolica tam jest ok, ale budynek bardzo blisko torów - więc uważaj na hałas pociągów. O solidności developera nic nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie Re: Do 3200 za m2. Lewa strona Wisły IP: 195.85.249.* 14.10.05, 12:10 No napewno, zwłaszcza jak jedzie się z Saskiej Kępy :-))) Oj gościu jaki jesteś zakłamany. Poza tym ja nie chciałem się licytowąc tylko pokazać problem. Mówi się potocznie ze korki na Modlińskiej są nieziemskie, no to czas już ten mit obalić. Owszem są duże ale daleko im do tych z Piaseczna, z Janek, z Pruszkowa. Zresztą cała dyskusja nie ma sensu, szkoda ze nie wiedzielismy ze masz dojeżdża do Nadarzyna bo to kompletnie zmienia sytuację. Może Pruszków(agroman) albo mieszkania na Ursusie (skorosze) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Do 3200 za m2. Lewa strona Wisły IP: *.bas.roche.com 14.10.05, 12:13 Ej kolego, musisz bardziej uważać na słowa. Przeczytaj ponownie co napisałeś - o "odległych częściach prawobrzeżnej Warszawy". Saska Kępa to odległa część? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie Re: Do 3200 za m2. Lewa strona Wisły IP: 195.85.249.* 14.10.05, 12:22 ?????? A gdzie ktokolwiek pisał o ODLEGŁYCH cześciach prawobrzeżnej Warszawy. Pisałeś , że napewno jedziesz szybciej z piaseczna niz z prawej strony Wisły. Gratuluję dobrego samopoczucia, tym bardziej ze teraz zamieniłem dojazdy z Białołeki na dojazdy z Piaseczna i klnę bo po Modlińskiej myślałem ze nic juz gorszego mnie nie spotka, no to teraz mam za swoje. Puławska to MASAKRA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Do 3200 za m2. Lewa strona Wisły IP: *.bas.roche.com 14.10.05, 12:27 > ?????? A gdzie ktokolwiek pisał o ODLEGŁYCH cześciach prawobrzeżnej Warszawy. CZŁOWIEKU!!! Weź pal mniej trafki bo Ci resztę głowy wyżre. Weź wpisz sobie w przeglądarkę forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=30376748&a=30405322 I przeczytaj uważnie co tam napisałeś. A jak nie zauważysz słowa "ODLEGŁYCH" to marsz do okulisty. Hm, o dojazdach z Białołęki nie będę mówił, bo dawno tam nie jechałem. Ale jak widzę toruńską przy dworcu zachodnim to wygląda to gorzej niż Puławska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliwka Re: Do 3200 za m2. Lewa strona Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 12:40 Wodnik, sprawdz to www.klinkierbud.pl/ cena 3200 z garazem. Budynki juz sa gotowe do oddania.Pewnie jakies wolne mieszkania im zostały. Odpowiedz Link Zgłoś