pozytywnewibracje 03.11.05, 11:06 Witam, zastanawiam sie nad zakupem mieszkania w apartamentowcu, gdzie na dole ma byc supermarket. Czy mozecie cos napisac na temat niedogodnsci z tym zwiazanych? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzyk007 Re: supermarket na dole 03.11.05, 11:26 pozytywnewibracje napisała: > Witam, > zastanawiam sie nad zakupem mieszkania w apartamentowcu, gdzie na dole ma byc > supermarket. Czy mozecie cos napisac na temat niedogodnsci z tym zwiazanych? > pozdr. Czyżby Saska Kępa, ul.Meksykańska ? ;-) Znajomi mieszkają koło Alberta na ul.Wandy. Bardzo wczesne dostawy są uciążliwe - samochody "piszczą" podczas cofania i ogólnie hałasują. W miejscu wyładunku towaru za czysto też nie jest. Dodatkowy problem to parkowanie, jeśli w markecie nie będzie wystarczającej liczby miejsc dla samochodów to ulica i chodniki będą zawsze zajęte (z zieleń rozjeżdżona). Dodatkowa atrakcja, która może się pojawić to jescze szczury i robaki, zależy jaki market ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
pozytywnewibracje Re: supermarket na dole 03.11.05, 11:41 bingo, Meksykanska ma byc parking podziemny, bo inaczej Meksykanska by sie zatkala, a supermarket francuski jakis wlasnie najbardziej tego robactwa sie obawiam i zastanawiam sie, czy to realne, czy tylko obawy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viola Re: supermarket na dole IP: *.aster.pl 03.11.05, 21:15 A jak duży ma być ten supermarket? Na stronie sabe nie ma informacji. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
pozytywnewibracje Re: supermarket na dole 03.11.05, 22:48 coz, developerzy na ogol sie tym nie "chwala" niestety, bardzo duzy, skoro ma byc parking podziemny dla klientow Odpowiedz Link Zgłoś
azoorek Re: supermarket na dole 03.11.05, 23:02 dostawy o 5 rano nie sa najprzyjemniejsze. W zime jeszcze zazwyczaj ciezarowki grzeja silnik wiec orkiestra pod oknami zapewniona. Chyba, ze masz okna w inna strone niz rampa. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytywnewibracje Re: supermarket na dole 04.11.05, 14:37 szczerze mowiac bardziej boje sie brudu, robactwa etc. niz halasu, choc i ten potrafi dokuczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakup tuż tuż Re: supermarket na dole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 21:45 a moze cos przyszli mieszkancy Iskry na Gocławiu sie wypowiedzą (Bud A i B)? W koncu beda miec całodobowe TESCO w bloku. Mam rezerwacje na lokal w tym budynku ale wizja tabunów karaluchów uciekających po ścianach po dezynsekcji troche mnie przeraza. Rozwiejcie moje obawy albo potwierdzcie bo sam budynek i lokalizacja to mi sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
villac Re: supermarket na dole 06.11.05, 22:03 Ależ w czym problem ? robaczki są bezproblemowe, jest prosty i w zasadzie jedyny sposób na nie: POLUBIĆ. Nie wierz w cuda, że tam gdzie żywność nie ma robaków. To mrzonka. Przyjdą i opanują cały budynek, nie wierz w cuda a jeśli ktokolwiek będzie Ci pieprzył bzdury o cudownych "współczesnych" środkach wiedz, że jest zwyczajniem NIEUCZCIWY podwójnie, wobec siebie i Ciebie. Nigdy nawet nie myśl o mieszkaniu w budynku ze sklepem JAKIMKOLWIEK. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytywnewibracje Re: supermarket na dole 07.11.05, 10:40 to akurat przesada - mieszkam w budynku z dwoma spozywczakami, a robakow ani sladu, wiec to raczej skala jest problemem a nie asortyment szkoda, ze nie wypowiada sie nikt, kto moglby naszym obawom zaprzeczyc; mam wiec pode4jrzenia, ze cos jest na rzeczy, a ludzie nie chca obnizac wartosci swoich mieszkan Odpowiedz Link Zgłoś
ozlem Re: supermarket na dole 09.11.05, 21:17 U mnie nie trzeba było supermarketu- był mały sklepik spożywczy a karaluchy sie rozprzestrzeniły bardzo szybko, potem zaczela sie walka z administracja, zeby wypowiedziala umowe sklepowi spozywczemu... Karaluchy trulismy jescze jakies 2 miesiace po wyprowadzce spozywczaka- nikomu tego nie zycze... Odpowiedz Link Zgłoś