Dodaj do ulubionych

Kupię nowe mieszkanie, które już jest

19.10.05, 20:49
Szukam mieszkania 2 pokoje, w Wawie, nowego, ale takiego które już jest
wybudowane. Już nie mam zdrowia do pseudo-developerów i ich kosmicznych wizji
na temat tego co będzie. Jeżeli ktoś chciałby sprzedać nowe mieszkanie 45 - 55
m, 2 pokojowe,(wola, mokotow, ochota, praga pld, wlochy)
bardzo prosze o kontakt.
etan (at) gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: właściciel A z 2003 może być IP: 194.158.194.* 24.10.05, 14:57
      56 m2 - z ochroną dwa budynki - zamknięte - z kortem tenisowym - ul. Meissnera
      • kolejne_konto Re: A z 2003 może być 24.10.05, 15:12
        Cena?
        • Gość: właściciel Porypało mi się z tym 2003 rokiem mieszkanie jest IP: 194.158.194.* 25.10.05, 08:04
          Z 2001 a w 2003 my wyjechaliśmy z kraju - znaczy opuściliśmy mieszkanie - tu
          więcej szczegółów.
          Mieszkanie oddane do użytku na wiosnę 2001 roku zasiedlone we wrześniu tego
          samego roku.

W skład osiedla wchodzą dwa budynki strzeżone (wejście dla gości przez recepcję
          po zameldowaniu się ochronie, kto do kogo itp. – ochrona dzwoni z pytaniem czy
          wpuścić danego delikwenta czy nie).

Na terenie osiedla: nad parkingami podziemnymi alejki komunikacyjne z fontanną
          i kortem tenisowym, poniżej na poziomie gruntu na tyłach budynków duży zielony
          plac z placem zabaw dla dzieci – wszystko ogrodzone z monitoringiem kamer video.
          Windy z poziomu garaży (jedna mniejsza, druga tak zwana towarowa – dwa razy
          większa)
          Budynki położone przy ulicy Meissnera 1/3 – oferowane mieszkanie w tym niższym
          budynku od strony biblioteki i przychodni.

Rozkład mieszkania:
          Pokój dzienny z aneksem kuchennym – wymiary pokoju około 6,4 m na 4 m – około
          24 m2
          W pokoju (salonie) dwuskrzydłowe drzwi balkonowe – niestety zamiast balkonu
          barierka.
          Sypialnia z garderobą (oddzielne pomieszczenie – nie mylić z szafą wnękową) –
          pokój o wymiarach około 4 m na 3 m - powierzchnia około 14 m2 (plus garderoba
          o powierzchni 3-4 m2)
          Łazienka – w kształcie litery L – o powierzchni 6,8 m2
          Przedpokój – 7-8 m2

Wyposażenie mieszkania:
          Aneks kuchenny ciąg roboczy „długości” 4 mb – z zabudowanymi sprzętami
          (kuchenka elektryczna z płytą ceramiczną i piekarnikiem elektrycznym zasilana
          tzw. siłą – firmy Whirlpoll – zmywarka na 12 kompletów naczyń Whirlpoll – okap
          Amica – lodówka ARDO jedyny sprzęt wolnostojący nie zabudowany) w kolorze
          srebrnym (metalicznym).
          Łazienka – wanna narożna – bidet – sedes – umywalka – pralka (Amica).
          Pokoje – parkiet dębowy – część kuchenna i część przedpokoju – gres – łazienka
          glazura i terakota.

W części kuchennej pokoju dziennego, garderobie, łazience - elektryczna
          wentylacja wymuszona. W piwnicy komórka lokatorska o powierzchni około 7 m2.

Czynsz dla dwóch osób wynosi 370 pln – w mieszkaniu 4 letnim (wliczona ochrona,
          przewidywane zużycie ciepłej i zimnej wody ) dodatkowo energia elektryczna –
          około 180 pln na kwartał.

• Gość: aga Re: Porypało mi się z tym 2003 rokiem mieszkanie IP: 193.192.172.* 25.10.05, 08:20
            Czy moglabym poprosic o kontakt w sprawie tego mieszkania? Mój mail -
            s_aga_n@o2.pl

dziękuję,
            aga
      • etanhunter Re: A z 2003 może być 25.10.05, 08:04
        cena ?

ethanhunter (at) gazeta.pl
        • Gość: właściciel Tu są rzuty IP: 194.158.194.* 25.10.05, 08:08
          Sorki ale rysowałem je z pamięci w windowsowym Paincie

republika.pl/attache/images/meissnera.bmp
          republika.pl/attache/images/meissnera2.JPG
          • etanhunter Re: Tu są rzuty 25.10.05, 08:13
            moge prosic o kontakt na priv - lub podanie maila?
          • etanhunter prosze o kontakt 25.10.05, 08:33
            etanhunter@gazeta.pl
            • Gość: mjozia a mialo byc w przyszlym roku IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.10.05, 15:31
              prosze o podanie ceny?
          • dorotka74 Re: Tu są rzuty 27.10.05, 23:22
            jestem zainteresowana, jaka cena?dolores_g@poczta@onet.pl
            • Gość: Ja A tu widać więcej IP: 194.158.194.* 28.10.05, 12:25
              www.fsparcus.com.pl/
              dalej - projekty - obiekty mieszkalne - osiedle Jantar 4

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka