Gość: jst24 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.05, 16:28 Osiedle Poezji w Falenicy, to nowa inwestycja Mostostal Technika na rogu ulic Poezji i Popradzkiej. Znajdą się jacyś sąsiedzi?:-) www.mostostaltehnika.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-piotras Re: MOSTOSTAL TECHNIKA-OSIEDLE POEZJI 17.11.05, 19:44 tak ja np:) mas zjakiegos maila? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatarak Re: MOSTOSTAL TECHNIKA-OSIEDLE POEZJI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 15:06 hej, pare dni temu podpisalem umowe z mostostalem - osiedle poezji. pomysl ze strona www osiedla jest trafiony :)) pozdrawiam, tatarak ps. wpisy jst24 sa rzeczywiscie wyjatkowo podejrzane ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
e-piotras Re: MOSTOSTAL TECHNIKA-OSIEDLE POEZJI 22.11.05, 11:22 hehe to pomyslimy o stronce. co prawda moststostal ma swoja ale to nie jest raczej stronka osiedlowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny Re: MOSTOSTAL TECHNIKA-OSIEDLE POEZJI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 21:04 Może i ja... :) Jeszcze nie do końca zdecydowany (umowa jest lekko mówiąc niedopracowana), ale reszta mi się podoba :) Najprawdopodobniej w poniedziałek podpisze umowę :). A Wy na jakim etapie? Odpowiedz Link Zgłoś
a_kacprzycka Re: MOSTOSTAL TECHNIKA-OSIEDLE POEZJI 18.11.05, 09:47 Eh, żeby pracownik firmy udawał, że jest przyszłym sąsiadem... Wystarczy zerknąć kilka postów wyżej lub niżej (czy to nie przesada żeby puszczać tyle reklam?) Tanie chwyty - jak MediaMarkt ;) Agness Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jst24 Re: MOSTOSTAL TECHNIKA-OSIEDLE POEZJI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.05, 12:54 Czemu uważasz że jestem pracownikiem tej firmy? Kupiłem od nich mieszkanie na Wędkarskiej i jestem bardzo zadowolony z podjętej decyzji. Wiem że mają nową inwestycję w Falenicy i zachęcam wszystkich nie zdecydowanych :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
a_kacprzycka Re: MOSTOSTAL TECHNIKA-OSIEDLE POEZJI 18.11.05, 13:29 Zadowolony Klient owszem, wypowiada się na forum na temat developera, ale nie zakłada dziennie 5 nowych wątków składających się z 3 zdań i linku do nowej inwestycji developera, w której nawet nie kupił mieszkania... Takie kity można wciskać, ale nie bystym forumowiczom ;P Agness Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: MOSTOSTAL TECHNIKA-OSIEDLE POEZJI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 09:48 Tak przeglądam opinie na temat Pana jst i pragnę was poinformować, że jestem jego sąsiadką na Wędkarskiej a swoim rodzicom właśnie kupiłam mieszkanie na Poezji...i jestem zadowolona ze świadczonych usług. Wyznaję zasadę,że dom, czy mieszkanie to jedynie wytwór ludzkich rąk, błędy się zdarzają i dlatego należy czuwać nad procesem inwestycyjnym a to że ktoś jest zadowolony nie znaczy od razu blef albo tanie chwyty... Trochę więcej optymizmu radzę i dołączam się do sąsiada:) zapraszam też w nasze okolice Falenica jest super!A pieski ze schroniska może uda się przeprowadzić-wiem to z wiarygodnego źródła.. Odpowiedz Link Zgłoś
e-piotras Re: MOSTOSTAL TECHNIKA-OSIEDLE POEZJI 18.11.05, 11:16 na etapie kredytów. ale to chyba jest trudniejsze od samego podpisania umowy z mostatostalem i zdecydowanie sie wogole na zakup mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
e-piotras Re: MOSTOSTAL TECHNIKA-OSIEDLE POEZJI 18.11.05, 11:21 a wogole, mam nadzieje że znajdzie się troszkę wiecej osoób które kupują mieszkanie w moststostalu. Jesli tak zalożymy strone www swojego osiedla itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: MOSTOSTAL TECHNIKA-OSIEDLE POEZJI IP: *.stacje.agora.pl 20.11.05, 21:27 Ja też niedługo kupuję i jestem niezmiernie zadowolona z wyboru:))) z okolicy (o której już wspominałam w innym wątku) i z ceny:) A co do jst24, to jest nią osoba z Mostostalu (domyślić się tego to żadna filozofia :). Ale niech sobie pisze, jak może - nie wiem komu to przeszkadza:/ A sąsiedzi się znajdą. W końcu jak można przegapić taką okazję;) Odpowiedz Link Zgłoś
e-piotras Re: MOSTOSTAL TECHNIKA-OSIEDLE POEZJI 22.11.05, 11:21 a na jakie miszkanko się zdecydowałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ratinal Re: MOSTOSTAL TECHNIKA-OSIEDLE POEZJI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 12:04 Też mi się wydaje, że oferta Mostostalu jest całkiem rozsądna. Położenie, jak zawsze mogłoby być lepsze, ale ja nie narzekam. Mera mnie nie przeraża (dużo bardziej autostrady tuż pod oknem), a brukowane uliczki i dużo zieleni to też dla mnie atut - przynajmniej będę mógł spokojnie sobie pojeździć na rowerze. Dojazd jak na tak "odludne" miejsce jest przyzwoity (Patriotów czy Wałem to ok. 20 minut do Centrum (rzadko są korki), a dla nie zmotoryzowanych są 521 i SKM). Czekam na resztę sąsiadów i też mam nadzieje na stronę :). Odpowiedz Link Zgłoś
e-piotras Re: MOSTOSTAL TECHNIKA-OSIEDLE POEZJI 22.11.05, 13:54 to milo ze tyle osob chcialo by stronke. wiesz moja wizja tej strony to jak narzie ze to bedzie stronka z forum i jakimis danymi kontaktowymi do przyszlych mieszkanow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefka1 Re: MOSTOSTAL TECHNIKA-OSIEDLE POEZJI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 14:53 Czy wiesz może na jakim etapie jest budowa (na stronie jest tylko jedno zdjęcie) Jestem zainteresowana jadnopokojowym mieszkaniem, czy są jeszcze wolne ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: MOSTOSTAL TECHNIKA-OSIEDLE POEZJI IP: *.stacje.agora.pl 22.11.05, 16:03 Na razie wylewają fundamenty, więc jeżeli zima nie będzie taka ostra, to powinno póść dość sprawnie;) A jeżeli chodzi o same mieszkania, to sposób, żeby się o nie dowiedzieć, znam jeden, ale za to najskuteczniejszy - zadzwonić! Odpowiedz Link Zgłoś
e-piotras Re: MOSTOSTAL TECHNIKA-OSIEDLE POEZJI 22.11.05, 21:32 tak dokladnie mususz tam zadzonic. mysle ze mieszkanka jeszcze maja. hmm a co sie dzije na budowie nie mam pojecia az sam jestem ciekaw. ale narzie czekam na decyzje kredytowa i wole narzie nei jezdzic na budowe i nie myslec ze to wkrotce bedzie moje bno jeszcze nie dostane kredytu i tylko zawiode swoje oczekiwania :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatarak Re: MOSTOSTAL TECHNIKA-OSIEDLE POEZJI IP: 194.246.124.* 23.11.05, 10:52 Bylem na budowie w ostatnia niedziele - zrobilem dwa zdjecia :) Na razie jest dziura w ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
e-piotras Re: MOSTOSTAL TECHNIKA-OSIEDLE POEZJI 23.11.05, 11:05 czyli nic sie nie wydarzylo niestety Odpowiedz Link Zgłoś
krzemisiu Re: MOSTOSTAL TECHNIKA-OSIEDLE POEZJI Schronisko 26.11.05, 18:33 Czy ktoś słyszał o schronisku dla zwierząt które sąsiaduje z osiedlem od strony południowej? Odpowiedz Link Zgłoś
getke1 Re:Mostostal technika osiedle poezji 17.03.06, 17:04 Kupilam mieszkano i wcale nie przejmuje sie tymi pieskami,mysle ze ludzie przesadzaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f f IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 09:53 czy oni jeszcze gdzies buduja? Odpowiedz Link Zgłoś