Dodaj do ulubionych

CRH - osiedle Bukowy Dworek

IP: 81.210.22.* 21.10.05, 09:48
Witam,
Czy ktos z Was miał do czynienia z firma CRH Holding?
Jestem zainteresowana ich inwestycją Bukowy Dworek i prosze o kontakt osoby,
ktore kupily badz zamierzaja kupic mieszkanie na tym osiedlu.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: CRH - osiedle Bukowy Dworek IP: 212.75.114.* 21.10.05, 10:07
      poszukaj sobie w wyszukiwarce opini na ten temat.
      Ja mieszkam w Jabłonnie ale nie na tym osiedlu. Z tego co wiem to bukowy dworek
      to jeden wielki przekret zreszta swego czsu dużo było pisane na ten temat na
      tym forum. Byc moze teraz cos sie zmienilo.
      • Gość: Artie Re: CRH - osiedle Bukowy Dworek IP: *.starnettelecom.pl 21.10.05, 10:59
        Ja tez jestem tym zainteresowany ale wyszukiwarki milcza. Na forum podobno bylo
        duzo wypowiedzi ale zostaly pokasowane. Wiem tylko, ze kiedys kto inny budowal
        to osiedle.
        Sa problemy z aktem notarialnym?
        Jak daleko bedzie przechodzic obwodnica?
        Jakies inne problemy z developerem?
        Bylem wczoraj na tym osiedlu i szczerze powiem, ze mi sie spodobalo (choc
        paskudnie wygladal sznur auto wzdluz drogi bo brak chyba parkingu)
        Z gory dziekuje za odpowiedzi.
        Artie
        • Gość: gość d Re: CRH - osiedle Bukowy Dworek IP: *.bph.pl 21.10.05, 11:54
          ja podpisałem umowę przedwstępną, biorę w banku kredyt na 100%, bank swoje
          sprawdził, jest ok. mieszkanie ma być oddane do użytko lada dzień.
          przede wszystkim jest taniej niż w wawie (osiedle jest na pograniczu jablonny z
          wawą)
          jak ktoś chce poczytać to jest jeden post na forum - mazowieckie - tam gdzie są
          osiedla - forum nazywa się "Bukowy Dworek".
          • Gość: Iv Re: CRH - osiedle Bukowy Dworek IP: 81.210.22.* 21.10.05, 12:35
            W jakim banku zamierzasz wziac kredyt???
    • Gość: aga Re: CRH - osiedle Bukowy Dworek IP: 212.75.114.* 21.10.05, 11:55
      faktycznie wcześniej budował to Wilbur i lepiej bylo omijac ich z daleka, to
      CRH to nie wiem co to jest. Miejsce jest fajne bo jest to właściwie środek lasu
      czasmi przychodzę na to osiedle na plac zabaw z dziećmi, bo mieszkam niedaleko
      w domku. Wejdźcie sobie na tym forum w ,,prywatne: osiedla i wspolnoty" potem
      w ,,mazowieckie" i widziałam, ze nowe forum dla bukowego dworku jest dostępne
      dla wszystkich. Jest tam pare osob, ktore wlasnie kupily tam mieszkania, moze
      sie czegos dowiecie. A obwodnica ma przebiegac blisko chociaz chyba nie przy
      samym osiedlu ale zeby to sprawdzic trzeba wejsc na strone urzedu gminy
      jabłonna tam jest jakas mapka planu obwodnicy.
      • Gość: Iv Re: CRH - osiedle Bukowy Dworek IP: 81.210.22.* 21.10.05, 12:05
        Ok, juz znalazlam. Bardzo dziekuje za pomoc:-))
        • Gość: gość d Re: CRH - osiedle Bukowy Dworek IP: *.bph.pl 21.10.05, 12:54
          w bph, mają teraz promocję

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka