Dodaj do ulubionych

MOSTOSTAL TECHNIKA-OSIEDLE POEZJI

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.05, 16:28
Osiedle Poezji w Falenicy, to nowa inwestycja Mostostal Technika na rogu ulic
Poezji i Popradzkiej.
Znajdą się jacyś sąsiedzi?:-)

www.mostostaltehnika.pl
Obserwuj wątek
    • e-piotras Re: MOSTOSTAL TECHNIKA-OSIEDLE POEZJI 17.11.05, 19:44
      tak ja np:) mas zjakiegos maila?
      • Gość: tatarak Re: MOSTOSTAL TECHNIKA-OSIEDLE POEZJI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 15:06
        hej, pare dni temu podpisalem umowe z mostostalem - osiedle poezji.
        pomysl ze strona www osiedla jest trafiony :))
        pozdrawiam,
        tatarak

ps. wpisy jst24 sa rzeczywiscie wyjatkowo podejrzane ;))
        • e-piotras Re: MOSTOSTAL TECHNIKA-OSIEDLE POEZJI 22.11.05, 11:22
          hehe to pomyslimy o stronce. co prawda moststostal ma swoja ale to nie jest
          raczej stronka osiedlowa.
    • Gość: inny Re: MOSTOSTAL TECHNIKA-OSIEDLE POEZJI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 21:04
      Może i ja... :)
      Jeszcze nie do końca zdecydowany (umowa jest lekko mówiąc niedopracowana), ale
      reszta mi się podoba :)
      Najprawdopodobniej w poniedziałek podpisze umowę :).
      A Wy na jakim etapie?
    • a_kacprzycka Re: MOSTOSTAL TECHNIKA-OSIEDLE POEZJI 18.11.05, 09:47
      Eh, żeby pracownik firmy udawał, że jest przyszłym sąsiadem...
      Wystarczy zerknąć kilka postów wyżej lub niżej (czy to nie przesada żeby
      puszczać tyle reklam?)

Tanie chwyty - jak MediaMarkt ;)

Agness
      • Gość: jst24 Re: MOSTOSTAL TECHNIKA-OSIEDLE POEZJI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.05, 12:54
        Czemu uważasz że jestem pracownikiem tej firmy?
        Kupiłem od nich mieszkanie na Wędkarskiej i jestem bardzo zadowolony z podjętej
        decyzji. Wiem że mają nową inwestycję w Falenicy i zachęcam wszystkich nie
        zdecydowanych :))))
        • a_kacprzycka Re: MOSTOSTAL TECHNIKA-OSIEDLE POEZJI 18.11.05, 13:29
          Zadowolony Klient owszem, wypowiada się na forum na temat developera, ale nie
          zakłada dziennie 5 nowych wątków składających się z 3 zdań i linku do nowej
          inwestycji developera, w której nawet nie kupił mieszkania...

Takie kity można wciskać, ale nie bystym forumowiczom ;P

Agness
          • Gość: beata Re: MOSTOSTAL TECHNIKA-OSIEDLE POEZJI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 09:48
            Tak przeglądam opinie na temat Pana jst i pragnę was poinformować, że jestem
            jego sąsiadką na Wędkarskiej a swoim rodzicom właśnie kupiłam mieszkanie na
            Poezji...i jestem zadowolona ze świadczonych usług.
            Wyznaję zasadę,że dom, czy mieszkanie to jedynie wytwór ludzkich rąk, błędy się
            zdarzają i dlatego należy czuwać nad procesem inwestycyjnym a to że ktoś jest
            zadowolony nie znaczy od razu blef albo tanie chwyty...
            Trochę więcej optymizmu radzę i dołączam się do sąsiada:)
            zapraszam też w nasze okolice Falenica jest super!A pieski ze schroniska może
            uda się przeprowadzić-wiem to z wiarygodnego źródła..
    • e-piotras Re: MOSTOSTAL TECHNIKA-OSIEDLE POEZJI 18.11.05, 11:16
      na etapie kredytów. ale to chyba jest trudniejsze od samego podpisania umowy z
      mostatostalem i zdecydowanie sie wogole na zakup mieszkania.
    • e-piotras Re: MOSTOSTAL TECHNIKA-OSIEDLE POEZJI 18.11.05, 11:21
      a wogole, mam nadzieje że znajdzie się troszkę wiecej osoób które kupują
      mieszkanie w moststostalu. Jesli tak zalożymy strone www swojego osiedla itp.
    • Gość: k. Re: MOSTOSTAL TECHNIKA-OSIEDLE POEZJI IP: *.stacje.agora.pl 20.11.05, 21:27
      Ja też niedługo kupuję i jestem niezmiernie zadowolona z wyboru:))) z okolicy
      (o której już wspominałam w innym wątku) i z ceny:)

A co do jst24, to jest nią osoba z Mostostalu (domyślić się tego to żadna
      filozofia :). Ale niech sobie pisze, jak może - nie wiem komu to przeszkadza:/
      A sąsiedzi się znajdą. W końcu jak można przegapić taką okazję;)
      • e-piotras Re: MOSTOSTAL TECHNIKA-OSIEDLE POEZJI 22.11.05, 11:21
        a na jakie miszkanko się zdecydowałaś?
      • Gość: ratinal Re: MOSTOSTAL TECHNIKA-OSIEDLE POEZJI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 12:04
        Też mi się wydaje, że oferta Mostostalu jest całkiem rozsądna. Położenie, jak
        zawsze mogłoby być lepsze, ale ja nie narzekam. Mera mnie nie przeraża (dużo
        bardziej autostrady tuż pod oknem), a brukowane uliczki i dużo zieleni to też
        dla mnie atut - przynajmniej będę mógł spokojnie sobie pojeździć na rowerze.
        Dojazd jak na tak "odludne" miejsce jest przyzwoity (Patriotów czy Wałem to ok.
        20 minut do Centrum (rzadko są korki), a dla nie zmotoryzowanych są 521 i SKM).
        Czekam na resztę sąsiadów i też mam nadzieje na stronę :).
        • e-piotras Re: MOSTOSTAL TECHNIKA-OSIEDLE POEZJI 22.11.05, 13:54
          to milo ze tyle osob chcialo by stronke. wiesz moja wizja tej strony to jak
          narzie ze to bedzie stronka z forum i jakimis danymi kontaktowymi do przyszlych
          mieszkanow
    • Gość: nefka1 Re: MOSTOSTAL TECHNIKA-OSIEDLE POEZJI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 14:53
      Czy wiesz może na jakim etapie jest budowa (na stronie jest tylko jedno zdjęcie)
      Jestem zainteresowana jadnopokojowym mieszkaniem, czy są jeszcze wolne ?
      • Gość: k. Re: MOSTOSTAL TECHNIKA-OSIEDLE POEZJI IP: *.stacje.agora.pl 22.11.05, 16:03
        Na razie wylewają fundamenty, więc jeżeli zima nie będzie taka ostra, to
        powinno póść dość sprawnie;) A jeżeli chodzi o same mieszkania, to sposób, żeby
        się o nie dowiedzieć, znam jeden, ale za to najskuteczniejszy - zadzwonić!
        • e-piotras Re: MOSTOSTAL TECHNIKA-OSIEDLE POEZJI 22.11.05, 21:32
          tak dokladnie mususz tam zadzonic. mysle ze mieszkanka jeszcze maja. hmm a co
          sie dzije na budowie nie mam pojecia az sam jestem ciekaw. ale narzie czekam na
          decyzje kredytowa i wole narzie nei jezdzic na budowe i nie myslec ze to
          wkrotce bedzie moje bno jeszcze nie dostane kredytu i tylko zawiode swoje
          oczekiwania :)
          • Gość: tatarak Re: MOSTOSTAL TECHNIKA-OSIEDLE POEZJI IP: 194.246.124.* 23.11.05, 10:52
            Bylem na budowie w ostatnia niedziele - zrobilem dwa zdjecia :)
            Na razie jest dziura w ziemi.
    • e-piotras Re: MOSTOSTAL TECHNIKA-OSIEDLE POEZJI 23.11.05, 11:05
      czyli nic sie nie wydarzylo niestety
    • krzemisiu Re: MOSTOSTAL TECHNIKA-OSIEDLE POEZJI Schronisko 26.11.05, 18:33
      Czy ktoś słyszał o schronisku dla zwierząt które sąsiaduje z osiedlem od strony południowej?
      • getke1 Re:Mostostal technika osiedle poezji 17.03.06, 17:04
        Kupilam mieszkano i wcale nie przejmuje sie tymi pieskami,mysle ze ludzie
        przesadzaja.
    • Gość: f f IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 09:53
      czy oni jeszcze gdzies buduja?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka