Dodaj do ulubionych

supermarket na dole

03.11.05, 11:06
Witam,
zastanawiam sie nad zakupem mieszkania w apartamentowcu, gdzie na dole ma byc
supermarket. Czy mozecie cos napisac na temat niedogodnsci z tym zwiazanych?
pozdr.
Obserwuj wątek
    • krzyk007 Re: supermarket na dole 03.11.05, 11:26
      pozytywnewibracje napisała:

> Witam,
      > zastanawiam sie nad zakupem mieszkania w apartamentowcu, gdzie na dole ma byc
      > supermarket. Czy mozecie cos napisac na temat niedogodnsci z tym zwiazanych?
      > pozdr.

Czyżby Saska Kępa, ul.Meksykańska ? ;-)
      Znajomi mieszkają koło Alberta na ul.Wandy. Bardzo wczesne dostawy są
      uciążliwe - samochody "piszczą" podczas cofania i ogólnie hałasują. W miejscu
      wyładunku towaru za czysto też nie jest. Dodatkowy problem to parkowanie, jeśli
      w markecie nie będzie wystarczającej liczby miejsc dla samochodów to ulica i
      chodniki będą zawsze zajęte (z zieleń rozjeżdżona).
      Dodatkowa atrakcja, która może się pojawić to jescze szczury i robaki, zależy
      jaki market ;-))
      • pozytywnewibracje Re: supermarket na dole 03.11.05, 11:41
        bingo, Meksykanska

ma byc parking podziemny, bo inaczej Meksykanska by sie zatkala, a supermarket
        francuski jakis

wlasnie najbardziej tego robactwa sie obawiam i zastanawiam sie, czy to realne,
        czy tylko obawy...
        • Gość: viola Re: supermarket na dole IP: *.aster.pl 03.11.05, 21:15
          A jak duży ma być ten supermarket? Na stronie sabe nie ma informacji.
          Pozdr
          • pozytywnewibracje Re: supermarket na dole 03.11.05, 22:48
            coz, developerzy na ogol sie tym nie "chwala"
            niestety, bardzo duzy, skoro ma byc parking podziemny dla klientow
            • azoorek Re: supermarket na dole 03.11.05, 23:02
              dostawy o 5 rano nie sa najprzyjemniejsze. W zime jeszcze zazwyczaj ciezarowki
              grzeja silnik wiec orkiestra pod oknami zapewniona. Chyba, ze masz okna w inna
              strone niz rampa.
              • pozytywnewibracje Re: supermarket na dole 04.11.05, 14:37
                szczerze mowiac bardziej boje sie brudu, robactwa etc. niz halasu, choc i ten
                potrafi dokuczyc
        • Gość: zakup tuż tuż Re: supermarket na dole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 21:45
          a moze cos przyszli mieszkancy Iskry na Gocławiu sie wypowiedzą (Bud A i B)? W
          koncu beda miec całodobowe TESCO w bloku. Mam rezerwacje na lokal w tym budynku
          ale wizja tabunów karaluchów uciekających po ścianach po dezynsekcji troche
          mnie przeraza. Rozwiejcie moje obawy albo potwierdzcie bo sam budynek i
          lokalizacja to mi sie podoba.
      • villac Re: supermarket na dole 06.11.05, 22:03
        Ależ w czym problem ? robaczki są bezproblemowe, jest prosty i w zasadzie
        jedyny sposób na nie: POLUBIĆ. Nie wierz w cuda, że tam gdzie żywność nie ma
        robaków. To mrzonka. Przyjdą i opanują cały budynek, nie wierz w cuda a jeśli
        ktokolwiek będzie Ci pieprzył bzdury o cudownych "współczesnych" środkach
        wiedz, że jest zwyczajniem NIEUCZCIWY podwójnie, wobec siebie i Ciebie. Nigdy
        nawet nie myśl o mieszkaniu w budynku ze sklepem JAKIMKOLWIEK.
        • pozytywnewibracje Re: supermarket na dole 07.11.05, 10:40
          to akurat przesada - mieszkam w budynku z dwoma spozywczakami, a robakow ani
          sladu, wiec to raczej skala jest problemem a nie asortyment

szkoda, ze nie wypowiada sie nikt, kto moglby naszym obawom zaprzeczyc; mam
          wiec pode4jrzenia, ze cos jest na rzeczy, a ludzie nie chca obnizac wartosci
          swoich mieszkan
    • ozlem Re: supermarket na dole 09.11.05, 21:17
      U mnie nie trzeba było supermarketu- był mały sklepik spożywczy a karaluchy sie rozprzestrzeniły bardzo szybko, potem zaczela sie walka z administracja, zeby wypowiedziala umowe sklepowi spozywczemu... Karaluchy trulismy jescze jakies 2 miesiace po wyprowadzce spozywczaka- nikomu tego nie zycze...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka